- Poruka
- 55.168
Ne pravi dzem i ajvar! Minus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se malo potrudimo, ti ili ja bi napravili isti takav, samo dest puta jeftiniji.Da da. Manja ambalaža od ostalih, a skuplji 2-3 puta. Al vredi majku mu jbm.
Sta,bakinu tajnu?Propuštaš mnogo veruj mi.
Pa tako je i cvarcima skocila cijena, otkako su u modi "light" svinje.Da placam u Srbiji dzem i ajvar vise od evro,sacuvaj i sakloni
Eto žena je za njih tegla ajvara.
Bakina tajna lezi u tome da 24 sata posvetis ceprkanju paprika, cekanju i stajanju uz sporet.Sta,bakinu tajnu?
Pa tacno bih se srusila i umrla odma,nek amerima to prodaje
Žena je mnogo više od ajvara..
![]()
Tako malo bodova za kuvanje i sto nije imala momka .
Tema je mnogo sira od togaOva tema pokusava nas uvjeriti, da je blasfemicno spominjati zenu u kontekstu kuvanja ajvara.
Pozivam sve zene slobodarskog duha; odbacite stikle, najlonke, dopicnjake i slicne grozote modernoga doba, pa lijepo udjite u narodnu nosnju, navucite opanke, stanite kraj sporeta i kuvajte ajvar Gospodu u slavu.

Vrijede kao i druge stvari, ili valjaju, ili ne valjaju.Tema je mnogo sira od toga![]()
Pa stani pored sporeta i cepkajBas razmisljam koliko sam para u zadnja dva tjedna na ajvar potrosio, sramota me napisati.
Manje bi potrosio da sam u kupleraj isao.
Kao da nisam normalan.
Paprike jos nisu zrele.Pa stani pored sporeta i cepkaj
Jb.g cepkaj kajsije do tadPaprike jos nisu zrele.
Ajvara od 700 dinara*