Koliko volite Crnu Goru?

Као што Немци имају више држава и није их срамота (Аустрија, Швајцарска и сл.) не схватам зашто са поносом не кажете да је Црна Гора још једна земља Срба, Толико жудите да имате измишљен језик - црногорски, а нећете да замислите како би било да у Бразилу причају Бразилски, на Хавајима Хавајски, у Аустралији - аустралијски, зашто се толико патолошки плашите Србије - која никада ни јавно ни тајно последњих 100 година није рекла да има било каквих претензија ка територији Црне Горе!

Зашто су вам ближи Албанци, који на својим свадбама и весељима у Црној Гори, иако су законом обавезни не носе Црногорски барјак, а ви МОНТЕНЕГРИНИ у Тузи, Улцињ и Гусиње не смете да изнесете Црногорску заставу.

Надам се да се сећаш детаља када су одмах по признавању са ваше страна Косова ( који сматрам неописиво низак и подмукао чин), сватови из Монтенегра отишли на Косово са Црногорским барјаком и тада је барјактар добио такве батине да ће памтити Косово и Метохију до краја свог монтенегринског живота!:cool:
zato što nikako ne možemo zanemariti ČINJENICU da u crnoj gori živi skoro 70% ljudi koji nisu srbi

kako znaš da ne nose? hoćeš sliku CG zastave u sred ulcinja?

niko nije dobio batine, nemaš potrebe izmišljati http://forum.burek.com/na-kosovu-zapaljena-crnogorska-zastava-t208251.topicseen.html

E moja Ricava, nije tebi lako. E greote. :(
greota je što ti kao crnogorac uopšte ne raguješ na ove izmišljotine o tvojoj matičnoj državi

vjerovatno živiš u srbiji pa se treba dokazati ;) ko će ti inače dati besplatne studije i liječenje, jelte? ne vole oni ni vas tamo, budi siguran. na vrh glave ste im

sjeti se samo koliku je onaj glumac đoša dobio podršku kad je rekao ono što je rekao

laku noć

komplikovano
na onom drugom topicu si srbin

nije ni tebi lako

Nema tu nista komplikovano, ja sam etnicki i nacionalno Srbin, poreklom i rodjenjem Crnogorac.
Kao i neki Hercegovac, Krajisnik, Licanin, itd. Prosto.

Crnogorska nacija postoji samo u glavama ustasha, komunista i raznih drugih neprijatelja Srba, Srbije i Crne Gore,
i na zalost u glavama zavedenih i izmanipulisanih kao sto si ti.

Poslednja izmena:
Nema tu nista komplikovano, ja sam etnicki i nacionalno Srbin, poreklom i rodjenjem Crnogorac.
Kao i neki Hercegovac, Krajisnik, Licanin, itd. Prosto.

Crnogorska nacija postoji samo u glavama ustasha, komunista i raznih drugih neprijatelja Srba, Srbije i Crne Gore,
i na zalost u glavama zavedenih i izmanipulisanih kao sto si ti.
crnogorska nacija ne postoji samo u glavama bolesnika i crnogoraca koji se uvlače srbima da bi stekli u srbiji dobre pozicije i nekog pokušali uvjeriti da su veći srbi od onih rođenih u srbiji

ništa novo

Ne znam za njih ali mnogi su se tako izjasnili zbog komunistickog terora i propagande.
Mnogi su mislili da je to isto Crnogorac = Srbin. Neki to jos misle.
Ali sada polako manipulacijama dolazi kraj, Bogu hvala.
vama je konfuzija u glavi

ne može biti isto nikako niti se može biti polutan. ili si jedno ili drugo. no problem se odlučiti. mogu ti obje strane zatrebati

vidiš, kod mene nema tih kolebanja. ja sam crnogorka, uvijek bila i biću. niko me nije izmanipulisao i stvarno su mi smiješne priče kako crnogorska nacija ne postoji

suočite se s istinom, biće vam lakše

vama je konfuzija u glavi

ne može biti isto nikako niti se može biti polutan. ili si jedno ili drugo. no problem se odlučiti. mogu ti obje strane zatrebati

vidiš, kod mene nema tih kolebanja. ja sam crnogorka, uvijek bila i biću. niko me nije izmanipulisao i stvarno su mi smiješne priče kako crnogorska nacija ne postoji

suočite se s istinom, biće vam lakše

Naravno da si Crnogorka. Eto npr. i Sherbo Rastoder je Crnogorac i to veliki.
Danas svako moze biti Crnogorac, takvo je vreme doslo.

Nigdje lokvanji nijesu tako drazesni ko na Skadarskom Jezeru...

213ot35.jpg

Skadarsko%20jezero%201.jpg

Poplavljeno 70% teritorije Crne Gore...
images

Samo u bazenu Skadarskog jezera obo­ren je rekord nivoa vode iz 1963. godine za skoro pola metra, što znači da se površina Skadarskog jezera znatno uvećala i da je teri­torija Crne Gore poplavljena na površini od oko 150 kvadratnih kilometara. Bilo je i ranije velikih poplavnih talasa. Bilježimo ih 1979, 1986, 1993. godine, ali da u istom trenut­ku bude poplavama ugroženo 12 crnogorskih opština, praktično 70 odsto teritorije Crne Gore, mi­slim da se do sada nije dešavalo, bar ne u ovom intenzitetu. Crna Gora je vodom jedan od najbogatijih krajeva u svijetu, a sva ta voda mora negdje da oteče. Geološki sastav je, me­đutim, takav da upravo tamo gdje ima najviše vode, nema vodotoka. Svakako, prostor Cr­ne Gore je geološki specifičan. Više od 70 odsto crnogorske teri­torije zauzimaju krečnjačke stije­ne, koje su u suštini takve da ne drže vodu na površini, tako da u zavisnosti od intenziteta padavina, u određenim situacijama ta voda ne može da prodre u povr­šinski sloj zemlje, već propada u pećine, šupljine u stijenama i zato se stvaraju povremeno i privre­mena jezera, vodotoci... Odgovarajući da li smo i sami krivi za ovu situaciju rekao je sljedeće: Čini mi se da su naši ljudi ranije puno bolje poznavali prirodu i njene zakone. Uvijek su na bezbjednim mjestima podizali kuće, na bezbjednom mjestu dr­žali stoku... Savremeni život je, međutim, donio nešto drugo. Ne­kako svi danas žele da žive u kotlinama, ne računajući da meteoro­loški i hidrološki uslovi, ukupni klimatski uslovi nijesu za to baš povoljn

Smesna ova tema....
Sad kao crnogorci pisu koliko vole Crnu Goru a Srbijanci pisu koliko im je pun *rac i njih i Crne Gore...

Ne samo da je smesna nego i pomalo patoloska :dontunderstand:

Tema nije politicka...Tema je postavljena i pisana sa ljubavlju i postovanjem.
To sto si ti napisao u postu nema veze sa temom ,samo sa tvojim misljenjem ...
Vidim pocetnik si ...Prije nego sto krenes da postujes na bilo kojoj temi procitaj uvodnik u temu ...

Tema nije politicka...Tema je postavljena i pisana sa ljubavlju i postovanjem.
To sto si ti napisao u postu nema veze sa temom ,samo sa tvojim misljenjem ...
Vidim pocetnik si ...Prije nego sto krenes da postujes na bilo kojoj temi procitaj uvodnik u temu ...

Pa gde mene nadje da upucujes pored svih ostalih postova?
btw procitao sam post i to ne samo uvodni nego i sve ostale... nazalost. Takodje mi je malo nejasno opaska o misljenju i temi. Ja nekako kontam da se na temi izrazava misljenje o temi al sreca ima i iskusnijih :hvala:

Back