Koliko zene veruju mushkarcima?

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko verujete u ono shto vam prichaju?
Kako dozivljavate komplimente?
Kao iskren znak divljenja i poshtovanja?
ili shlihtanje?
Da li ste podlozne uticaju onoga shto vam kazu?

imam dobrog druga koji me milion posto iskren prema meni. zato znam kako laze svoje devojke i zasto ih laze. i ako sve to gledam kroz prizmu nekih drugih iskustava, tako indirektnih, mogu da kazem da sam na neki svoj nacin podozriva. ali se ne opterecujem, ko laze mene, nece dugo.

imam dobrog druga koji me milion posto iskren prema meni. zato znam kako laze svoje devojke i zasto ih laze. i ako sve to gledam kroz prizmu nekih drugih iskustava, tako indirektnih, mogu da kazem da sam na neki svoj nacin podozriva. ali se ne opterecujem, ko laze mene, nece dugo.
Dobro je kad odrastes sa muskarcima,ako imas brata,pa negovi ortaci...tvoji drugovi...
naucis svasta,ne moze niko da te pravi budalom ;)

nemam pojma.srecem normalne muskarce i srecem debile,samo sto debili znaju da se kamufliraju pa da pomislis da su normalni dok ne pokazu svoje pravo lice.i tu mi se stvara malo konfuzija,nekima verujem beskonacno a neke bih razmazala ko bubasvabe kad vidim koliko su premazani...koje sam slucajeve imala priliku da sretnem to je haos,sreca te ne reagujem emoivno nego ih odjebem odma cim se pokazu : )

inace imam tendenciju da verujem ljudima ja mislim.

Derer: Koliko verujete u ono shto vam prichaju?
slusam sve sto pricaju, a narocito ono sto nema veze sa mnom i pokusajima da se paunisu...

Derer: Kako dozivljavate komplimente?
kao tralala

Derer: Kao iskren znak divljenja i poshtovanja?
ne, za to sluze postupci.

Derer: ili shlihtanje?
ou jea.

Derer: Da li ste podlozne uticaju onoga shto vam kazu?
ponekad, samo uticaj nema zeljeni pravac...

Sve zavisi ko mi prica, koliko ga poznajem.... Nesto verujem, nesto ne.... Ali retko kad verujem 100%, uvek imam dozu rezerve.

Komplimente u sustini ne volim, pogotovo od nekog ko me tek upoznao. Od voljene osobe volim da cujem kompliment, ali pod uslovom da nije recen tek tako radi utiska i ako mi to ne prica stalno. Nego kada ima neki povod za kompliment.

Slihtanje ne podnosim. Takve ljude i nemam u svom okruzenju.

Nisam podlozna uticaju onoga sto mi pricaju.

sve zavisi od koga komplimenti dolaze...ipak ne umem da ih primam,osecam se nekako bzv,ali ok,ako sam sigurna u iskrenost osbe u toliko lakse i bolje..ne podnosim laskvce,vestacke komplimente,prepoznas ih na kilometar i bude mi bljaaak...ne volim ni ona tepanja tipa kuco,maco,ljubavi,srce,sreco...fuj...

Laskavci kad dele kompimente nekako zasmrde. :lol:

Најгоре је када жена са лошим мишљењем о себи искрен комплимент доживи управо тако.

А и питање за жене: шта мислите о томе што мушкарци са највише успеха код жена, и они у најстабилнијим браковима говоре управо на тему искрености према жени?

Back