Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Pitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne interesuje me zbog čega je poza, samo znam da mi je jako neprivlačno.Pitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?
Kako bi po tebi trebao da izgleda "nadrk stav" ? Ako je neljubaznost, naravno da to odbija...Pitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?
Ne bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđenKako bi po tebi trebao da izgleda "nadrk stav" ? Ako je neljubaznost, naravno da to odbija...
nita sladje nego kad nagnas nadrk seficuPitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?

Mora i takva jednom da padneNe bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđenSamo kazna da ti se izrekne
![]()

A znači to vam dođe kao izazov? Zanimljivo?Mora i takva jednom da padne![]()
Lele, ja mogu da podignem obrvu...Ne bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđenSamo kazna da ti se izrekne
![]()
Samo obrvu?Lele, ja mogu da podignem obrvu...

a šta je to, neka fora da izgledaš cool kao žensko, mslm. možda privuče nekog sa manjim iq-om i mazohistu.Ne bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđenSamo kazna da ti se izrekne
![]()

Za početakSamo obrvu?![]()

К'о пун камион немаца.

To su marije serifovic,zavolis me najgoru,dobijes me najbolju,my assPitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?
A ne, ovo nije ni slično.A šta znam, vole nas neki![]()
Tačno ebote! Rekao mi je Forlom da se nikada neću udati zbog Čovječe ne ljuti se, a možda trebam više cvrkutati, smješkati se i "njihat" kukovima kad hodam!!Nisam muško,ali bih rekla da ipak više vole nežno žensko,puno razumevanja, koje ne štedi ni da mazi ni da ljubi. To je moj utisak,ne znači da sam u pravu.
Мада.. Мими Мерцедес може!