gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Koliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio/bila s koliko ih je on/ona spavala itd..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio/bila s koliko ih je on/ona spavala itd..?
nimalo lako pitanje, skime je sve bila kaze malo i o karakteru osobe a ovo drugo koliko ih je imala me ic ne zanima.
Uuu ...trudim se da ne razmisljam o tome...ali i kada pomislim krv mi se sledi,kosa na glavi se digne i obicno razbijem prvo pri ruci sta mi se nađe... luđački pravo..ali sta ću..![]()
Pa samo da nije bila sa kriminalcem, nekim olosem, da nije sponzorka bila, da joj niko nije placao za silikone , otvarao joj butike i cvecare, da nije od onih devojaka sto su jurile kljuceve od auta, da nije bila sa nekim od skorojevica, da joj ne prepoznam u ocima da je bila neka naci ,narogusena, jurim samo probrane socijalno proverene frajere i td... Sta ces, ukus..
proci ce te i to kad shvatis neke stvari u zivotu
- - - - - - - - - -
brate sponzorusa da si rekla bilo bi vise no dovoljno![]()
Ne bih mi bilo prijatno da znam da je kroz moju partnerku prošao ceo grad. Ali pošto se Srpkinje hebu od svoje 15. godine, moraću da pazarim jednu Šuptarku, nova roba.
proci ce te i to kad shvatis neke stvari u zivotu
Ma nisam ja klinka,,,imam staža povelikog u vezama uopste..ali takva verovatno priroda...ne podnose svi ljudi jednako neke stvariali ipak nadam se da ce jednom proci, mada ako nije do'sad,cisto sumnjam---
![]()
Nikad ne pitam jer se sve moze naslutiti iz razgovora o obicnim stvarima .
Uglavnom nabacim da i ne volim slusati price o bivsima jer i ne treba znati sve .
i druge se cepaju od 15.god.a nisu srpkinje.Ne bih mi bilo prijatno da znam da je kroz moju partnerku prošao ceo grad. Ali pošto se Srpkinje hebu od svoje 15. godine, moraću da pazarim jednu Šuptarku, nova roba.
a ti nisi srbin, jel tako?
cekaj jel treba da mi bude bitna buducnos sa mnom kao ne znam sta nas ceka?naravno samo mi je bitno da je cista u glavu i teloKoliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio/bila s koliko ih je on/ona spavala itd..?
vrlo je bitna, jedan od pokazatelja kvaliteta osobe je i krug ljudi s kojima bira da bude intimna
ona može da mi ispriča šta oće, moje je da verujem ili ne...
da idem okolo i da se raspitujem, to tek ne...ako uzgred dopre do mene pokoja glasina, ok uzimam je u obzir, ali sa rezervom...
jer
ko zna zašto je neka osoba u nekom trenutku bila takva kakva je bila i zbog čega je poneo neki glas koji je "bije"
sve je to relativno