Koliko vam auto troši?

Automatski menjač se isplati u ovim novijim automobilima ovaj je bez ikakvog servisa prešao 260.000 km. Na manuelnom bi se već zamenio jedan plivajući i set korpe lamela, već bi se bližio drugi što je u startu 500 evra minimum.

A gde je sad ona potrosnja o kojoj mario drvi kad prica o nemackim krsevima kako sukljaju po 12L u gradu?
Sad se konacno ustanovlo da je to jedna veoma glupa prica.:lol:
Eno ih odavno po otpadima 1.9 jtd i 1.9 tdi 10-12 litara po gradu 🤩

Ovaj bmw je prvi nemački auto koji ide i troši malo zbog inženjerskog razvoja. I srbi ga mrze jer ima "kretenski" motor koji mora da se radi veliki servis i košta 1000 e :lol:

Ugl troklipni citroen troši 6,9 litara benzina po gradu po bordu. Ugl to je ono što stalno pričam, litar više od četvoroklipnih motora male zapremine.

Poslednja izmena:
Prosečna potrošnja troklipnog citroena c3 je po bordu 6,8 litara na 100 km. Mešovita vožnja pola pola prosek za 1200 pređenih km. Koliko sam shvatio ovi troklipni motori troše uvek isto oko 7-8 litara. Bilo da je grad gužva ili otvoren put 120-130 kmh.

Kod četvoroklipnih motora iste zapremine potrošnja je litar dva manje. To je ta matematika o kojoj ja pričam stalno.

Ovo je samo trip da je vozilo euro 6.

Bord ima antistres simulaciju trenutne potrošnje, kada ga stisneš u prvoj pokaže trenutnu 7-9 litara što je apsolutno netačno.

Pa ti pises da oreanci uvek daju opremu za razliku od skrtih nemaca kad ono....ti nemas bord u tvom koreancu. :zcepanje:
Samim tim ne mozes da nam dokazes kolika mu je potrosnja.
A ovo je najobicnija laz za potrosnju trocilindricnih motora jer trose isto kao i oni sa 4 klipa.
Uporedio si to sa tvojim autom bez borda i kojim jos? :)

A gde je sad ona potrosnja o kojoj mario drvi kad prica o nemackim krsevima kako sukljaju po 12L u gradu?
Sad se konacno ustanovlo da je to jedna veoma glupa prica.:lol:
Tako je pričao da i trocilindraši troše kao tenkovi iznad 100km/h. Ova tri dana sam u svom trocilindraši prešao oko 150 km/h većinom otvorene ceste, djelomično i preko stotke išao. Potrošnja 6,8L i to LPG- a😁

Mašta radi svašta i još si izračunao prosečnu lpg a parametri su ti netačan bord i sipanje plina ko zna koliko a znaš da je bilo ne znam ni ja koliko uz nadu da je stalo isto ko i prošli put :lol:

Tačan prosek može da izračuna samo štedljivi slovenac i hrvat možda i švaba al ne verujem da su oni toliko naivni.🤗

Pa ti pises da oreanci uvek daju opremu za razliku od skrtih nemaca kad ono....ti nemas bord u tvom koreancu. :zcepanje:
Samim tim ne mozes da nam dokazes kolika mu je potrosnja.
A ovo je najobicnija laz za potrosnju trocilindricnih motora jer trose isto kao i oni sa 4 klipa.
Uporedio si to sa tvojim autom bez borda i kojim jos? :)
To se zna da troše više još od pojave prvih, samo ti lažeš na ovom forumu to uostalom svi vide. Što je slabija prodaja polovnih krševa iz uvoza to ti više lažeš na ovom forumu.

Lepo sam rekao da ćeš ti prvi da hvališeš ove trocilindrične kosilice čim krenu polovnjaci haha zaboravio si šta si brabonjao pre samo par godina :lol:

Ps ima bord što nebi imao nisu to nemački cigani koji naplaćuju zatamljenje šoferke 150 dem :lol: polako ćeš i ti za neku godinu da prodaješ kiu i hyundai jer cela evropa vozi nove koreance i dačije a naročito švabe 🤗

A sta si ti brabonjao pre godinu dana?
Ja za sve dajem dokaze a ti ni za sta prema tome mozes da se poklopis usima jer lazes ti a ne ja.
Kako da ne a pojavi se jedan koreanac na 100 kamiona sto dovoze kola iz uvoza. Toliko ih ima sve vise da ih i stvari nema a toliko su trazeni da ih slabo ko uvozi.
Ukljuci malo mozak.

Bas si pametan i kad pogledas prodajne rezultate kad ono nemci i dalje najbolji globalno.
Evo ovi ljudi sto su kupili Qashqai su hteli Golf ali se cerki dopao ovaj Qashqai i samo zbog tofga su ga uzeli.
Sta god ti trabunjao u Evopi ce VW i Audi biti uvek najprodavaniji.
To govore liste a ti lupetaj i lazi koliko hoces al dzaba ti.

Bla bla truć. Da se vratimo temi.

Juče troklipni citroen c3 na auto putu 140 kmh a bord trenutna 9 litara pa je posle spustio na 8 litara :mrgreen:

Dođemo u dvorište koje je malo neravno i ja da izađem krrrk vrata zapinju. Otvorim zatvorim 5 puta a brava zapinje. Vrata pala šasija mu mekana ko sir :lol: pomeri se auto dva metra i vrata se normalno otvaraju :lol: francuska posla :lol:

Da mi je neko ovo rekao nebi mu verovao! A lepo deluje na putu tvrd ko nemački auto sve utegnuto.

A ti vozis 1,2 motor 140 i onda se cudis sto trosi?
A nisi nam rekao koliko trosi tvoj plastikaner na toj brzini.
Pa i ne mozes da nam kazes kad nemas bord.
Tako za Fiat500L 1,4 kazu da trosi a ja gledam voze ih kao LAuda i na semaforu ih gasiraju samo tako a ja kad sam ga imao video sam da je to bas lenj auto.Kad se tako vozi ne bi ni trosio.
Tako je i sa tim malim trocilindricnim motorima gde ih vlasnici cepaju i ocekuju da idu kao oni 2.0 motori sa 150ks.
Oni koji ih voze normalno imaju malu potrosnju.

Bla bla truć. Da se vratimo temi.

Juče troklipni citroen c3 na auto putu 140 kmh a bord trenutna 9 litara pa je posle spustio na 8 litara :mrgreen:

Dođemo u dvorište koje je malo neravno i ja da izađem krrrk vrata zapinju. Otvorim zatvorim 5 puta a brava zapinje. Vrata pala šasija mu mekana ko sir :lol: pomeri se auto dva metra i vrata se normalno otvaraju :lol: francuska posla :lol:

Da mi je neko ovo rekao nebi mu verovao! A lepo deluje na putu tvrd ko nemački auto sve utegnuto.
Tu dolazis do onoga o čemu smo procali pre godinu dve ..530d trosi manje od 1,9 na većim brzinama tako da i taj mora popiti dosta jer se vrti jako visoko..Sad iz BMW imaš I malo drugaciji pogled na ta jeftinija vozila ..Ne prave oni toliko losa vozila kao što karikiras ovde vec si podigao standard iz BMWa ..

BMW nije pouzdan brend, a naravno da ce imati kvalitetnije materijale BMW 1 od I30 kada kosta izmedju 2.5x - 3x vise. Sada da li se isplati dati 3x vise za neznatno bolju plastiku u kabini to je vec posebno pitanje.

The 2023 U.S. Vehicle Dependability Study is based on responses from 30,062 original owners of 2020 model-year vehicles after three years of ownership. The study was fielded from August through November 2022.

jdpower.png

Eto taj zvoj BMW je 2.0 pa smo se bas uverili da trosi kao lokomotiva.:hahaha:
Nisi ti bajo vozio te dizelase pa ne znas koliko trose a evo prvog kog si se dokopao video si odmah kako pobija sve tvoje dosadasnje tvrdnje.
Pa sta ti mislis da je narod lud da vozi 1,9TDI koji trosi koliko ti kazes?
Onda bi svako vozio benzinca.

Back