Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svi koji su se doselili iz Albanije Zlobodan Milosevic ih je proterao. I dali znas koliko ih je bilo. Mozda ni hiljadu, a toliko ste trumpetirali o doseljenim iz Albanije a vidim da i danas trumpetirate. Da ih je bilo vise sigurno bi ih najkrvolocniji rezim posle onog Hiltlerovskog proterao, ali nije, tako da zaboravite tu PAROLU.

Posle II svetskog rata, dok je Sloba bio mali, Albanci su prelazili granicu i ulazili u Jugoslaviju, preciznije na Kosovo i Metohiju, bezeci od rezima Envera Hodze.Nekoliko stotina hiljada.To nikada nije ni prestalo.To je cinjenica.Zasto je vi tako tesko prihvatate?U Pristini zivi oko 80 Srba, pa ko je koga proterao?Svejedno, tapija je srpska, pa mogu i Marsovci da dodju.

Posle II svetskog rata, dok je Sloba bio mali, Albanci su prelazili granicu i ulazili u Jugoslaviju, preciznije na Kosovo i Metohiju, bezeci od rezima Envera Hodze.Nekoliko stotina hiljada.To nikada nije ni prestalo.To je cinjenica.Zasto je vi tako tesko prihvatate?U Pristini zivi oko 80 Srba, pa ko je koga proterao?Svejedno, tapija je srpska, pa mogu i Marsovci da dodju.

Taj je rezim bio toliko diktatorijalan i granicu je tako cuvana da broj onih koji su presli granicu Albanije da bi pobegli od njega ne prelazi ni hailjadu, a gde ti nadje tako ti boga tu sifru od nekoliko stotina hiljada i to samo onih koji su pobegli na Kosovo i Metohiju samo mi reci.

U Pristini je moguce da zive 80 Srba i ima onih i koji su proterani i onih koji su sami otisli. A kakve vi to Srpske tapije imate?

Taj je rezim bio toliko diktatorijalan i granicu je tako cuvana da broj onih koji su presli granicu Albanije da bi pobegli od njega ne prelazi ni hailjadu, a gde ti nadje tako ti boga tu sifru od nekoliko stotina hiljada i to samo onih koji su pobegli na Kosovo i Metohiju samo mi reci.

Covece, ja o tome ne govorim kao o necemu negatvnom, to je cinjenica.Titov rezim je rekao da ta granica mora biti porozna, tako je i bilo.Brojni su razlozi za to.Da li stvarno mislis da je ovoliki broj Albanaca na Kosmetu nastao prostom reprodukcijom?Mozes ti bolje.Da li znas koliko je Albanaca na Kosovu ?Ja ne znam.

Тачно тако! Хрват Тито их је пуштао на Косово да би ослабио Србију..... Постоје снимци из тог времена на којима се види како читаве албанске породице прелазе границу и насељавају се у куће Срба које су комунисти протерали и декретом им забранили да се врате....
70% албанаца на Косову су данас потомци тих илегалних емиграната.....
После уласка NATO 1999. године,опет су из Албаније ушли илегални насељеници, и то око 500 000 њих.... Причало се да из Албаније улазе на Косово да би стекли куће,пошто ништа нису имали.....
Све то треба депортовати натраг....

Тачно тако! Хрват Тито их је пуштао на Косово да би ослабио Србију..... Постоје снимци из тог времена на којима се види како читаве албанске породице прелазе границу и насељавају се у куће Срба које су комунисти протерали и декретом им забранили да се врате....
После уласка NATO 1999. године,опет су из Албаније ушли илегални насељеници, и то око 500 000 њих.... Причало се да из Албаније улазе на Косово да би стекли куће,пошто ништа нису имали.....
Gillette..opet se ti frljas brojkama??

Covece, ja o tome ne govorim kao o necemu negatvnom, to je cinjenica.Titov rezim je rekao da ta granica mora biti porozna, tako je i bilo.Brojni su razlozi za to.Da li stvarno mislis da je ovoliki broj Albanaca na Kosmetu nastao prostom reprodukcijom?Mozes ti bolje.Da li znas koliko je Albanaca na Kosovu ?Ja ne znam.

Po zadnjem popisu onih koji zive na Kosovu negde oko 1.600.000, bez onih koji su 90-tih godina itisli na zapad a kojih ima negde oko 500.000

Ja mislim da ni ti sam ne verujes u to sto pises.

Back