koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pazi kad ti verujem.Nemam nameru da proveravam.;)

...Ne sumnjam...:)...Namera sa kojom si postavio pitanje je bila toliko simpaticno transparentna, da nisam mogla da ti ne udovoljim...:)...I da - ne mozes da proveris, cak i kada bi zeleo...Kao sto ne mozes da proveris broj partnera zene sa kojom si, u eri himenoplastike, analnog i oralnog seksa, te raznih motiva za laz, njenu ili okruzenja sa 'pouzdanim informacijama'...;)...Sve najbolje...Zaista...:zag:

ovo je nesto autobiografski. hm....

komplexi mozda. no nema veze, uvek je dobro kad ti se razvedri, slobaoda je sloboda i kad boli

ne, mislim da ljudi koji imaju neka svoja iskustva koja su im zanimljiva

najcesce NISU zanimljvia ostalima, osim ako nisu upakovana u nesto tipa zanimljiva prica
sama iskustva po sebi su dosadna
znaci to je samo materijal, kakve god da si pikanterije proziveo

- - - - - - - - - -

ili ajde pikanterije ajde de, ali ako imas nesto svoje, bolno tesko, zabole to druge, osim ako nisi napravio nesto od toga

- - - - - - - - - -

ili jos gore krenu da te zale :think:

...Ne sumnjam...:)...Namera sa kojom si postavio pitanje je bila toliko simpaticno transparentna, da nisam mogla da ti ne udovoljim...:)...I da - ne mozes da proveris, cak i kada bi zeleo...Kao sto ne mozes da proveris broj partnera zene sa kojom si, u eri himenoplastike, analnog i oralnog seksa, te raznih motiva za laz, njenu ili okruzenja sa 'pouzdanim informacijama'...;)...Sve najbolje...Zaista...:zag:

kOJE BRE ERE,U KOM TI SVETU ZIVIS.Samo oci i volja i nista vise ne treba.I dalje si slatka mada ne bih voleo robiju zbog ovog.

kOJE BRE ERE,U KOM TI SVETU ZIVIS.Samo oci i volja i nista vise ne treba.I dalje si slatka mada ne bih voleo robiju zbog ovog.

...Izgleda da zivim u svetu koji se malo razlikuje od tvog - sirina je u pitanju, cini mi se...:) ...Oci i volja su dovoljni za prepoznavanje i upoznavanje, postepeno, sponatno i prirodno...Doduse, koriste se oci i volja i za proveravanje i isledjivanje, ali se time bave oni koji imaju tkzv. 'issues' ili im je u opisu posla... ;)

- - - - - - - - - -

a šta, ti videla da je umro od raka pankreasa, čula novinare kako spekulišu da je to od steroida (pošto se bavio bodi bildingom) pa se zabrinula za mene?
to je tako slatko od tebe baba :lol:

ne brini, nisam nikad uzimo steroide

...Volim kada uradis domaci...:zag: :lol:

ja sadasnjem iliti trenutnom partneru uvek priznam sve svoje muskarce, sa sve detaljnim opisima spolovila, akrobacija i svega propratnog, sem onih sa kojima sam ga varala/varam, te mi je brojka uvek za malko manja no sto jeste...ali, posto sam ja po pitanju ukupnog broja skoro pa nevina, nije strasno sto malo zamalim...

bez problema kazem sve one do njega, i nikada nikome nije bio problem..valjda zato sto retarde kojima bi to bio problem nit zanimam, nit me zanimaju, pa se i ne uparujemo...a, interesantno je da sam jedino "preslisavana"o broju partnera bila od svog drugog muskarca, koji nije mogao da savlada svoj ocaj sto je drugi, a ne prvi....sem toga, valjda nakon 20te niko vise nikoga i ne pita koliko ih je imao, to su bre pitanja za decu...zamisli mene neko sa 4 banke pita "e, mala, a sa koliko njih si se kresala?"...ja sam bre neke skorz i zaboravila, ne znam ni dal bih mogla da se setim, demencija u najavi...

bez problema kazem sve one do njega, i nikada nikome nije bio problem..valjda zato sto retarde kojima bi to bio problem nit zanimam, nit me zanimaju, pa se i ne uparujemo...a, interesantno je da sam jedino "preslisavana"o broju partnera bila od svog drugog muskarca, koji nije mogao da savlada svoj ocaj sto je drugi, a ne prvi....sem toga, valjda nakon 20te niko vise nikoga i ne pita koliko ih je imao, to su bre pitanja za decu...zamisli mene neko sa 4 banke pita "e, mala, a sa koliko njih si se kresala?"...ja sam bre neke skorz i zaboravila, ne znam ni dal bih mogla da se setim, demencija u najavi...

a pa postoji objašnjenje za to - u 'svarivanju' tebe takve... dužina tvog spiska je definitivno ubedljivo najmanji problem :cepanje:

a sta ti znace ove tackice pre i posle 17 :rotf:

...Don't confuse the issue...:lol:...Cekam da neko neautorizovano unese milenijum po nahodjenju u citatu...;)

...P.S...U vreme mojih sajber pocetaka, nije postojala mogucnost povecanja slova, tako da sam, kao migrenozni knjiski moljac, tesko citala razigrana slovca na beloj podlozi, zbog cega sam uvela tackice, umesto razmaka, kako bi tekst bio pregledniji - ostala je navika...

Back