koliko vredi zivot

Hvala, Ademe. Poslušaću tvoj savet.:)
Pardon, off topic: Što ne skokneš do Kultnih? Tamo je barem uravnoteženije: malo ozbiljno, malo opuštajuće.

cisto sumnjam da se tamo covek moze zezati kao i ovde, i ne verujem da tamo imate ovoliko patrijota koji daju draz "politici":lol::lol::lol:
ps. odem na humor radi viceva, u pristinu da se nasmejem, i na neki savet oko kompjutera. ne secam se da me ima na drugim pf. a da,i na muzici kada je umro tose, zaista mi ga bilo zao.

slazem se, u pravu si 100%. ali na nekim forumima imas mogucnost da postavis svoj "potpis" ili kako si ti napisala moto, i bas mi se svidja ta mogucnost. nekako ti odmah kaze ko je i "sta" je. posto to ovde ne mogu, ja sam iskoristio tu mogucnost za moj kako ti kazes moto. znaci sa ovim se slazem. a sad nesto drugo, verujem da poznajem srpski jezik kao i ti ili 90% forumasa na krsti. a ti me vec par puta ispravljas, doduse ne vidim zlu nameru u tome, ali ja nikada ili veoma retko citam ono sto sam napisao da bih ispravio neku gresku, ne vidim vrednost iste da je bitna za ono sto sam hteo reci, normalno podrazumeva se da se te greske ponekad desavaju, a ne nekoliko njih u jednom postu. kada bih ja poceo da pazim ko sta i kako pise [ a ne sta zeli da kaze] to bi bilo gubljenje vremena. ovo je po meni forum za iznosenje misljenja, a neke greske prilikom kucanja su za mene normalne, jedino ne volim kada se pogresi u rodu, a razlog je da znam sa kim imam posla, da li je zensko ili musko.
ps. da naglasim nemam nista protiv kada neko kaze da je nesto neispravno, ali i da osvrt na post, ali javiti se i reci da se treba pisati "ne znam" a ne "neznam" nekako mi je smesno, toliko pismenosti mislim da poseduje i osoba sa cetiri osnovna razreda,ili se mozda varam u proceni:confused:
Ja ispravim one "pismene" koji meni svaki dan "predocavaju" da sam nepismena. U tom slucaju reagujem. U ovom konkretnom slucaju, ti si krupnim slovima sam potencirao svoju "lokaciju", zato sam odreagovala.
Mislila sam da cinim dobro delo, a zaboravila vrlo istinit "moto"-Nijedno dobro delo ne prodje nekaznjeno:)
OK, samo nastavi...

Ja ispravim one "pismene" koji meni svaki dan "predocavaju" da sam nepismena. U tom slucaju reagujem. U ovom konkretnom slucaju, ti si krupnim slovima sam potencirao svoju "lokaciju", zato sam odreagovala.
Mislila sam da cinim dobro delo, a zaboravila vrlo istinit "moto"-Nijedno dobro delo ne prodje nekaznjeno:)
OK, samo nastavi...

zao mi je, iako sam pokusao biti jednostavan nisi shvatila poentu. mozda ako jos jednom procitas uvidis razlog zasto sam to uradio. a sto se tvoje nepismenosti tice, niko tebi licno ne kaze da si nepismena, mahom se samo pokazuje na one koje sledis, a mislim da ne grese mnogo u tome. licno ne verujem da nema radikala koji su zaista pismeni, ali ima tu jos par sitnica i onda se stvara "pogresna" slika
i da dodam, mozda nisam rekao hvala, ali sam naglasio da mi ne smeta kada.... procitaj jos jednom

zao mi je, iako sam pokusao biti jednostavan nisi shvatila poentu. mozda ako jos jednom procitas uvidis razlog zasto sam to uradio. a sto se tvoje nepismenosti tice, niko tebi licno ne kaze da si nepismena, mahom se samo pokazuje na one koje sledis, a mislim da ne grese mnogo u tome. licno ne verujem da nema radikala koji su zaista pismeni, ali ima tu jos par sitnica i onda se stvara "pogresna" slika
i da dodam, mozda nisam rekao hvala, ali sam naglasio da mi ne smeta kada.... procitaj jos jednom! POZZ BILJO FUXICE!

i da dodam, mozda nisam rekao hvala, ali sam naglasio da mi ne smeta kada.... procitaj jos jednom

Nisam pazljivo ni citala, zaista je kasno, ali, uglavnom to s Radikalima su predrasude.
Ja znam i imam dosta prijatelja radikala, veruj mi da bi im na pismenosti pozavideo svaki "demokrata"!
I, pore tih predrasuda, i uprkos njima, na zivot imaju jednaka prava i pisemeni i nepismeni, i glasovi na izborima jednako se vrednuju.
I, pred Bogom smo svi JEDNAKI, to sto neki sebi pridaju vecu vrednost u odnosu na neke druge, to je subjektivno osecanje.
Na kraju, koliko ja pratim diskusije ovde, svi koji se izjasnjavaju da su radikali, vrlo su pismeni u smislu da su i obrazovani.
Od mnogo "demokrata" ovde ja sam cula najpogrdnije reci, prizivan je Hitler da pobije sve radikale, preceno im je vadjenjem ociju (imam to u arhivi) recnik je vise nego ulicarski ili pijcarski,ali, su sebi uzeli pravo da sve to mogu i smeju, dok drugima ne daju pravo ni da zive sopstevni zivot, takvi kakvi su!

Nisam pazljivo ni citala, zaista je kasno, ali, uglavnom to s Radikalima su predrasude.
Ja znam i imam dosta prijatelja radikala, veruj mi da bi im na pismenosti pozavideo svaki "demokrata"!
I, pore tih predrasuda, i uprkos njima, na zivot imaju jednaka prava i pisemeni i nepismeni, i glasovi na izborima jednako se vrednuju.
I, pred Bogom smo svi JEDNAKI, to sto neki sebi pridaju vecu vrednost u odnosu na neke druge, to je subjektivno osecanje.
Na kraju, koliko ja pratim diskusije ovde, svi koji se izjasnjavaju da su radikali, vrlo su pismeni u smislu da su i obrazovani.
Od mnogo "demokrata" ovde ja sam cula najpogrdnije reci, prizivan je Hitler da pobije sve radikale, preceno im je vadjenjem ociju (imam to u arhivi) recnik je vise nego ulicarski ili pijcarski,ali, su sebi uzeli pravo da sve to mogu i smeju, dok drugima ne daju pravo ni da zive sopstevni zivot, takvi kakvi su!

dobro, onda ako nesto nije jasno mogu sutra odgovoriti, ali u vezi ovog posta, zar zaista mislis da su demokrate u svom izrazavanju ovde na forumu bezobraznije od radikala? ne kazem da nije tacno to sto si rekla, citao sam i te postove, ali uzevsi sve u obzir:confused::confused: ne slazem se ako bih dao neku sliku u procentima to je oko 25% : 75%

dobro, onda ako nesto nije jasno mogu sutra odgovoriti, ali u vezi ovog posta, zar zaista mislis da su demokrate u svom izrazavanju ovde na forumu bezobraznije od radikala? ne kazem da nije tacno to sto si rekla, citao sam i te postove, ali uzevsi sve u obzir:confused::confused: ne slazem se ako bih dao neku sliku u procentima to je oko 25% : 75%

Neces se postideti ako sutra postiram sve sto sam sacuvala?
Ako Jomini dozvoli, pitacu ga...
Sad se iskljucujem, laku noc!

Neces se postideti ako sutra postiram sve sto sam sacuvala?
Ako Jomini dozvoli, pitacu ga...
Sad se iskljucujem, laku noc!

lepe snove biljo. sto se mene tice ne moras, ali ti odluci sama. ili da otvorimo jednu temu, sve uvrede pf. politika, ali bez novih, samo stare
ps. cesto vidim da ljudi citiraju neke postove koji su stari po nekoliko meseci, ne znam zasto neko cuva te stvari po kompjuteru? kakva je vrednost toga? sta se menja sa tim ako odkazes nekom da je rekao nesto sto tvrdi da nije? recimo jerry je poznat po tome, ali izuzev malo smeha to nema nikakvu tezinu za mene. kada bih ja cuvao sve uvrede koje su upucene samo meni, mislim da bih izasao kao pobednik iz ovog "duela" sa biljom, a bio bih sam protiv svih. ali ja to procitam, odgovorim ako zelim i sa tim je zavrseno, barem za mene.

onda si u onih 25%posto,ovde se radi ko vise i dalje "pljuje, a neka moja procena je demokrate 25% a radikali 75%, mislim ipak su oni prvaci.
ps. ne znam da li im treba cestitati:confused:
Pardon, nisam dobro pročitala tvoj prethodni post.
Mislila sam da se radi o pismenosti, a ne o pljuvomeru.
Nisam sklona pljuvanju neistomišljenika, a imam i prilično liberalne stavove u odnosu na slobodu izražavanja.
Nerviraju me prostakluk, pakost i zloba. Nedostatak argumenata - naročito.

Back