koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
baba, priznaj da si novinarka po zanimanju

...Necu...:)

ja bi pre oženio ovcu nego albanku

435.gif

...:)...Upravo potvrdjujes stavove koje, navodno, ne zastupas (ne odnosi se na tvoju, nepreciznu, interpretaciju mojih misli u bold-u - ono sto sam tvrdila, jos uvek je dostupno u prvoj recenici komentara koji si citirao), jer verujes da, ukoliko ih ne formulises eksplicitno, nisu prepoznatljivi...Preciznije, da ih zene nece prepoznati i razumeti...Sve sto si napisao na ovom mestu, pa i ovaj, poslednji komentar, ukazuju upravo na to da zenu ne dozivljavas kao sebi ravnopravno bice koje ume i ima cime da misli, koje moze da bira i da te procenjuje, vrednuje i kvalifikuje kao partnera, bas kao i ti nju, te da moze da odluci da li uopste zeli da bude objekat tvoje 'ljubavi i zelje da znas sve o njoj'...:)

...I jos jednom:...Da li si ti nekada bio neiskusan i uplasen?...
:hahaha::hahaha::hahaha:Ok.Znaci jedini citat je ovde.A ja nesto muljam.Super.Puna si predrasuda i imas odgovor pre nego se postavi pitanje.Poradi na tome.Od srca ti zelim uspeh.Ali pazi mozda i sad nesto muljam.;)Cmok u oko u svakom slucaju.Nisam odgovarao,zato sto je glupo pitanje.Naravno da jesam,moj prvi put moze da prodje kao anegdota,sa suvim ustima i bledim licem.Nisam imao pojma sta radim ali sam nekako odradio.

:hahaha::hahaha::hahaha:Ok.Znaci jedini citat je ovde.A ja nesto muljam.Super.Puna si predrasuda i imas odgovor pre nego se postavi pitanje.Poradi na tome.Od srca ti zelim uspeh.Ali pazi mozda i sad nesto muljam.;)Cmok u oko u svakom slucaju.Nisam odgovarao,zato sto je glupo pitanje.Naravno da jesam,moj prvi put moze da prodje kao anegdota,sa suvim ustima i bledim licem.Nisam imao pojma sta radim ali sam nekako odradio.

...Klin i ploca...;)...Hvala na odgovoru, savetima i lepim zeljama...Svako dobro...

pa i ne moraš

- ciljna grupa ti je mediokritetska masa

- na prvi pogled si liberalna ko što svaki novinar, ako misli da zaradi za leba, mora da bude, a u stvari si skriveni šovinista i diskriminator
- u izražavanju neguješ visokoparni stil sa masom tehničkih termina uz obaveznu pošalicu takođe frigidnog karaktera i u sve to zavijaš feminističko-liberalne stavove koji su tako popularni među 'osvešćenim' 'modernim' ćurkama
- koristiš se spinovima neprimetnim samo tvojoj ciljnoj grupi

ti si prototip novinara kakve šatro ozbiljne redakcije koja visoko-intelektualno deluje samo jelte tvojoj ciljnoj grupi :lol:

pa i ne moraš

- ciljna grupa ti je mediokritetska masa

- na prvi pogled si liberalna ko što svaki novinar, ako misli da zaradi za leba, mora da bude, a u stvari si skriveni šovinista i diskriminator
- u izražavanju neguješ visokoparni stil sa masom tehničkih termina uz obaveznu pošalicu takođe frigidnog karaktera i u sve to zavijaš feminističko-liberalne stavove koji su tako popularni među 'osvešćenim' 'modernim' ćurkama
- koristiš se spinovima neprimetnim samo tvojoj ciljnoj grupi

ti si prototip novinara kakve šatro ozbiljne redakcije koja visoko-intelektualno deluje samo jelte tvojoj ciljnoj grupi :lol:

...I ti si meni drag...:lol:

...I ti si meni drag...:lol:

ne, pazi... neću da kažem da si glupa (jer čak i za skretanje pažnje ubogih pripadnika proseka treba imati bar malo sive mase), oću da velim da nije lepo što se na taj način prodaješ. ali kontam da leba ima samo u mejnstrimu pa ti i ne zameram toliko. sem naravno ako ne postoji neki lični razlog zašto neko ko nije glup zastupa takve stavove. u tom slučaju priča dobija sasvim drugi kontekst.

ne, pazi... neću da kažem da si glupa (jer čak i za skretanje pažnje ubogih pripadnika proseka treba imati bar malo sive mase), oću da velim da nije lepo što se na taj način prodaješ. ali kontam da leba ima samo u mejnstrimu pa ti i ne zameram toliko. sem naravno ako ne postoji neki lični razlog zašto neko ko nije glup zastupa takve stavove. u tom slučaju priča dobija sasvim drugi kontekst.

...Dobro...:lol:...Kada smo vec kod tabloidne zurnalistike, jesli li ispratio slucaj Igora Ramovica?...

ja imam 34
udata
majka
broj partnera: mizeran
zadovoljstvo u vezi s tim: kompletno
jesam polozila?

Ne znam sto tako.Ne pitam te za polaganje.Niti te pitam za seksualni zivot.Pozdrav za celu porodicu.Ima svega,bilo je raznih okova i glupih razmisljanja ali sad u 2013 mislim da su samo ostali repovi koji ljude ne zele da odbace.Okovana proslost a vreme tece i stvari se menjaju.

to je kad mislis da si mnogo bitan, a niko te nece pitati za to bas mnogo, ako imas srece napisaces nesto literarno, ali verovatno nemas

- - - - - - - - - -

dobro je mislim da me vole i zene i muski, tj da me ne vole, necu da favorizujem
ovo je nesto autobiografski. hm....

komplexi mozda. no nema veze, uvek je dobro kad ti se razvedri, slobaoda je sloboda i kad boli

(negde sam te na forumu natrcio, pa mi sad vracas? ako ako i to se racune u brojne partnere)

Back