Bilo je to nekada sada je tamo ostala amo sirotinja koja nema ni sta da proda ni kud da ide. A siptara ima u BG ne brini samo ih niko ne dira i to u dosta velikom broju.
Pa sa cirka 100.000 hiljada sada ih ima negde 20. 000 hiljada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je to nekada sada je tamo ostala amo sirotinja koja nema ni sta da proda ni kud da ide. A siptara ima u BG ne brini samo ih niko ne dira i to u dosta velikom broju.
Da li nas spijunirate?Pa vi ste opsednuti Srbima, Kosovom...gledajte malo tu svoju zemlju koja prolazi veliku krizu.Radite nesto korisno za svoju domovinu.Jedno malo selo na Kosmetu Janjevo drzi pola Zagreba, zna se cime.
Нашли сте нека боља места за пљачку и криминал.Pa sa cirka 100.000 hiljada sada ih ima negde 20. 000 hiljada.
Pa sa cirka 100.000 hiljada sada ih ima negde 20. 000 hiljada.
Нашли сте нека боља места за пљачку и криминал.
Не знам.Јесте ли отворили неки рудник са тунелом који води право у Немачку?Mislis da su na severu Kosova ?
Guslanje?Ja to ne volim.Ima veze Rudjer i sa Marsom, ali sa Marsovcima, sumnjam.Pa nisam ja kriva sto je covek bio srpskog porekla.Da imas malo mozga u glavi, to ti ne bi ni bilo vazno.Pusti guslarske priče.
Ruđer Bošković ima više s Marsovcima, nego sa Srbima.
Svi koji su se doselili iz Albanije Zlobodan Milosevic ih je proterao. I dali znas koliko ih je bilo. Mozda ni hiljadu, a toliko ste trumpetirali o doseljenim iz Albanije a vidim da i danas trumpetirate. Da ih je bilo vise sigurno bi ih najkrvolocniji rezim posle onog Hiltlerovskog proterao, ali nije, tako da zaboravite tu PAROLU.
Janjevci su naseljeni u Kistanje. Teško da su u Zagrebu neki faktor.
Posle II svetskog rata, dok je Sloba bio mali, Albanci su prelazili granicu i ulazili u Jugoslaviju, preciznije na Kosovo i Metohiju, bezeci od rezima Envera Hodze.Nekoliko stotina hiljada.To nikada nije ni prestalo.To je cinjenica.Zasto je vi tako tesko prihvatate?U Pristini zivi oko 80 Srba, pa ko je koga proterao?Svejedno, tapija je srpska, pa mogu i Marsovci da dodju.
Guslanje?Ja to ne volim.Ima veze Rudjer i sa Marsom, ali sa Marsovcima, sumnjam.Pa nisam ja kriva sto je covek bio srpskog porekla.Da imas malo mozga u glavi, to ti ne bi ni bilo vazno.

ide repka, kakva provalaPa ja to nisam ni potencirao, nego ti.![]()
Janjevci su naseljeni u Kistanje. Teško da su u Zagrebu neki faktor.
Posle II svetskog rata, dok je Sloba bio mali, Albanci su prelazili granicu i ulazili u Jugoslaviju, preciznije na Kosovo i Metohiju, bezeci od rezima Envera Hodze.Nekoliko stotina hiljada.To nikada nije ni prestalo.To je cinjenica.Zasto je vi tako tesko prihvatate?U Pristini zivi oko 80 Srba, pa ko je koga proterao?Svejedno, tapija je srpska, pa mogu i Marsovci da dodju.
Taj je rezim bio toliko diktatorijalan i granicu je tako cuvana da broj onih koji su presli granicu Albanije da bi pobegli od njega ne prelazi ni hailjadu, a gde ti nadje tako ti boga tu sifru od nekoliko stotina hiljada i to samo onih koji su pobegli na Kosovo i Metohiju samo mi reci.
U Pristini je moguce da zive 80 Srba i ima onih i koji su proterani i onih koji su sami otisli. A kakve vi to Srpske tapije imate?
Gillette..opet se ti frljas brojkama??Тачно тако! Хрват Тито их је пуштао на Косово да би ослабио Србију..... Постоје снимци из тог времена на којима се види како читаве албанске породице прелазе границу и насељавају се у куће Срба које су комунисти протерали и декретом им забранили да се врате....
70% албанаца на Косову су данас потомци тих илегалних емиграната.....
После уласка NATO 1999. године,опет су из Албаније ушли илегални насељеници, и то око 500 000 њих.... Причало се да из Албаније улазе на Косово да би стекли куће,пошто ништа нису имали.....
Све то треба депортовати натраг....
Pa ja to nisam ni potencirao, nego ti.![]()
Covece, ja o tome ne govorim kao o necemu negatvnom, to je cinjenica.Titov rezim je rekao da ta granica mora biti porozna, tako je i bilo.Brojni su razlozi za to.Da li stvarno mislis da je ovoliki broj Albanaca na Kosmetu nastao prostom reprodukcijom?Mozes ti bolje.Da li znas koliko je Albanaca na Kosovu ?Ja ne znam.
Знају њихови господари.Око 1 600 000.Da li znas koliko je Albanaca na Kosovu ?Ja ne znam.
Тачно тако! Хрват Тито их је пуштао на Косово да би ослабио Србију..... Постоје снимци из тог времена на којима се види како читаве албанске породице прелазе границу и насељавају се у куће Срба које су комунисти протерали и декретом им забранили да се врате....
70% албанаца на Косову су данас потомци тих илегалних емиграната.....
После уласка NATO 1999. године,опет су из Албаније ушли илегални насељеници, и то око 500 000 њих.... Причало се да из Албаније улазе на Косово да би стекли куће,пошто ништа нису имали.....
Све то треба депортовати натраг....
Ima ih puno u naselju Dubrava kraj Zagreba.
Drže dosta veleprodaje razne, uglavnom kineske, robe.
Usput vjerojatno obavljaju i neke druge trgovine.
Знају њихови господари.Око 1 600 000.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kv.html