Koliko vam je bitan fizički izgled?

To je "tvoj",... muški, vizuelni pojam lepote. Razumljivo je sasvim, prvo jer ste tako "nagrđeni" od boga 😁, drugo jer ste u vezama više orijentisani na "estetiku". U smislu da slabo nešto drugo, to kod vas može nadomesti. Džaba je pametna, ako je ružna, je'l?
Muškarac može biti ružan,... ali ako poseduje harizmu i još par propratnih stvari ( osobina i karakteristika), može biti itekako poželjan kod žena.
Nisu ni sve žene iste, ali uglavnom ne gledamo toliko spoljašnost, koliko obraćamo pažnju na druge stvari...ofc, ovo važi uopšte i posebno kada biraju partnera na duže staze.U krajnjem,... fizička lepota je jedna od najprolaznijih kategorija. Ti biraš partnera, valjda za nešto malo "trajnije".
verovatno jedan od najboljih komentara, al ne menjam misljenje ja nagrdjen od Boga, sve je bitno ne samo izgled ali volim i estetiku.

Poslednja izmena:
A vidi, rečca ne i njeno pisanje se uči u petom razredu, provereno, malopre sam preslišavala za test. A uči se i ranije, tipa treći ili četvrti.
Samo kažem...
Ostalo samo teoretišem.
a znam, al ja sam imao jako dosadnu profesorku srpskog, baba pred penziju sa plavim podocnjacima (šminka) , htela je da nas nauci al je smarala, nije se dalo slušati, ja spavao na casovima, nije se dalo slusati, i oazi ovo posalje me na takmicenje iz sroskog od 100 bodiva ja inao 7 , drugarica 11, drug jedan 9 drugi 4, onda znas koliko smo bili ocajni

Back