DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.947
Mario vozi sve neka fensi kola 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko manje ugl nije u eko pro režimu mada ja insistiram. Smešno kada ga stisnem u tom modu a on ubrzava i sve nešto ko da ljulja napred nazadDa je obični a ne x trosio bi i manje![]()

Eno ih odavno po otpadima 1.9 jtd i 1.9 tdi 10-12 litara po graduA gde je sad ona potrosnja o kojoj mario drvi kad prica o nemackim krsevima kako sukljaju po 12L u gradu?
Sad se konacno ustanovlo da je to jedna veoma glupa prica.![]()

Tako je pričao da i trocilindraši troše kao tenkovi iznad 100km/h. Ova tri dana sam u svom trocilindraši prešao oko 150 km/h većinom otvorene ceste, djelomično i preko stotke išao. Potrošnja 6,8L i to LPG- aA gde je sad ona potrosnja o kojoj mario drvi kad prica o nemackim krsevima kako sukljaju po 12L u gradu?
Sad se konacno ustanovlo da je to jedna veoma glupa prica.![]()

To se zna da troše više još od pojave prvih, samo ti lažeš na ovom forumu to uostalom svi vide. Što je slabija prodaja polovnih krševa iz uvoza to ti više lažeš na ovom forumu.Pa ti pises da oreanci uvek daju opremu za razliku od skrtih nemaca kad ono....ti nemas bord u tvom koreancu.
Samim tim ne mozes da nam dokazes kolika mu je potrosnja.
A ovo je najobicnija laz za potrosnju trocilindricnih motora jer trose isto kao i oni sa 4 klipa.
Uporedio si to sa tvojim autom bez borda i kojim jos?![]()

polako ćeš i ti za neku godinu da prodaješ kiu i hyundai jer cela evropa vozi nove koreance i dačije a naročito švabe 

pomeri se auto dva metra i vrata se normalno otvaraju
francuska posla
Tu dolazis do onoga o čemu smo procali pre godinu dve ..530d trosi manje od 1,9 na većim brzinama tako da i taj mora popiti dosta jer se vrti jako visoko..Sad iz BMW imaš I malo drugaciji pogled na ta jeftinija vozila ..Ne prave oni toliko losa vozila kao što karikiras ovde vec si podigao standard iz BMWa ..Bla bla truć. Da se vratimo temi.
Juče troklipni citroen c3 na auto putu 140 kmh a bord trenutna 9 litara pa je posle spustio na 8 litara
Dođemo u dvorište koje je malo neravno i ja da izađem krrrk vrata zapinju. Otvorim zatvorim 5 puta a brava zapinje. Vrata pala šasija mu mekana ko sirpomeri se auto dva metra i vrata se normalno otvaraju
francuska posla
![]()
Da mi je neko ovo rekao nebi mu verovao! A lepo deluje na putu tvrd ko nemački auto sve utegnuto.