slazem se, u pravu si 100%. ali na nekim forumima imas mogucnost da postavis svoj "potpis" ili kako si ti napisala
moto, i bas mi se svidja ta mogucnost. nekako ti odmah kaze
ko je i
"sta" je. posto to ovde ne mogu, ja sam iskoristio tu mogucnost za moj kako ti kazes
moto. znaci sa ovim se slazem. a sad nesto drugo, verujem da poznajem srpski jezik kao i ti ili 90% forumasa na krsti. a ti me vec par puta ispravljas, doduse ne vidim zlu nameru u tome, ali ja nikada ili veoma retko citam ono sto sam napisao da bih ispravio neku gresku, ne vidim vrednost iste da je bitna za ono sto sam hteo reci, normalno podrazumeva se da se te greske ponekad desavaju, a ne nekoliko njih u jednom postu. kada bih ja poceo da pazim ko sta i kako pise [ a ne sta zeli da kaze] to bi bilo gubljenje vremena. ovo je po meni forum za iznosenje misljenja, a neke greske prilikom kucanja su za mene normalne, jedino ne volim kada se pogresi u
rodu, a razlog je da znam sa kim imam posla, da li je zensko ili musko.
ps. da naglasim nemam nista protiv kada neko kaze da je nesto neispravno, ali i da osvrt na post, ali javiti se i reci da se treba pisati "ne znam" a ne "neznam" nekako mi je smesno, toliko pismenosti mislim da poseduje i osoba sa cetiri osnovna razreda,ili se mozda varam u proceni