Koliko su muškarcima bitne godine?

Dakle(m),da pojasnimo,koliko vam je bitna razlika u godinama,i šta je toleratna razlika u plusu ili minusu za vašu ženu/devojku?Kako i koliko se menjao vaš stav o razlici u godinama kako ste postajali stariji?Svedoci smo velikog broja veza i brakova,gde je razlika i do 30 godina.Kako gledate na takve veze i brakove?Šta mislite da li je presudan interes ili emocije,mešavina jednog i drugog,ili nešto treće?

bitna je kako nije,da li moze da rodi dete zdravo napr. bolje da je mladja posle je kasno.
mladja do 10 - 15 godina ,a u plusu al to ne bi bio brak kakav ja zelim...vise free love
cisto se ne bude sam neki novi vid braka U Novom Dobu .Konkretno do + 5
menja se i sad,:)...danas :lol: gleda se da nema ispod 17 godina znaci moze i 91 sad :roll::twisted:
ma to su...wudaci..bebek i neka od 25 ..to je nesto za sta ja nemam reci .Bog spaja ljude iz njemu nekih razloga (u sta verujem ali ne odobravam) dok muskarcu to ne smeta ali ima i ovih zena baba-devojki koje za razliku od nekih vole da se pice.Bas sam chitao o Sol Kembelu fudb. daaa je imao ljubavnice i to dosta starije meni je to fuj.Dok imas mlade godine vredi se upustiti u avanturu sa nekom matorkom da bude ono clear fun i nista vise sve ostalo je glupo-on trazi majku,trazi papire ona izjebana i istroshena + quqka ili je malo sizoidna - moze to da bude problem. bolje nista i svko svojim putem,sporazumno.
SVE je U Igri . :|
SvEga imas! zavisi od prilika a uostalom sta chovek zeli i moze. Mislim da su ta dva faktora presudna. Ne bih bio sa nekom bolesnom u glavu nisam ja lekar ,volim stabilne i malo ozbiljne zene a ne slepice koje ni svoju decu ne gledaju a kamoli svoje obaveze.

p.s. Mislite li da bih posle ovoga mogao da budem s nekom 4com? ;) ili...:-o

Sa ovakvim stavnom i manjkom postovanja prema zenama ..tesko da bi mogao da budes sa zenom..sa cicom nekom..maybe

ti da si musko da li bi bio/la sa devojkom koja je :

licemer
dvolichna persona
nesigurna
sponzorusha (ona se tako shali a majka je naucila )
da budes muskarac koji izigrava njenog taticu
pokazuje se (kao camslut ,sto i jeste uradila i jeste)) ..kad je bila u srbij.
sto par sexova opravdava a vamo se ruga droljama :roll::shock:
.....itd. itd.......

ovo moze da radi kad ima 30 i zeli da boode babadevojka pa nek se drolja
sa mnom je trebala da pricha ozbiljno a ne da me zavlaci kao dz najveca
( u pitanju je stav,princip! ne zelim odg. za nesto sto nisam uradio i da prihvatam krivicu,too) to jednostavno ne volim i ne zelim da radim.Pogreshno me tumachite sve i ona sama.Vise je ona prljava ja nisam i ne moze da mi pricha ja se ne ulizujem kao ona.

ti da si musko da li bi bio/la sa devojkom koja je :

licemer
dvolichna persona
nesigurna
sponzorusha (ona se tako shali a majka je naucila )
da budes muskarac koji izigrava njenog taticu
pokazuje se (kao camslut ,sto i jeste uradila i jeste)) ..kad je bila u srbij.
sto par sexova opravdava a vamo se ruga droljama :roll::shock:
.....itd. itd.......

ovo moze da radi kad ima 30 i zeli da boode babadevojka pa nek se drolja
sa mnom je trebala da pricha ozbiljno a ne da me zavlaci kao dz najveca
( u pitanju je stav,princip! ne zelim odg. za nesto sto nisam uradio i da prihvatam krivicu,too) to jednostavno ne volim i ne zelim da radim.Pogreshno me tumachite sve i ona sama.Vise je ona prljava ja nisam i ne moze da mi pricha ja se ne ulizujem kao ona.

To je stvar licnog odnosa prema zenama i vaspitanja..A da sam musko kako si me prozvao ne bih bila sa takvom osobom jer takve osobe smaraju i oduzimaju energiju.A da sam Ti,priznala bih samoj sebi i prihvatila da me je s.****** i iz toga izvela pouku za neka druga vremena i krenula dalje..ne ljuti se, ali davno sam kao neznije bice shvatila da poraze treba prihvatiti kao dar..to onda vazi i za tebe kao muskarca..Znaci..budi musko i prestani da kukumavcis.i najvaznije..ne ceni svaku drugu zenu prema njoj,,ima nas skotusa to je tacno ali nas ima i sasvim normalnih i finih..tvoje je da odaberes sa kojom ces ako si iz prethodnog iskustva nesto naucio...

Mislim da je najbolja razlika +5 ili -5 god.Ja najvise volim do -5....zena od 35 uvek moze sa nekim od 30 ili 40....muskarac od 30 uvek moze sa nekom od 25 ili 35...ovi ispod 30 su balavanderi...nista ne znaju....ili se samo klade ili igraju igrice...

A ovi preko 40 sve znaju,ali ne mogu...
A sta ne mogu?
Sta god bilo to sto ne mogu, upravo si nam otkrila da smo za funkcionalnu upotrebu jedva nekih deset godina, izmedju 30 i 40.
Sad sam se bas izbedacio.
Ne samo da mi se cini da ovo malo zivota sto mi je ostalo nema smisao, vec i ono sto sam do sad ziveo, smatram promasajem.

Back