Koliko vam je bitna proslost partnera?

Koliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio/bila s koliko ih je on/ona spavala itd..?

E serem vam se na karakter kad vam je to prošlost... najmanji problem u celoj priči jeste taj sa koliko njih se ***** pre mene.... malo mi je bitnije kako se ponašao prema ljudima ranije, je l' osuđivan i tako dalje i tako dalje... a što se sexa tiča, ako je redovno navlačio kondom... ne zanima me.

Pa samo da nije bila sa kriminalcem, nekim olosem, da nije sponzorka bila, da joj niko nije placao za silikone , otvarao joj butike i cvecare, da nije od onih devojaka sto su jurile kljuceve od auta, da nije bila sa nekim od skorojevica, da joj ne prepoznam u ocima da je bila neka naci ,narogusena, jurim samo probrane socijalno proverene frajere i td... Sta ces, ukus..

Uuu ...trudim se da ne razmisljam o tome...ali i kada pomislim krv mi se sledi,kosa na glavi se digne i obicno razbijem prvo pri ruci sta mi se nađe... luđački pravo..ali sta ću.. :besna:

proci ce te i to kad shvatis neke stvari u zivotu ;)

- - - - - - - - - -

Pa samo da nije bila sa kriminalcem, nekim olosem, da nije sponzorka bila, da joj niko nije placao za silikone , otvarao joj butike i cvecare, da nije od onih devojaka sto su jurile kljuceve od auta, da nije bila sa nekim od skorojevica, da joj ne prepoznam u ocima da je bila neka naci ,narogusena, jurim samo probrane socijalno proverene frajere i td... Sta ces, ukus..

brate sponzorusa da si rekla bilo bi vise no dovoljno ;)

Koliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio/bila s koliko ih je on/ona spavala itd..?

Bilo bi mi bitno, kako ne bi bilo. Više u smislu, što već neko reče tu, kako se ponašao prema tim devojkama, jer bi to uveliko pokazalo, i kako bi se sa velikom sigurnošću odnosio i prema meni. To jest, šta mogu i ja da očekujem. U celoj stvari bi mi zaista bilo bitno da dolazi iz jedne normalne i čestite porodice, da nije nikakav kriminalac, ženskaroš, problematikus, i poročan tip. Labilnog karaktera i sumnjivog morala.

:bye:

ona može da mi ispriča šta oće, moje je da verujem ili ne...
da idem okolo i da se raspitujem, to tek ne...ako uzgred dopre do mene pokoja glasina, ok uzimam je u obzir, ali sa rezervom...
jer
ko zna zašto je neka osoba u nekom trenutku bila takva kakva je bila i zbog čega je poneo neki glas koji je "bije"
sve je to relativno

Relativno bitno, jer u neku ruku izbor partnera donekle i govori o samoj osobi.
Primera radi, ako je ona bila sa opasnim momcima i celavcima, finanserima sto kazu, to mi nesto govori o njoj.
Opet, bitno je da nema istoriju nekih kriminalnih aktivnosti ili nasilnog ponasanja.

E sad, tesko da moze da mi da pismeni izvestaj, sta kada, koliko i sa kim.

Sto se seksa tice i broja partnera, opet i to govori nesto. Ako ima 25 godina i 2 duge veze iza sebe, sa nekim normalnim momcima govori o njenom "ukusu" i o tome sta trazi i ocekuje od muskarca.

Back