KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čime da se hvalim? Većina riba od 15,16,17 godina legla je sa više partnera nego ja(zbog čega sam ih uglavnom i otkačivao).Sve u svemu na tom planu uopšte nisam na zavidnom nivou.A ti love girl ako hoćeš odgovor u jednoj rečenici izvoli-bio sam u vezi sa 20 devojaka (približno).Sretna? :?

Keeper:
Sasha85:
Ej,bre... Sad cu da zovem Mortishu da me brani... :P :P :P
Tebe necu... Ne brini... :wink:

P.S.
Nemoj tamo... Punoletna sam ja jos od juna... :D Nazalost....

ne vredi ti Tishu da zovesh, ni ona ne voli te shto se muvaju s svakime :P hihihiiihii.
od juna punoletna? ..... znachi ....... svega 7 meseci punoletstva? ..... josh si ti neiskusna :wink: ja jos malo pa ulazim u trecu deceniju zivota, aaaaaa? bash sam baja zbog toga ...... :roll:

treca decenija .......
rasplakacu se .......
:cry: :cry: :cry:

Ma,branice ona mene,ipak je i ona zensko... :wink:
Da... Od juna... Samo steta sto je od juna.... Iako mi se svidja kad sam rodjena kad je trebalo da napunim 18 pozelela sam da to bude 31. decembra... Ali sta je tu je sad... :(
Ne zali se,nista ne fali penzionerima... :D

Sasha85:
Ne zali se,nista ne fali penzionerima... :D

naravno, iskustvo, postojanost, sredjenost ...... i ti fazoni :wink:

uzgred, sto bas 31-og decembra? ...... pa to je bas loshe, onda bi dobila zajednicke poklone, i za NG i za rodjus ...... ovako si dobila vishe :P

Keeper:
naravno, iskustvo, postojanost, sredjenost ...... i ti fazoni :wink:

uzgred, sto bas 31-og decembra? ...... pa to je bas loshe, onda bi dobila zajednicke poklone, i za NG i za rodjus ...... ovako si dobila vishe :P

Pa,znas ono... Da sto vise prodje vremena pre nego sto napunim 18... Imala sam fobiju od tog broja... Sad vidim da se nista nije promenilo...

srebro:
Čime da se hvalim? Većina riba od 15,16,17 godina legla je sa više partnera nego ja(zbog čega sam ih uglavnom i otkačivao).Sve u svemu na tom planu uopšte nisam na zavidnom nivou.A ti love girl ako hoćeš odgovor u jednoj rečenici izvoli-bio sam u vezi sa 20 devojaka (približno).Sretna? :?
Pokusavam da ti objasnim da nije ovo ovde tema da pises sa koliko njih si ti ili neke devojke spavao nego koliko si veza imao!

Sasha85:
Keeper:
Sasha85:
Je l' ti poznato sve ovo? :wink:
Ali ovog puta nece biti prepucavanja... :P :P :P

poznato? of course :wink:
jesi sigurna da nece biti prepucavanja? ....... ti, shto si jedva do punoletstva stigla a vec se sa njih "10-tak" smuvala aaaaaaaaaa? :P :P :P

shalim se ......... nemoj me banovati :P 8) :lol:

Ej,bre... Sad cu da zovem Mortishu da me brani... :P :P :P
Tebe necu... Ne brini... :wink:

P.S.
Nemoj tamo... Punoletna sam ja jos od juna... :D Nazalost....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Back