Велики Комбинатор Veoma poznat Poruka 14.780 28.03.2025. u 18:13 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #251 Paula: Kad god pogledam temu, meni pada na pamet ova relacija E = m * c^2 i pitam se, spontano, ako se izgubila energija, gde je otišla masa ? Kliknite za proširenje... Па у шетње
Paula: Kad god pogledam temu, meni pada na pamet ova relacija E = m * c^2 i pitam se, spontano, ako se izgubila energija, gde je otišla masa ? Kliknite za proširenje... Па у шетње
asketa Poznat Banovan Poruka 8.054 28.03.2025. u 18:15 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #252 Lagerta: Takvi se ne školuju, već im tate kupuju diplome od onih istih "eminentnih" profesora sa Pinka i privatnih fakulteta. Kliknite za proširenje... Šta mi napriča? Kupuju se i diplome osnovne škole?
Lagerta: Takvi se ne školuju, već im tate kupuju diplome od onih istih "eminentnih" profesora sa Pinka i privatnih fakulteta. Kliknite za proširenje... Šta mi napriča? Kupuju se i diplome osnovne škole?
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.643 28.03.2025. u 18:21 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #253 asketa: Šta mi napriča? Kupuju se i diplome osnovne škole? Kliknite za proširenje... Jok, kupuju se ocene nekažnjenim prebijanjem nastavnika, ucenjivanjem i ostalim "gospodskom metodama" SNS pametnjakovića
asketa: Šta mi napriča? Kupuju se i diplome osnovne škole? Kliknite za proširenje... Jok, kupuju se ocene nekažnjenim prebijanjem nastavnika, ucenjivanjem i ostalim "gospodskom metodama" SNS pametnjakovića
seljakipo Aktivan član Poruka 1.406 28.03.2025. u 19:09 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #254 PROTESTI PO SRBIJI LiVE Protests in Serbia ↪ https://rumble.com/v6rc7i6-live-fck-tyranny-global-live-chat-zoom-a-.html?e9s=src_v1_upp
PROTESTI PO SRBIJI LiVE Protests in Serbia ↪ https://rumble.com/v6rc7i6-live-fck-tyranny-global-live-chat-zoom-a-.html?e9s=src_v1_upp
Mystic+ Stara legenda Poruka 97.708 28.03.2025. u 20:14 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #255 Lagerta: Ma da, vidim svi ostali što pljuju vlass obustavili rad i rizikovali plate i otkaze Kliknite za proširenje... Не пљујте власт (експоненте структуре), већ структуру која држи експоненте на власти.... На погрешно место бијете... Студенти то боље раде. Немају појма као ни ви Просветари, али бар имају интуицију где је смрад....
Lagerta: Ma da, vidim svi ostali što pljuju vlass obustavili rad i rizikovali plate i otkaze Kliknite za proširenje... Не пљујте власт (експоненте структуре), већ структуру која држи експоненте на власти.... На погрешно место бијете... Студенти то боље раде. Немају појма као ни ви Просветари, али бар имају интуицију где је смрад....
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.643 28.03.2025. u 20:15 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #256 Mystic+: Не пљујте власт (експоненте структуре), већ структуру која држи експоненте на власти.... На погрешно место бијете... Студенти то боље раде. Немају појма као ни ви Просветари, али бар имају интуицију где је смрад.... Kliknite za proširenje... Šteta što nisi u nekoj našoj štrajkačkoj grupi pogledaj malo naše parole
Mystic+: Не пљујте власт (експоненте структуре), већ структуру која држи експоненте на власти.... На погрешно место бијете... Студенти то боље раде. Немају појма као ни ви Просветари, али бар имају интуицију где је смрад.... Kliknite za proširenje... Šteta što nisi u nekoj našoj štrajkačkoj grupi pogledaj malo naše parole
Mystic+ Stara legenda Poruka 97.708 28.03.2025. u 20:21 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #257 Lagerta: Šteta što nisi u nekoj našoj štrajkačkoj grupi pogledaj malo naše parole Kliknite za proširenje... Па ти их представљаш , постави на свом пф, па да се чудимо и помало коментаришемо...
Lagerta: Šteta što nisi u nekoj našoj štrajkačkoj grupi pogledaj malo naše parole Kliknite za proširenje... Па ти их представљаш , постави на свом пф, па да се чудимо и помало коментаришемо...
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.639 28.03.2025. u 21:56 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #258 leki1: u osnovnom zahtevu ali oni imaju onaj skriveni Kliknite za proširenje... Precednik tvrdi da je otkrio taj skriveni. Šta misliš jel' jeste
leki1: u osnovnom zahtevu ali oni imaju onaj skriveni Kliknite za proširenje... Precednik tvrdi da je otkrio taj skriveni. Šta misliš jel' jeste
leki1 Iskusan Poruka 6.229 04.04.2025. u 22:28 - Koliko uzalud potrosene energije studenata #259 Paula: Kad god pogledam temu, meni pada na pamet ova relacija E = m * c^2 i pitam se, spontano, ako se izgubila energija, gde je otišla masa ? Kliknite za proširenje... Možda je masa jednostavno nestala u tvojoj logici, ko zna.
Paula: Kad god pogledam temu, meni pada na pamet ova relacija E = m * c^2 i pitam se, spontano, ako se izgubila energija, gde je otišla masa ? Kliknite za proširenje... Možda je masa jednostavno nestala u tvojoj logici, ko zna.