- Poruka
- 70.121
Ma svi smo ikval svi su podjednako inicijativni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuu, ima li šta gore?ma obicne zene na funkcijama..
Polako, čekaj da neko prvo pita gde su vrata.Zene treba da imaju najvecu inicijativu u pokazivanju pravca ka vratima.
Tad ce ih sam naci ako vec pita.Polako, čekaj da neko prvo pita gde su vrata.
Uglavnom vrlo inicijativne....kad im se neko svidja?
Wtf?У смислу приласка, упознавања... нисам уопште. То ми је некако испод части. Осетила бих се као она кокошка која са оклагијом у торби тражи петла. Просто ми то није у природи. Не може ни да ме заинтересује мушкарац који први не покаже интересовање.
I sta ste radili kuci? Ucili marksizam?
Što se niste kr*snuli?hiragjgo:
>ugovorila sam da se nađemo da uzmem kao neke materijale i odem kod njega kući
>sad se sebi čudim doduše koristila sam ih
proćaskali jedno pola sata ili možda i sat
posle sam išla i da vraćam i isto smo proćaskali
šta mi je to trebaloa imala 18 god
Motanje kikica i cuclanje palca.slozio bi se sa bogi
nikada se ne namecem zeni koja mene suvarka gleda kao veseli plamicak
interesovanje je dvosmerno
muskarci , barem oni sirovijeg dinarskog tipa manifestuju ga na meni bljak nacin, ali opet to neke zene vole
zene to rade mnogo suptilnije, pa moras biti psiho da razumes podtekst svakog njinog postupka koji ucine kada su sa tobom
zato postoji govor tela koji svaku njenu nameru pokaze kao na dlanu, kao nervozno prekrstanje nogu (ako si ladan), blagi poret rukom tek da ti pipne makar saku (kad ne moze nes drugo), zabacivanje kose i namestanje iste (jer ne zna sta ce sa rukama od nervoze), satro nezaintersovanost sa buljenjem u fon dok pricate ( jer se plasi pogleda eye to eye)...
ma mogu bwe do sutra![]()
Što se niste kr*snuli?