- Poruka
- 53.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su bre to sive oči?iz iskustva naucio da su zene sa sivim ocima nesalomive lomiqurqe.
Strašniji su farbani muškarci, trust me on this one.Ali ono ubedljivo najstrašnije su fabane žene u plavo sa kaki očima![]()
iju, pa što tako da mu kažeš...nešto svi danas imate neke gej izjave
osim @tab503 , on ima i gej avatar

Slažem se. Najlepše oči koji sam videla ima moja drugarica iz detinjstva. Zelene , guste trepavice , obrve ko nacrtane. Prelepe.Ja mislim plave, ali i zelene su ludilo.
a što da ne?iju, pa što tako da mu kažeš...![]()
Pa kazniće te nekakoa što da ne?

Da, vidiš, nisam razmišljao o tome. Nije bitna samo boja očiju, bitne su i trpavice i obrvice. Možda ove oči koje ja pamtim i nisu lepe ako bi bile bez trepavica i za obrijanim obrvama.Slažem se. Najlepše oči koji sam videla ima moja drugarica iz detinjstva. Zelene , guste trepavice , obrve ko nacrtane. Prelepe.
a šta ima loše u tome, izvini molim te?Pa kazniće te nekako![]()
Pa ti izgleda nisi dovoljno kažnjavana u životu?a šta ima loše u tome, izvini molim te?
jel mi se baš mnogo to primeti?Pa ti izgleda nisi dovoljno kažnjavana u životu?
i pogledDa, vidiš, nisam razmišljao o tome. Nije bitna samo boja očiju, bitne su i trpavice i obrvice. Možda ove oči koje ja pamtim i nisu lepe ako bi bile bez trepavica i za obrijanim obrvama.
Ja imam zelene, nekad u nekom ambijentu promene se u braonkastu nijansu, može to? Ako ne onda ništa. Poyy.E sad što se tiče lepote - one koje sam već pomenula .
Pogled - plave , muške
Ne može. Hoću te.Ja imam zelene, nekad u nekom ambijentu promene se u braonkastu nijansu, može to? Ako ne onda ništa. Poyy.
Hoćeš me? oONe može. Hoću te.
Ja imam plave, menjaju se stalno nekad svetije nekad tamnije , a nekad su i mogu reći - zaebane.![]()
Neću !Hoćeš me? oO
Vazi,pozdravi mi djoleta kad ga vidišJao evo ga i ovde, mora palim na neko vreme. Poyy