Koliko su privlačne?

Svi što kažu da ne vole, lažu

O b o ž a v a j u

Pa još ako oni uspeju da je osvoje... u svojim očima narastu kao kula Vavilona
Inteligente i zene sigurne u sebe nisu nadrkane. Nadrkane su zene koje nemaju nikakvih kvaliteta pa na taj nacin kriju svoje nedostatke Ili su nesigurne pa na taj nacin skrivaju to . Isto kao i cuko koji se boji pa rezi na sve i svakog.

U ostalom, sta mozes i dobiti tako od nekog neizgradjenog devojcurka koje je naucilo u zivotu jedino da guzelja kroz zivot dupetom i laznim stavom. Gresio sam pre, priznajem, pustim takvu u zivot i onda kad smo nasamo, bude nekako tuguljavo. Kao da se dodirujem s necim, ne nekim, koliko god da je zgodna...Oseti i ona to i ja. Popij picence, daj da se iskuliramo, poslusamo muziku, porazmislimo o zivotu i ...

dovoljno samo to

sunglasses hello GIF by AMWIN
Neprivlacno.

Pitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?
Нису.
Може изгледати као Брижит бардо или Моника Белучи...
џаба јој ако режи на сваку моју реч...
А верујем да се много њих тако брани због лошег искуства.
Али је нисам видовит, нити крив за нечије проблеме.
Мене привлачи опуштеност и зезање.

Pitanje za muškarce, da li su vam privlačne žene sa nadrk stavom? Da li je to samo "poza" da bi se zaštitile, jesu li nježne i mile duboko u sebi?

bas sam sad sa Saskom telefonirala oko ove teme

procitam joj pitanje a saska tje ni pet ni shesht "moja ti! chu jesuli njezne i mile duboko u sebi? to draga moja zavisi od njegovog toplomjera i koliko je vesht sa istim"

(samo prenosim odgovor na pitanje)

bas sam sad sa Saskom telefonirala oko ove teme

procitam joj pitanje a saska tje ni pet ni shesht "moja ti! chu jesuli njezne i mile duboko u sebi? to draga moja zavisi od njegovog toplomjera i koliko je vesht sa istim"

(samo prenosim odgovor na pitanje)
Nemoj da se ljutis, ali to zvuci ko neka baba kad hvali dlakav sir na pijaci.
"nije pitanje osh ti to kupit', nego mozh li ti to pojesti"

Back