Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
i dobro do kakvog smo zakljucka dosli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

À jà tebi treca![]()
Mozda bih konacno spoznao dugotrajan sex od 8 minuta 

Ma DAj to je vec cimanje i maltretiranje
Za 8min cemo se smoriti beskrajno
Pusti nek bude prirodno 3 min i cao![]()

Ne citam ti misli
Citam te ko bukvar![]()

Hocu li pasti na polugodistiu ?![]()

Eto kako se mi posteni pronadjemonisi jedina sa tom cifricom![]()

Misis septembarski rokovi?Zar ne treba da se vidimo u avgustu?
Zaboravio si , nisi spremao gradivo![]()

Namerno Sam te oborila a ti tako

Pohotna uciteljice
"Policijska uprava zagrebačka počela je kriminalističku obradu nad 37-godišnjom profesoricom jedne zagrebačke osnovne škole koja je krajem prošle godine navodno stupila u spolni odnos sa svojim 14-godišnjim učenikom objavio je Jutarnji list.
...
Iako nije bilo učiteljičine prisile prema učeniku, ona se grubo ogriješila o profesionalnu etiku, ali i Kazneni zakon, koji predviđa zatvorsku kaznu od šest mjeseci do pet godina zatvora za nastavnika koji, iskorištavajući svoj položaj prema maloljetnoj osobi koja mu je povjerena radi učenja, odgoja ili čuvanja, izvrši s njom spolni odnošaj. Kazna bi bila i veća da je dječak mlađi od 14 godina. "
Svakako da ovo nije u redu, ali zanima me što mislite hoće li i ovaj put pravosudje biti milostivo kao i nedavno prema onom velečasnom kojem je dokazana pedofilija? Svakako da je i dotična profesorica imala svoje zasluge prema društvu, kao i mnogo drugih olakotnih okolnosti...

A u Hrvatskoj ne postoji sexulano pardon spolno vaspitanje kao predmet u školama?![]()
Na forumu nema takvih, zato i obitavam veci dio vremena ovde
Sigurnost je pola zdravlja 
Postoji al ove mlade i razvrtne, bludne... profesorice vole qitu vise neg lebaNa forumu nema takvih, zato i obitavam veci dio vremena ovde
Sigurnost je pola zdravlja
![]()

Pa ako postoji onda mu je profesorica davala dopunske časove zarad bolje ocene, a možda ga je spremala za takmičenje![]()
A i srce mi je slabo 
kolega ravana napokon ima jednu visokotiraznu temu.
Jà Sam priznala 11![]()