Koliko vam je velicina bitna?

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Velicina

• od 12 do 15 cm je dovoljno

• od 15 do 18 cm je dovoljno

• + 18 cm naravno

• velicina nije bitna za dobar sex

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jbt, ljudima se tresu gace od i najmanje homoseksualne insinuacije, pa ih izgleda od straha drze da slucajno ne spadnu same. :D

Latentni homici ili sajber predrasude i losa iskustva, ko ce ga znati ... ali kako god, onom kome je sudjeno da bude heban, tom i gace same spadaju. .:D

Meni nista ne spada :aha: ne zanima me gay :mrgreen: ali vi dominiratre forumom :lol: od vas ne mogu da pisem o zenama i sexu jer odmah zelite da zakljucate temu ili mi date ban :malav:

Zato recite jednom otvoreno i iskreno da li je ovo gay forum i ako jeste nek mi ugase nalog jer ja dolazim zbog zena :per: ne zbog geyeva :)

Nemam ja vremana za njih nebitni su ;) Neprijatelji su sami sebi :mrgreen: Samo nek priznaju ili neka mi jave tajno na PP da su gey i ja cu otici odavde forever :lol: A ne ovako glume zene koriste zenske nikove i avatare da nekog navuku na svoju prljavu igru :aha: i da se ti lozis na muskarca :bljak:

- - - - - - - - - -

ebo te Andjelko ko da ti zbog nas muskih daju ban
aj ne seri, banuju te jer preteras

banuju zato sto okacim sliku sa zenom koja mazi sise - to je nesto strasno za LjiS forum ? nikada niste videli takve slike ? :mrgreen:

Ne folirajte mene plss :aha:

Back