- Poruka
- 33.624
mozda ce neko reci kakve to veze ima sa politikom, ali ja mislim da ima,cak vece nego kada je ona budala ubila nekoliko osoba, ona je barem bila luda, a ovaj "ne" jer je to uradio za pare. e sada, zasto je to uradio? ne mislim na odgovor, kriminalac, to se podrazumeva, nego kolika je suma bila u pitanju, i zasto je ta suma dovoljna da neko oduzme cetiri zivota da bi dosao do tih para. pre desetak god. kazu da je u albaniji bilo dovoljno da znaju da imas par stotina eura [maraka], i da je to bio dovoljan razlog da te neko napadne, a ako treba i da te ubije da bi se docepao tih para. hocu da kazem da sto god je veca drustvena kriza ljudski zivot ima manju cenu. to je "razlog" zasto ja mislim da ova tema moze pronaci svoje mesto na pf.politika. ako gresim, izvinjavam se, jomini ce je izbrisati. i jos da kazem, i ovde je bilo takvih slucajeva [pljackani i maltretirani], i normalno, mete su ili bogatasi ili stranci koji koji dodju na "odmor". a par puta je ispalo, kada su kriminalci bili uhvaceni, da si krivci bili rodjaci ili bliski prijatelji zrtve, zato su i znali da osoba ima para.
Beograd: Četiri mrtva u stanu
28. oktobar 2007. | 12:14 -> 14:02 | Izvor: B92
Beograd -- Policija u stanu u Spasenićevoj 12 u beogradskom naselju Žarkovo našla četiri mrtve osobe, saopšteno danas iz MUP-a Srbije.
Ubijeni su 48-godišnji Zoran Obradović, njegova supruga, 43-godišnja Dragica, njihov 22 godina star sin Željko i njegova 20-godišnja devojka Maja G, navodi se u saopštenju.
Ubistvo porodice Obradović policiji je prijavio jedan od prijatelja Željka Obradovića, zabrinut što mu se on već duže ne javlja. Prijatelj je došao do stana i zatekao četiri ubijena, a u hitnoj pomoći kažu da dugo nije mogao da dođe k sebi zbog prizora koji je video.
Policijska ekipa koja je došla na mesto ubistva videla je da Željkova majka Dragica leži na pragu stana, otac Zoran u jednoj sobi, dok su tela Željka i Maje nađaena u drugoj prostoriji, iza kreveta. Pretpostvalja se da je napadač ušao u stan i pucao na sve na koje je naišao jer je u žrtve ispaljen veći broj metaka.
Niko od komšija nije čuo pucnjavu, a pretpostavlja se da je ubica koristio oružje s prigušivačem.
Kako B92 nezvanično saznaje, porodica Obradović je iznajmljivala stan u kom su nađena njihova tela, a nedaleko od tog mesta gradili su zgradu s četiri stana. Kako se saznaje, Zoran Obradović je juče prodao dva stana koji su još u izgradnji, a pretpostavlja se da je napadač želeo novac koji je ovaj dobio.