mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.954
Bolje to da proda i kupi neki moderan hibrid.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to poredis 402ks i 79ks i jos kazes kako ovaj od 400ks kije u redu jel trosi vise od ovog od 79ks ..Koji di ti indijanac![]()
Bolje to da proda i kupi neki moderan hibrid.
Eto imaš neku starudiju koja mnogo troši pa moraš da šeruješ auto. Šta te briga bitno da si ti zadovoljan.

Jbg stisla te kriza nemaš za benzin a ismevaš hyundai a svaki drugi auto u americi korejski i japanski. Pogledaj ko ti radi transmisiju na tom autu hehe![]()

Pa ti si šofer gsb? Ako neka što da ne to je častan i pošten posao![]()
Šta voziš kada ne voziš nego se krpiš sa šerovanim priusomNišta od sofera zemljace…neko je išao u školu kad je trebalo, pogodile se karte i eto..život ide dalje..
neko sedi i dangubi po računaru, alkuka nad svojim sokocalom od koreanca, a neko obezbedio ukućanima solidan konfor da mogu da voze nove automobile i uživaju..
Svoj auto neću ni da pokažem, jer ne bi spavao nedelju dana
Ali nije sve to bitno..vratimo se na osnove…mi smo ovde da se družimo i razmenimo iskustva, saznamo nešto lepo i korisno…a ne da slušamo tvoja ljubomorna lupetanja tipa..ako ti nemaš..ništa ne valja
Šta voziš kada ne voziš nego se krpiš sa šerovanim priusom![]()
Fogo u mladosti![]()

poštuješ ograničenja ili ne ?Sipao pre neki dan do vrha, na pređenih 500 km prosečna potrošnja 6,4l benzina. Pola otvoren put pola centar bg.
Nije, na 130 troši 6,5-7 a magistrala 4,5-5 grad je tu negde između. Kada sipam u bosni potrošnja pada 30%Sto znaci da ti trosi 5 na otvorenom i 8 u gradu.
Jel tako?
Eto i ja sam registrovao zeni Twingo 1,2 16V 2010 i sa 2000 din presao 163 km za sad i jos nije upalio rezervu a isao sam za Backu Palanku i vozio ga 120 gde sam mogao i to je 70 km tamo i nazad a sve ostalo je gradska voznja. Cekam da se upali rezerva ali prosecna potrosnja ce biti oko 6-6,5l.
Danas mi kaže jedan lik da njegov Dacia Jigger troši 8 L LPG- a po graduKako nije?
Pola puta na otvorenom i pola u gradu znaci da je gradska 8 ako ti kazes da ti na otvorenom trosi 5.
Nesto ti matematika nije jaca strana.
Plus sve vozis na minimumu jer evo napisao si da je tako. Zamisli kad bi ga vozio ko sav normalan svet koliko bi trosio?
Vec je jedna forumasica napisala da u gradu ispod 8,2 ne moze da ga spusti nikako.
Izgleda da ma puno Maria posvuda
Kao što sam napisao 500 km dosuo sam do vrha i dobio prosek 6,4 litara na 100 km.Kako nije?
Pola puta na otvorenom i pola u gradu znaci da je gradska 8 ako ti kazes da ti na otvorenom trosi 5.
Nesto ti matematika nije jaca strana.
Plus sve vozis na minimumu jer evo napisao si da je tako. Zamisli kad bi ga vozio ko sav normalan svet koliko bi trosio?
Vec je jedna forumasica napisala da u gradu ispod 8,2 ne moze da ga spusti nikako.