Koliko su privlačne?

Kako bi po tebi trebao da izgleda "nadrk stav" ? Ako je neljubaznost, naravno da to odbija...
Ne bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđen 😁 Samo kazna da ti se izrekne 😅

Ne bih rekla neljubaznost, mada ima i toga. Neko držanje iznad svih, stalno sarkastična, ironična....u fazonu hajde i ti pokušaj da me muvaš i omaneš pa da potvrdimo teoriju da su svi muškarci isti/loši, dok cima prekrštenom nogom i sa podignutom obrvom. Nešto kao preki sud, gdje si unaprijed osuđen 😁 Samo kazna da ti se izrekne 😅
Mora i takva jednom da padne :P

Lele, ja mogu da podignem obrvu...

Lele, ja mogu da podignem obrvu...
dovoljno samo to

sunglasses hello GIF by AMWIN

a šta je to, neka fora da izgledaš cool kao žensko, mslm. možda privuče nekog sa manjim iq-om i mazohistu. :mrgreen:

Nisam muško,ali bih rekla da ipak više vole nežno žensko,puno razumevanja, koje ne štedi ni da mazi ni da ljubi. To je moj utisak,ne znači da sam u pravu.
Tačno ebote! Rekao mi je Forlom da se nikada neću udati zbog Čovječe ne ljuti se, a možda trebam više cvrkutati, smješkati se i "njihat" kukovima kad hodam!!

Back