Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.086
Svako zna da Golf 1,9TDI trosi oko 7L u gradu a oko 4,5-5 na otvorenom dok tvoj auto na testu trosi o preko 10L u gradu dok ti pises 5,5L sto je teska laz.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti iznosiš laži i neistine snimajući trenutnu potrošnju nizbrdo a ja uvek sipam do vrha i beležim kilometražu. Nemam ja tebi šta da pokazujem ti si na ignore. Pre sam i fotografisao i stavljao za šta više nemam vremena.Sve ti verujemo.
Auto ti nema ni bord pa da pokazes da je tako.
I ja sam dokazao da na magistrali ,kako ti to kazes,Punto 1,2 trosi 2,9L pri 70 km/h i to pokazivao na bordu tako da je taj tvoj velik potrosac ako si mislio opet da nam pokazujes kako malo trosi.
Jeste,ja iznosim lazi a pritom kacim video gde se vidi da je voznja na ravnom a ti?Ti iznosiš laži i neistine snimajući trenutnu potrošnju nizbrdo a ja uvek sipam do vrha i beležim kilometražu. Nemam ja tebi šta da pokazujem ti si na ignore. Pre sam i fotografisao i stavljao za šta više nemam vremena.

Hajde dobro nije vise 5,5l po gradu ..Ne možeš da me ubeđuješ u nešto a nemaš taj auto. Ja vozim taj auto i kažem da je gradska potrošnja maksimum 7 litara. Pošto ću imati još otvorenog puta neće to biti skoro ali već od oktobra stavljam fotografije i prosečnu gradsku vožnju.
I da imam laganu nogu, osećaj za motor i transmisiju iako mi uopšte ne odgovara hjundaijevo kvačilo.
Staviš na papir podvučeš crtu od cene novog automobila, eksploatacije tj servisiranja i na kraju sa potrošnjom shvatiš ako si iole normalan da su nemci teška katastrofa.

Znaci tvoj auto koji ima 13 godina je i dalje nov auto?Za iste pare vozim potpuno nov auto.

Hajde dobro nije vise 5,5l po gradu ..
Naravno da jeste kada nije gužva gradska noćna vožnja 5,5-6 maksimum. To je SF za nemačke krševe. Dok je korejanac i japanac ulagao u istraživanja nemac je smišljao kako da prevari eko test. Kupci su ionako overeni debili kojima je normalno da auto troši duplo više nego što je navedeno u brošuri. Malo su nezadovoljni kada troši troduplo višeHajde dobro nije vise 5,5l po gradu ..

iliti miksere kosilice za travu.