Leonida 777
Aktivan član
- Poruka
- 1.014
ne ja vas takve kakvi ste danas
čast izuzecima. lijepo što je obostrano
E moja Ricava, nije tebi lako. E greote.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ja vas takve kakvi ste danas
čast izuzecima. lijepo što je obostrano
zato što nikako ne možemo zanemariti ČINJENICU da u crnoj gori živi skoro 70% ljudi koji nisu srbiКао што Немци имају више држава и није их срамота (Аустрија, Швајцарска и сл.) не схватам зашто са поносом не кажете да је Црна Гора још једна земља Срба, Толико жудите да имате измишљен језик - црногорски, а нећете да замислите како би било да у Бразилу причају Бразилски, на Хавајима Хавајски, у Аустралији - аустралијски, зашто се толико патолошки плашите Србије - која никада ни јавно ни тајно последњих 100 година није рекла да има било каквих претензија ка територији Црне Горе!
Зашто су вам ближи Албанци, који на својим свадбама и весељима у Црној Гори, иако су законом обавезни не носе Црногорски барјак, а ви МОНТЕНЕГРИНИ у Тузи, Улцињ и Гусиње не смете да изнесете Црногорску заставу.
Надам се да се сећаш детаља када су одмах по признавању са ваше страна Косова ( који сматрам неописиво низак и подмукао чин), сватови из Монтенегра отишли на Косово са Црногорским барјаком и тада је барјактар добио такве батине да ће памтити Косово и Метохију до краја свог монтенегринског живота!![]()
greota je što ti kao crnogorac uopšte ne raguješ na ove izmišljotine o tvojoj matičnoj državiE moja Ricava, nije tebi lako. E greote.![]()
komplikovanoA ja mislim da si ti previse mlada i naivna da bi razumela neke stvari.
BTW, i ja sam Crnogorac od rodjenja i malo jos dalje u proslost.
Komplikovano zar ne? Mozda je bolje da se drzis drugacijih tema.
I miss you too!![]()
komplikovano
na onom drugom topicu si srbin
nije ni tebi lako
crnogorska nacija ne postoji samo u glavama bolesnika i crnogoraca koji se uvlače srbima da bi stekli u srbiji dobre pozicije i nekog pokušali uvjeriti da su veći srbi od onih rođenih u srbijiNema tu nista komplikovano, ja sam etnicki i nacionalno Srbin, poreklom i rodjenjem Crnogorac.
Kao i neki Hercegovac, Krajisnik, Licanin, itd. Prosto.
Crnogorska nacija postoji samo u glavama ustasha, komunista i raznih drugih neprijatelja Srba, Srbije i Crne Gore,
i na zalost u glavama zavedenih i izmanipulisanih kao sto si ti.
crnogorska nacija ne postoji samo u glavama bolesnika i crnogoraca koji se uvlače srbima da bi stekli u srbiji dobre pozicije i nekog pokušali uvjeriti da su veći srbi od onih rođenih u srbiji
ništa novo
a zašto su se na popisu 1948. godine izjasnili kao crnogorci?Jel? A kome se uvlaci moja baba od 90 ljeta u selu kod Niksica?
Ili moj djed od 80 ljeta u Podgorici? Ili moj brat u H.Novom? Ne lupetaj.
a zašto su se na popisu 1948. godine izjasnili kao crnogorci?
pitaj ih
vama je konfuzija u glaviNe znam za njih ali mnogi su se tako izjasnili zbog komunistickog terora i propagande.
Mnogi su mislili da je to isto Crnogorac = Srbin. Neki to jos misle.
Ali sada polako manipulacijama dolazi kraj, Bogu hvala.
vama je konfuzija u glavi
ne može biti isto nikako niti se može biti polutan. ili si jedno ili drugo. no problem se odlučiti. mogu ti obje strane zatrebati
vidiš, kod mene nema tih kolebanja. ja sam crnogorka, uvijek bila i biću. niko me nije izmanipulisao i stvarno su mi smiješne priče kako crnogorska nacija ne postoji
suočite se s istinom, biće vam lakše
pa ako jedan emir može biti srbin, zašto šerbo ne bi bio crnogorac?Naravno da si Crnogorka. Eto npr. i Sherbo Rastoder je Crnogorac i to veliki.
Danas svako moze biti Crnogorac, takvo je vreme doslo.
pa ako jedan emir može biti srbin, zašto šerbo ne bi bio crnogorac?
Moze, kako ne, samo neka se Sherbo pokrsti kod Mirasha i eto ga pravi Crnogorac.
Iz jedne izmisljene nacije u drugu, logicno.
Smesna ova tema....
Sad kao crnogorci pisu koliko vole Crnu Goru a Srbijanci pisu koliko im je pun *rac i njih i Crne Gore...
Ne samo da je smesna nego i pomalo patoloska![]()
Tema nije politicka...Tema je postavljena i pisana sa ljubavlju i postovanjem.
To sto si ti napisao u postu nema veze sa temom ,samo sa tvojim misljenjem ...
Vidim pocetnik si ...Prije nego sto krenes da postujes na bilo kojoj temi procitaj uvodnik u temu ...