Koliko zivotinja imate?

Da, macke to cesto rade iz takvih razloga. Moj macak je donosio svakog misa/pacova/vrapca/ goluba ispred vrata. :shock::mrgreen: Ako bude gladan pojede ih, ali obavezno ostavi rep i/ili glavu, da vidimo da je on nesto ulovio. :mrgreen:

jeste,pa ja moram da to sklanjam, ne samo ispred svojih,nego i komsijskih vrata,sve uz izvinjavanje :oops: a sada se broj macaka u dvoristu povecao, s obzirom da mi maca vodi buran ljubavni zivot! :D

poshto vidim da svi brojite zivotinje oko stanova/kutja, onda i ja mogu da ubrojim mojih 7 machaka(bezimenih),nemachkog ovchara(7 godina),oshtrodlakog jazavichara(6 meseci) kod babe i dede+ naravno moje zivotinjke koje drzim kutji:baset(3 godine)-Boro,maca(4 godine)-Dza,kornjache(Adam i Eva),papagaj(Charli),ribice...a imali smo i iguanu Artura, koji je uginuo pre mesec dana od stresa(posle moje rodjendanske zurke)...:(((
tako da je kod mene svaki dan veseo i pun RAZNIH dogadjaja sa njima...:)))

dva psa [bela boxera] i zeca + macku ilegalca koji od nedavno dolazi samo da spava kod nas.

i pitanje za one koji imaju dva psa [mozda i vise] a muzijak i zenka su kako sprecavaju nezeljeno parenje? koje su sve mere predostroznosti?

Zeka je prerano bio odvojen od majke i nije mu se probava razvila kako treba i dobio je cataralni enteritis koji je poguban za njih...delovao je ok,osim sto je balavio.Skakao je jeo je bio veseo i samo se preturio i uginuo,odjednom.....

Prosto kad vidim da svi imaju po 2-3,4 ljubimca sramota me je da kazem da trenutno imam samo jednog dogoa(ne znam da li da uracunam ove dve dvonozne napasti) ali kada te napasti malo odrastu obecavam da cu nabaviti jos nekog ljubimca!!!

Back