gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Pa znamIma i tu nesto, da znas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znamIma i tu nesto, da znas![]()
Normalne da su to je najbitnije, veličina mi je manje bitna ako žena ima lepo lice, uzak struk i lepu finu zadnjicu.Jel ti vazno ili manke vazno
Bitno ili nebitno
?
Cini mi se da demantujes sam sebe sadek
Sve žene imaju mozak.Plitko...
Grudi , guza ,obline,grudi , guza,kipi , ne kipi...
Postoji li još nešto bitno pored tih "kipećih" elemenata?
Na primer...šta će mi doope , ako nemam mozak...
I tako to...
U funkciji?Sve žene imaju mozak.
Da u biološkoj a i u misaonoj, samo što svakom muškarcu ne leži isti intelekt.U funkciji?
Puna prirodna trojka ili cetvorka meni najljepše za vidjeti, a i dodirivatiZnam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
Grudi ili guza? Šta biste izabrali da morate birati?
Ironija da ljudi vide očima a ne interakcijom/poštovanjem/razumevanjem.Plitko...
Grudi , guza ,obline,grudi , guza,kipi , ne kipi...
Postoji li još nešto bitno pored tih "kipećih" elemenata?
Na primer...šta će mi doope , ako nemam mozak...
I tako to...
Meni rekli da nisam nikadJedno vreme sam se iskljucivo preko njih hranio.....to se ne zaboravlja..

Znam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
na pocetku nisu kljucni faktor..............al posle neko vreme ce da se pocne okreces na plazi za one sto imaju "ono sto nije kljucni faktor u vezi".Grudi pre guuze. Nema veze ako devojka nema grudi ako je lepa oprosteno joj. Necemo da cepidlacimo. Obline nisu ključni faktor za vezu.
Jeste ali se odgovori vremenom menjaju.Pitanje starije od univerzuma![]()
Ne rastu bas zbog lizanja, ali ajde nema veze.Pa imaju bradavice koje porastu kad se lizu, malo li je.
Jeste ali se odgovori vremenom menjaju.
Nekome mozda sluze za kacenje stipaljki.
HahhahNe rastu bas zbog lizanja, ali ajde nema veze.

zavisi od godine proizvodnjeZnam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
jel to sigurno?Ne rastu bas zbog lizanja, ali ajde nema veze.
Uci jos malo.Hahhahnego zato sto se zenska osoba uzbudi ali ne mora znaciti da ce se uzbuditi zbog lizanja, ali ajde nema veze.
![]()
A jesi l’ ti siguran da rastu???jel to sigurno?
svašta narod pričaA jesi l’ ti siguran da rastu???
A vidim nisi siguran u gradivo koje si prosao. Pa nista, kad obnovis javi.svašta narod priča
neki namerno kontriraju
ostaje jedino da proverimo
pa da javimo na forum
može mala pomoć?A vidim nisi siguran u gradivo koje si prosao. Pa nista, kad obnovis javi.