- Poruka
- 40.977
Tema je data u naslovu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se osporiti da je ozbiljnost važnaMozda nekad ,sad mi ie bitnije da ozbiljnost kapira pa ako stignemo do sale
paz da se ne odluči za minut pire76.21% - vrlo bitno
18.64% - lupam glavu pa zasto me ne prihvati ovako naopakog
5.15% - boli me doope sto joj nisam 100% po volji , od pirea ima da me pravi kad joj ne valjam
Savršena, ne znam zašto se tako često slažemo...najvažnije![]()
Hej, samo se pazi!Smeh je oblik flertaTaj koji zeli da te nasmeje taj te i zeli
![]()
kod mene se zna 6min ... nema da se hvalimpaz da se ne odluči za minut pire
To su komicari.. to je za binu... potapsas i caoHej, samo se pazi!
Ima onih koji će da te nasmeju i odu... (takvi su najopasniji!) ☝
Daleko od komičara, ali ajde da tako kažemoTo su komicari.. to je za binu... potapsas i cao
desilo ti se?Cure, nasmeje te i ti ostaneš gola... eto to se dešava!
Alert!
Samo nastavite... pišite...![]()
Neke stvari se i precutno cuju..Daleko od komičara, ali ajde da tako kažemo![]()
pogotovo ako je kupila bas dugacku onu velikuuuuuuu varjacu za cvarke i gleda te pravo u oci a zubi nekako bas slatko skrgucu i ocni kapak podrhtava...Neke stvari se i precutno cuju..
Hej, figurativno. Naravno. To razoruža sasvim.desilo ti se?
za tebe je od varjače opasnija ljuštilicapogotovo ako je kupila bas dugacku onu velikuuuuuuu varjacu za cvarke i gleda te pravo u oci a zubi nekako bas slatko skrgucu i ocni kapak podrhtava...
znači vicevi a ne fakin sioran je liHej, figurativno. Naravno. To razoruža sasvim.![]()
Tema nije o vicevima ☝znači vicevi a ne fakin sioran je li
Vidi se da varljacom cujespogotovo ako je kupila bas dugacku onu velikuuuuuuu varjacu za cvarke i gleda te pravo u oci a zubi nekako bas slatko skrgucu i ocni kapak podrhtava...
Vidi se da varljacom cujes![]()