- Poruka
- 25.032
Mala pomoc male grudi, velika pomoc velike grudi.može mala pomoć?
da učimo zajedno, imam ja nešto zapisano...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala pomoc male grudi, velika pomoc velike grudi.može mala pomoć?
da učimo zajedno, imam ja nešto zapisano...
e to nisam zapisao...Mala pomoc male grudi, velika pomoc velike grudi.
Kad pronadjemo uciteljicue to nisam zapisao...
kad učimo?![]()

e važi, neku sa sisamaKad pronadjemo uciteljicu![]()
najbolja je ona sisa koju mozes jednom sakom da poklopis al da ne rastavljas prsti................Što veće to bolje![]()
kolko si platio da turis ovu sliku ?e važi, neku sa sisama
ti se ne mešaj dok ti ne porastu
pa i jeste memoralnakolko si platio da turis ovu sliku ?
meni izbrisali, kazu, nemoralna.
Realno je da uvek ima bolje. Kao sto mi muski mozemo da biram devojke po oblinama, tako one mogu po novcaniku. Pitanje je ko ce koga prvi da ostavi. Momak zbog nemanja oblina ili devojka zbog vise para.na pocetku nisu kljucni faktor..............al posle neko vreme ce da se pocne okreces na plazi za one sto imaju "ono sto nije kljucni faktor u vezi".
Naravno da nije neprivlačna. Nisam neki ekstremni sisoljub ali nije bitna veličina nego kako izgledaju. Podrazumeva se, moraju da budu prirodne.Znam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
Grudi ili guza? Šta biste izabrali da morate birati?
Ne volim kad landaraju na sve strane, to sigurno.Savetovala bih ti da izabereš neku zdravu, prirodnu i normalnu devojku.Znam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
Notmalna devojka uvek ima lepe sise i dupe.Savetovala bih ti da izabereš neku zdravu, prirodnu i normalnu devojku.
S.ise i d.upeta stavi u drugi plan.
Meni lično krajnje nebitna stavka da bi mi neka žena bila privlačna.Samo da ih ima. Ali da mi je drago videti lepe grudi...jeste.Znam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
Pa isto kao hleb....bar kod mene..Meni lično krajnje nebitna stavka da bi mi neka žena bila privlačna.Samo da ih ima. Ali da mi je drago videti lepe grudi...jeste.
Ako je daska nije mi interesantna. Sto vece grudi to me vise privlaci.Znam da je ovo muški kutak i zanima me koliko su vam bitne grudi kod žena/devojaka? Dal vam je ciura neprivlačna ako ima jako male grudi?
Vidim teme na muskarcima.....da li imate kola, da li su vam bitne velike grudi, da li trazite karijernu zenu......
Teorija zavere , teorija zavere.....
Bice uskoro tema, da li imate automobil i da li ste samac bez devojke i zene.
Pa tema, da li radite u it industriji i voljni ste da se ozenite.
Pa tema da li su vam zivi roditelji i znate kako se zivi bogato....