soros se vise puta eksplicitno izrazio protiv drzave Izrael i njenog samog postojanja, tako da je ipak blizi mnogima voljenom hamasu.Tipično fašistički woke-ovski lol
Mada libtarde i woke propagandu finansira jevrejski BlackRock i Jevrejin Soroš
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
soros se vise puta eksplicitno izrazio protiv drzave Izrael i njenog samog postojanja, tako da je ipak blizi mnogima voljenom hamasu.Tipično fašistički woke-ovski lol
Mada libtarde i woke propagandu finansira jevrejski BlackRock i Jevrejin Soroš
![]()
То је само игра добар и лош полицајац. Сорош је исто циониста.soros se vise puta eksplicitno izrazio protiv drzave Izrael i njenog samog postojanja, tako da je ipak blizi mnogima voljenom hamasu.![]()
Tako je, ali zato finansira woke cirkus kao i gomila drugih Jevrejasoros se vise puta eksplicitno izrazio protiv drzave Izrael i njenog samog postojanja, tako da je ipak blizi mnogima voljenom hamasu.![]()

Većina Amerikanaca je svesna toga, mnogima je neprijatno o tome pričaju da ne bi ispali rasisti ili jednsotavno ne vole "upirati prstom" po etničkoj osnovi... no definitivno je čudna situacijaTo vise finansiraju Rusija, Kina i razne islamije sa ciljem da se unisti Evropska Civilizacija iznutra.Tako je, ali zato finansira woke cirkus
To vise finansiraju Rusija, Kina i razne islamije sa ciljem da se unisti Evropska Civilizacija iznutra.

Američki Jevreji finansiraju woke, pitanje je šta žele postići? Ono što su već postigli jeste omražavanje liberalizma kao slobodarske ideologije. Danas je masama liberalizam sinonim za woke, tako danas ljudi pojme liberalizam jer je woke svojim akcijama ogadio ljudima liberalizam.To vise finansiraju Rusija, Kina i razne islamije sa ciljem da se unisti Evropska Civilizacija iznutra.
Ovo ima veze sa usudom a mnogi su o tome pisali. Pobegnes napr od rata, a u najmirnijoj drzavi gde si pobegao stigne te noz.
Da je dosla u Srbiju ne bi joj falila dlaka sa glaveOvo ima veze sa usudom a mnogi su o tome pisali. Pobegnes napr od rata, a u najmirnijoj drzavi gde si pobegao stigne te noz.
Na stotine slucajeva svaki dan svuda.
Ovo mi je promaklo. HahhahhaaaaaaaaOvo ima veze sa usudom a mnogi su o tome pisali. Pobegnes napr od rata, a u najmirnijoj drzavi gde si pobegao stigne te noz.
Na stotine slucajeva svaki dan svuda.
Pa za primer, mozes misliti sta se desi u nekoj raspolucenoj kada prizivas sranje vozeci se podzemnom kada za to vreme nije.Ovo mi je promaklo. Hahhahhaaaaaaaa
Mozda, ali usud ne mozes izbeci. Ko taton, sedeo mirno na obilicevom pio kafu i pet dileja ga skratilo za glavu. Ko juce umalo onog skota na sred kneza.Da je dosla u Srbiju ne bi joj falila dlaka sa glave
Na skali od 1 do 10?Na Zapadu je u toku kulturni "rat" izmedju konzervativaca koji su vecina drustva i Woke-ista koji imaju pored sebe medije, Holivud, kreditorske institucije i akademiju.
Ja se slazem sa svim woke idejama onako kako su definisane, ali se ne slazem sa njihovim mainstream ekstremistima. Naravno da se citavo covecanstvo mora okrenuti zelenim izvorima, ali da se zabrane krave jer pr*e, pri cemu ce jedna Greta i dalje da se vozi avionom, a Bil da jede organski grass fed stake, mi je krajnje perverzno.
Slazem se sa skoro svim dole citiranim osim da se po polu mozes izjasniti kako hoces. To prosto nije stvar za izjasnjavanje, to je stvar data rodjenjem. Ne mogu se ja osecati kao astronaut NASA-e i na osnovu toga ocekivati da me odmah posalju na ISS.
Ovo su woke ekstremizmi koje ne podravam:
Ovo mi je promaklo. Hahhahhaaaaaaaa
Čini mi se da je ovde zloupotrebljena rasa "dark elf" koja se javlja u epskoj fantastici da bi wokovci progurali svoju agendu