Gost
Anonymous:Burrito:ubicu_nekoga:sta to znaci? da zelim? pa ko da me pitas da li zelim tortu.
ocu tortu ali ne svaku i ne loshu
Zna?i loše je i ne želiš!
e bash ocu ali onda ces me zvati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Burrito:ubicu_nekoga:sta to znaci? da zelim? pa ko da me pitas da li zelim tortu.
ocu tortu ali ne svaku i ne loshu
Zna?i loše je i ne želiš!
e bash ocu ali onda ces me zvati
Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu no?...![]()
provaljivach:Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć?...![]()
Ti volish da budesh zanimljiv...
oralni......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmBurrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
8) 8) 8) Je li mozes ti - ali sta ??? I budi cool, registruj se... Pojasni se i predstavi se...Please, ljubim te... :wink: :wink: :wink:kukavica:dugi77jezik:Melisa:Zasto jedino ja ne nalazim nista privlacno u tome?ops:
8) 8) 8) Zato Melisa, sto jos nisi srela mene... Da si vec pretrpela bicevanje mojim jezikom, ne samo da bi "se nasla", vec bi me vezala da ne odem !!!![]()
![]()
![]()
Je l mogu ja, malopre sam kritikovala
leptiric:posto me moderator smorio postavicu pitanje ovde:
Shta mislite o oralnom zadovoljstvu s mushkarcem kojeg ste tek upoznale...bez odnosa...? samo "pusenje".
Da li vam se to desavalo da li znate nekog kome se desavalo?
Valja li ?
Mislim u cemu je trip ...
Da pokušam da odgovorim. Kao prvo muško sam ali pričam o tuđem iskustvu. Može da bude interesantno upravo sa nepoznatim muškarcem. Nekim devojkama se čak i sviđa mnogo i ponavljaju tu situaciju.leptiric:posto me moderator smorio postavicu pitanje ovde:
Shta mislite o oralnom zadovoljstvu s mushkarcem kojeg ste tek upoznale...bez odnosa...? samo "pusenje".
Da li vam se to desavalo da li znate nekog kome se desavalo?
Valja li ?
Mislim u cemu je trip ...
Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
Bravo! Kiss for Sunchica!sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
Nisam imala osecaj da mi je mushkarac nepoznat, iako smo se tog dana upoznali.
Uzivala sam , on takodje. 8)
8) 8) 8) TO SUNCHICE, TI SI MOJ TIP I MOJ TRIP, UVEK CU PRVI KLEKNUTI POD TEBE DA TI POKAZEM DA SI PRAVA !!!sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
Polako DUGI, stani u red! :wink:dugi7777jezik:8) 8) 8) TO SUNCHICE, TI SI MOJ TIP I MOJ TRIP, UVEK CU PRVI KLEKNUTI POD TEBE DA TI POKAZEM DA SI PRAVA !!!sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
Uzivala sam , on takodje. 8)![]()
![]()
![]()
Burrito:Polako DUGI, stani u red! :wink:dugi7777jezik:8) 8) 8) TO SUNCHICE, TI SI MOJ TIP I MOJ TRIP, UVEK CU PRVI KLEKNUTI POD TEBE DA TI POKAZEM DA SI PRAVA !!!sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
![]()
![]()
kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
Tražena si! Postade ti opasno Sunce... Nema ti sobe??? ljubim te!sunchica:Burrito:Polako DUGI, stani u red! :wink:dugi7777jezik:8) 8) 8) TO SUNCHICE, TI SI MOJ TIP I MOJ TRIP, UVEK CU PRVI KLEKNUTI POD TEBE DA TI POKAZEM DA SI PRAVA !!!sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()
![]()
![]()
ops:
Lord of Chaos:kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
Kozmo, postuj red.... :wink:
kosmopolit:Lord of Chaos:kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
ma ne startujem je ja Lorde , nego lepo kazem da se nema cega stideti![]()
Lord of Chaos:kosmopolit:Lord of Chaos:kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
ma ne startujem je ja Lorde , nego lepo kazem da se nema cega stideti![]()
Ma ti meni vise delujes kao neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar....Dok se ostali peglaju.... :wink:
Ma to se ja samo foliram 8) :wink: 8)kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
sunchica:Ma to se ja samo foliram 8) :wink: 8)kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
Znam da znashkosmopolit:sunchica:Ma to se ja samo foliram 8) :wink: 8)kosmopolit:nema razloga da se stidis :wink:
ma da![]()
znam ja to :wink:
Vidish da se jurimo sada , hihihiGazdarica:Citat na citat, a ispod 1 ili 2 rijeci... Da ne pretjerujete malo...???
sunchica:Ne znam koliko bi zena pristalo . Znam da ja jesam . Uvek pratim intuiciju.Burrito:Koliko bi žena pristalo da dobije oralni sex od nepoznatog muškarca? Kao sex za jednu noć...![]()