Koliko vas bi odbacilo veru u slucaju da je evolucija cinjenica ?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ?

• Odbacio bih

glasova: 7 21,9%
  • Ne bih odbacio

glasova: 15 46,9%
  • Cudni su putevi Gospodnji

glasova: 3 9,4%
  • Nije ni bitno

glasova: 7 21,9%

• Ukupno glasova
    32
Ko zna mozda nas je Bog stvorio fleksibilne da mozemo da se prilagodjavamo i genetski napredujemo :think:
Celo postojanje je jedna cudna zagonetka koju mi ne mozemo da dokucimo,jer sta je bilo pre svega mi nikad necemo saznati,i ceo univerzum je jedan cudan cudan kruzni sistem gde sve zavisi jedno od drugog, cudno je da takav sistem nastane tek tako
Nećemo znati ikada zbog toga jer je otkazana 3- a sezona SGU- a!!!!

Ne verujem u Darvina, verujem u Boga..

najveći Ateista svih vremena, simbol Ateizma dr. Entoni Flu je na kraju priznao: Bog zaista postoji!

“Dame i gospodo, poštovani prijatelji, sazvao sam ovu konferenciju za štampu da vas obavestim kako sam postao religiozan. Pod pritiskom jasnih i nedvosmislenih naučnih činjenica morao sam prihvatiti da Bog postoji. U najnovijem izdanju moje knjige ‘Bog i filozofija’ će pisati da su sva moja dosadašnja dela pobeđena. ”

Šok je bio potpun. Neverica nije silazila s lica i usana vojske svetskih ateista.

Kada je ova vest odjeknula u svetskim medijima, u isto vrijeme krenula je lavina komentara ateista da dr. Anthony Few “nije tako mislio”, kako su mediji “loše preneli njegovu izjavu” itd. Onda je dr. Flew ponovo izašao pred kamere i ponovo potvrdio svoje jasno opredeljenje da Bog postoji i kako je to naučna činjenica koja je jasna i neoboriva.
Ako se ne varam, učio je svoje studente da uvek slede činjenice ma gde da ih odvedu...njega su činjenice odvele do Tvorca...

Ne verujem u Darvina, verujem u Boga..

najveći Ateista svih vremena, simbol Ateizma dr. Entoni Flu je na kraju priznao: Bog zaista postoji!

“Dame i gospodo, poštovani prijatelji, sazvao sam ovu konferenciju za štampu da vas obavestim kako sam postao religiozan. Pod pritiskom jasnih i nedvosmislenih naučnih činjenica morao sam prihvatiti da Bog postoji. U najnovijem izdanju moje knjige ‘Bog i filozofija’ će pisati da su sva moja dosadašnja dela pobeđena. ”

Šok je bio potpun. Neverica nije silazila s lica i usana vojske svetskih ateista.

Kada je ova vest odjeknula u svetskim medijima, u isto vrijeme krenula je lavina komentara ateista da dr. Anthony Few “nije tako mislio”, kako su mediji “loše preneli njegovu izjavu” itd. Onda je dr. Flew ponovo izašao pred kamere i ponovo potvrdio svoje jasno opredeljenje da Bog postoji i kako je to naučna činjenica koja je jasna i neoboriva.
Ne verujem ni ja u Darvina , nema vere , samo prihvatanje cinjenica koje su skupljenje u zadnjih 200 godina.

Ako se ne varam, učio je svoje studente da uvek slede činjenice ma gde da ih odvedu...njega su činjenice odvele do Tvorca...
tako je..

Pobedio ga je vernik u debati....

Evo transkripta tog duela posle koga je Flu postao vernik..

„Gospodine Flu, ja u rucim držim Bibliju. Gde je nastala ova knjiga?“

Dr Flu je odgovorio: „Nastala je u štampariji, naravno.“

Onda mu je religiozni naučnik prigovorio: „U ovoj knjizi se nalazi informacija, što znači da je knjiga nastala u umu pisca, a ne u štampariji. Da li se slažete?“

Dr Flu se složio: „Da, u pravu ste, ta knjiga je nastala u umu pisca.“

A onda je usledilo pitanje na koje dr Flu nije znao da odgovori:

„Gospodine Flu, pošto svi živi organizmi imaju u sebi veoma složenu informaciju, zapisanu u genima, u čijem umu je nastala ta informacija?“

Dugotrajno ćutanje dr Flua bilo je šokantno za njegove ateističke simpatizere, pa je razgovor skrenut na drugu temu, a pomenuto pitanje ostalo je neodgovoreno.

Tokom devet meseci nakon debate dr Flu je razmišljao o pitanju na koje nije znao odgovor. Njegov moto, kojim je učio studente tokom više godina, glasio je: „Treba slediti činjenice bez obzira na to kuda te one odvedu.“

I tako su činjenice odvele najpoznatijeg svetskog ateistu do zaključka koji je izneo na konferenciji za štampu koja će izazvati pravi zemljotres u velikom delu naučne zajednice. Pred brojnim kamerama dr Flu je izjavio:

Priznajem, Bog postoji!

tako je..

Pobedio ga je vernik u debati....

Evo transkripta tog duela posle koga je Flu postao vernik..

„Gospodine Flu, ja u rucim držim Bibliju. Gde je nastala ova knjiga?“

Dr Flu je odgovorio: „Nastala je u štampariji, naravno.“

Onda mu je religiozni naučnik prigovorio: „U ovoj knjizi se nalazi informacija, što znači da je knjiga nastala u umu pisca, a ne u štampariji. Da li se slažete?“

Dr Flu se složio: „Da, u pravu ste, ta knjiga je nastala u umu pisca.“

A onda je usledilo pitanje na koje dr Flu nije znao da odgovori:

„Gospodine Flu, pošto svi živi organizmi imaju u sebi veoma složenu informaciju, zapisanu u genima, u čijem umu je nastala ta informacija?“

Dugotrajno ćutanje dr Flua bilo je šokantno za njegove ateističke simpatizere, pa je razgovor skrenut na drugu temu, a pomenuto pitanje ostalo je neodgovoreno.

Tokom devet meseci nakon debate dr Flu je razmišljao o pitanju na koje nije znao odgovor. Njegov moto, kojim je učio studente tokom više godina, glasio je: „Treba slediti činjenice bez obzira na to kuda te one odvedu.“
Bravo , drzi se nauke iz 19 veka i mocics da zadrzis svoje lazno verovanje , ako predjes u 21 vek vec malo teze , odnosno nemoguce.

Back