Leonida 777
Aktivan član
- Poruka
- 1.014
.....
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna Gora je moja zemlja, i uvijek cu je voljeti vise nego ijednu drugu zemlju. Bez obzira na sve beznacajne price, politike i podjele, ja cu uvijek navijati za moju reprezentaciju, govoriti moj jezik, i ljubiti moj krsh i moje more...Sve druge zemlje, bili susjedi ili ne, postujem ...Ovo, po mom misljenju ne bi trebalo da bude politicka tema...zar se zemlja ne moze voljeti i bez politike?
može li ban za ovo vrijeđanje crnogoraca? hvalamozda ih zavolim jednom kada se osole... ali dok se osoli, cg-ovci ce vac davno sahraniti i boku i more.....
nama je super. pozdravDivna slika ... za ovaj komentar: otkada je srusena zavetna Njegoseva kapela na Lovcenu i podignuta ova komunisticka grdoba - poceo je ubrzani sunovrat Crne Gore.
Zato danas imamo mafijasku, privatnu bananu drzavu CG u kojoj je sve okrenuto naopako - moral, istorija, istina, vera, sloboda, cojstvo i junastvo, sve po cemu je stara Crna Gora bila prepoznavana vekovima.
Uprkos svemu, mnogo volim svoju Crnu Goru i nadam se da cu doziveti da se kapela vrati na Lovcen a fukare, mufljuzi, lupezi i nesoji tamo gde spadaju.
odvratni stecrna gora nije ono sto je bila.za nas srbe je to deo buduce velike albanije
nama srbija gradila puteve?Mne sad ga stvarno pretera
Što nisi to govorio 80-ih dok nam je Srbija gradila ove puteve po kojima ti sad voziž tvog audija?
Isti ti putevi, koje je Tito gradio i dan danas stoje tamo, i ne verujem da ce ih ovi naši ikad renovirati![]()
nije stinaSamo mene zanima sta je razlika izmedju Crnogorca i Srbina? Koji se jezik prica u CG a koji u SRB? Koje su vere oba naroda, ne mislim na Siptare i Bosance nego na CGorce. Isti jezik,ista vera, isto poreklo a stvara se mrznja. Smesni ste stvarno, mi se nismo ni u jednom trenu protivili vasem ocepljenju,cak je Srbija bila prva koja vas je priznala.
Svica je podeljena na 26 kantona, iam 4 drzavna jezika,Nemacki sa 58%,Francuski sa 26%,Italijanski sa 13% i ostalih 5 do 6 posto su Retro Romanski(starorimski Alpski Jezik).
Sada ti meni druze objasni ko je pametniji, Svajcarci koji su u stanju da prebrode prepreku od 4 razlicita jezika i budu jedna drzava zvana Svajcarka, ili mi pusti pravoslavni Srbi koji se delimo od jednom na Srbe,Crnogorce,Vojvodjane,Bosansek Srbe itd. Jedno nam je poreklo poticemo od Slovenkog plemena SORABI a sad vi palamudite i izmisljat neku novokomponovanu istoriju. "mi Dukljani itd, drzava od 1043 blabla" nemogu nikada uzeti to za ozbiljno jer je smesno. Kao sto Slovenci izmisljaju svoju neku istoriju a ustvari su mesavina Hrvata,italijana i Nemaca, jer Austrija ja ustvari Nemacka kao i Vi sto ste Srpskog porekla, tako su Austrijanci ustvari Nemci a Belgijanci ka frnacuskoj grtanici i jesu Francuzi poreklom. Nego je izgleda danas moda da svaki kriminalac napravi svoju zemlju pa makar ona bila malo veca od fudbalskog stadiona. Ne shvatas da smo sada i mi i Vi smesne male drzave bez ikakvog znacaja na Evropskoj sceni, da smo ostali zajedno mogli smo zadrzati i Kosovo i biti neki faktor barem na Balkanu sa 12 miliona stanovnika, sada ste vi sa vasih ogromnih 650.000 stanovnika mnogo bitan faktor u pm. Kao i mi sa nasih 8.5 miliona bez Kosova.
Buducnost vam se ne pise dobro, siptara ima oko 6 miliona,Albanija,Kosovo i u Makedoniji videcemo gde cete biti za 20 godina odnosno cija ce se zastava vijoriti u CG. Verovatno Shiptarska
Pozz od negoka ko zaista zali sto su Srbi tako uskog vidika
svaka čast. odoh sadRekao sam da te neki nijesu razumjeli a vecina NIJESU HTJELI. Kako rekoh, jedva cekaju da pljuju i omalovazavaju nasu Domovinu zato draga Duska nije ni cudo sto se moderator napokon pojavio, mada je trebao poslije nekoliko prvih komentara. Sto se mene tice moze i da zatvori temu ali ce se ovi sateliti, Crnogorcimrzci prebaciti na neku sledecu stranicu i tamo nastaviti sa pljuvanjem. Nije bitno koji ce biti naslov teme. Ima jedna mnogo dobro izreka i kaze: SAMO ZA DOBRIM KONJEM SE PRASINA DIZE. Svima vama koji ne mrzite Crnu Goru (ne morate je voljeti) saljem tople pozdrave a ovima zaostalim Crnogorcimrzcima porucujem da se pozabave NJIHOVOM domovinom, zastavom, napretkom i bijednoj sadasnjosti a i buducnosti. Za vecinu ovdje, sve ono sto nije srpsko to je ustasko, siptarsko, tursko a sve te "ustase", "siptari" i "turci" su progledali i krenuli ka Evropi od kad se otkacise srpstva. Ne razumijem kako vecina vas moze mrzjeti dugu zemlju a nijeste JOS uspjeli izaci iz svojih sela, iz toriná. Vecina je more vidjelo na primjer, samo preko TV-a i to "kod komsije koji ima televizor", kao je to lijepo rekao veliki Zoran Radmilovic" PREKO MALOG EKRANA TV PRIJEMNIKA".
Na srecu pa ima i cestitih i demokratski oprijedjeljenih Srba ali njima OVI ZACAURENI ne daju da krenu naprijed, da se mrdnu sa mrtve tacke![]()
![]()
nama je super. pozdrav
to je mljet / hrvatskaLord Bajron je rekao ....
U trenutku postanka planete, najljepse spajanje zemlje i mora dogodilo se na Crnogorskoj obali...
![]()
mislim da je ovo uvredaCrnogorci su ucitelji Srpstva.
I njihovu slavu ne mogu da umanje današnji lopovi koji se predstavljaju kao Crnogorci, a u stvari su zmijski porod.[/I]
mislim da je ovo uvreda
a ti?
crnogorka sam od rođenja. lopov nisam i smatram da je jako ružno to pričati o nama samo zato što imamo svoju naciju i izjašnjavamo se kao crnogorci - i samo zato što to nekom ne odgovara
ne diram te, ne diraj me
ni mlada ni naivna. samo ne volim da mi se pljuje po naciji bez razloga.A ja mislim da si ti previse mlada i naivna da bi razumela neke stvari.
BTW, i ja sam Crnogorac od rodjenja i malo jos dalje u proslost.
Komplikovano zar ne? Mozda je bolje da se drzih drugacijih tema.
I miss you too!![]()
ni mlada ni naivna. samo ne volim da mi se pljuje po naciji bez razloga.
onda vjerovatno i tebe zaboli kad pročitaš današnji lopovi koji se predstavljaju kao Crnogorci, a u stvari su zmijski porod
vidim da o kapeli na lovćenu malo znaš. ko ju je suturao niz lovćenske padine
o tome drugi put
1948. ma šta kažeš? rasturaš tu istoriju valaДа ли си заборавио чињеницу једну малу од изградње Форте Маре колико је година прошло до када је Херцег Нови пришао у састав Црне Горе( да ти помогнем 1948 године)
nećemo. ne sekiraj se. albanaca je u crnoj gori 5%. s albanijom smo u dobrim odnosima, to je zemlja koju ništa ne zanima osim kako da svoju što bolje srede i izgrade.vidji takvu Crnu Goru niti sam zamisljao niti je bila ali i vi cete biti kad tad arbanasi pa ti sada vidi
a prije toga je bila pustinjaCrna Gora je naseljena tek u 15. vijeku. tako da ne mozemo mi da poticemo iz Crne Gore.
nema prirodnih ljepota i zelenila? biser!Ne mogu voleti neku zemlju jer nije covek, meni se veliki deo Crne Gore ne svidja jer je mnogo kamenita nema puno zelenila i ostalih prirodnih lepota na koje me je Srbija navika![]()
ne ja vas takve kakvi ste danasNisam bila skoro i sumnjam da cu ikad vise,pa verovatno su Srbi krivi za prljavstinu i smece,sta to znaci sa severa CG valjda su i oni vasi.Za uslugu ili njen nedostatak prvenstveno snosi odgovornost onaj koji ima lokal(osim ako i oni nisu iz severne CG, Srbi ili Bosanci).Naravno da su Srbi krivi ko bi drugi bio!!!!!!!
Meni jeste poreklom ali veruj mi da bi volela da nije sve dok u njoj vladaju *********!!!!!!!!!!! I sve dok ne povuce odluku o priznavanju Kosova!
Ni u jednom trenutku nisam pricala o prirodnim lepotama CG.Pitanje je bilo da li je volimo ja NE ovakvu kakva je danas!
vukojebina u kojoj kvadrat stana ide i do 5.000 euraKlasichna vukoyebina, banana drzava par-ekselans.
Svakako da je takav raritet vredan divljenja :-(o)