Koliko Vam je Krstarica promenila život?

Kakve su promene kod Vas posle boravka ovde?

• Osećam se bolje

• Osećam se lošije

• Samo se osećam...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ђе с' Гвоздени ... Знаш како, прест'о сам да причам сам са собом . :D Људи помислише да се враћам у нормалу ???? :shock: Сад с екраном ... :lol: А ови што мисле, губе сваку наду. :lol:
Зараза бре.
a108.gif

Iron Lord:
int.jpg

Došli ste iz radoznalosti, potrebe ili dosade...
Onda ste opet došli... I opet... I onda ste se sa nekima upoznali a sa nekima zavadili. Sa nekima ste se pomirili u neke ste se zaljubili. Možda vam je u medjuvremenu onaj prvi nick dojadio ili čak isključen... A Vi ste opet tu...

i to prije više od godinu dana ali sam bezuspješno pokušavao otvoriti nalog sve do krajem prošle godine uspio i nalog mi je bio odobren...od tada do danas sam napisao nekih blizu 3000postova

Krsta je ok...nisam ranije dolazila...ne znam zasto...sve mi je nesto " ta trane" kao bilo interesantnije, a k'o rekoh, ovde i onako sve znam...medjutim, nisam bila u pravu :smile:

U odredjenom momentu mi je pomogla, a sada sam se vec navikla i rado dolazim...cak mi se dopadaju i " ocajnici", sto neko " negde " rece, hahaha...jedino, ako i sami poput mene ne dolaze " odnekud"...pomesah zabe i babe ...nema veze... :mrgreen:

Glasala sam za opciju da se sada bolje osecam..! :wink: :lol:

Back