gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Trzisna vrednost himena (sumnjivog porekla) vs. vrednost miraza (sumnjivog porekla), pitanje je sad?...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Trzisna vrednost himena (sumnjivog porekla) vs. vrednost miraza (sumnjivog porekla), pitanje je sad?...![]()
baba, priznaj da si novinarka po zanimanju

ja bi pre oženio ovcu nego albanku
......Upravo potvrdjujes stavove koje, navodno, ne zastupas (ne odnosi se na tvoju, nepreciznu, interpretaciju mojih misli u bold-u - ono sto sam tvrdila, jos uvek je dostupno u prvoj recenici komentara koji si citirao), jer verujes da, ukoliko ih ne formulises eksplicitno, nisu prepoznatljivi...Preciznije, da ih zene nece prepoznati i razumeti...Sve sto si napisao na ovom mestu, pa i ovaj, poslednji komentar, ukazuju upravo na to da zenu ne dozivljavas kao sebi ravnopravno bice koje ume i ima cime da misli, koje moze da bira i da te procenjuje, vrednuje i kvalifikuje kao partnera, bas kao i ti nju, te da moze da odluci da li uopste zeli da bude objekat tvoje 'ljubavi i zelje da znas sve o njoj'...
...I jos jednom:...Da li si ti nekada bio neiskusan i uplasen?...

Ok.Znaci jedini citat je ovde.A ja nesto muljam.Super.Puna si predrasuda i imas odgovor pre nego se postavi pitanje.Poradi na tome.Od srca ti zelim uspeh.Ali pazi mozda i sad nesto muljam.moje cudjenje nad fenomenom u muskoj glavi - ja sam jedini, iskonski, prvi, poslednji, pravi, alfa omega i svje i svja - je stvarno zapanjujuce.... i tu su veoma slicni, gotovo su bez razlike....
Ok.Znaci jedini citat je ovde.A ja nesto muljam.Super.Puna si predrasuda i imas odgovor pre nego se postavi pitanje.Poradi na tome.Od srca ti zelim uspeh.Ali pazi mozda i sad nesto muljam.
Cmok u oko u svakom slucaju.Nisam odgovarao,zato sto je glupo pitanje.Naravno da jesam,moj prvi put moze da prodje kao anegdota,sa suvim ustima i bledim licem.Nisam imao pojma sta radim ali sam nekako odradio.
...Necu...![]()

pa i ne moraš
- ciljna grupa ti je mediokritetska masa
- na prvi pogled si liberalna ko što svaki novinar, ako misli da zaradi za leba, mora da bude, a u stvari si skriveni šovinista i diskriminator
- u izražavanju neguješ visokoparni stil sa masom tehničkih termina uz obaveznu pošalicu takođe frigidnog karaktera i u sve to zavijaš feminističko-liberalne stavove koji su tako popularni među 'osvešćenim' 'modernim' ćurkama
- koristiš se spinovima neprimetnim samo tvojoj ciljnoj grupi
ti si prototip novinara kakve šatro ozbiljne redakcije koja visoko-intelektualno deluje samo jelte tvojoj ciljnoj grupi![]()

Ne bih voleo da spamujem temu ali bi bilo lepo da se neki izjasne koje su godiste.Koliko vidim,ovde je puno osoba ispod 20

...I ti si meni drag...![]()
...17...
zene domacice zamisljaju da se te koje imaju brojna iskustva silno zabavljaju. tudje sladje. ne bih bas rekao
ne, pazi... neću da kažem da si glupa (jer čak i za skretanje pažnje ubogih pripadnika proseka treba imati bar malo sive mase), oću da velim da nije lepo što se na taj način prodaješ. ali kontam da leba ima samo u mejnstrimu pa ti i ne zameram toliko. sem naravno ako ne postoji neki lični razlog zašto neko ko nije glup zastupa takve stavove. u tom slučaju priča dobija sasvim drugi kontekst.
...Kada smo vec kod tabloidne zurnalistike, jesli li ispratio slucaj Igora Ramovica?...
ja imam 34
udata
majka
broj partnera: mizeran
zadovoljstvo u vezi s tim: kompletno
jesam polozila?
ovo je nesto autobiografski. hm....to je kad mislis da si mnogo bitan, a niko te nece pitati za to bas mnogo, ako imas srece napisaces nesto literarno, ali verovatno nemas
- - - - - - - - - -
dobro je mislim da me vole i zene i muski, tj da me ne vole, necu da favorizujem