kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Ратом вратити КиМ уз војну подршку Русије.
ma evo svi Rusi odlepili prosto za Kosovom, ma šta ti je bre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ратом вратити КиМ уз војну подршку Русије.
Pa ja sam mislio da Srbi najgore psuju..Evo, sa d vidim da nisam bio u pravu. I tu su nas Hrvati pretekli![]()
Sta nije u redu?Ja ih nisam brojala, brojke nisam pominjala, a uticaj ne mora imati veze sa brojkama.Nisam ti ja kriva sto su oni lojalni Hrvatskoj.A ja nisam morala ni da pominjem rodjaku.Ali, cemu onda sve ovo pisanje, da bismo se lagali?To ne menja moj stav o Kosovu i Metohiji.ne blamiraj se, molim te.
ma evo svi Rusi odlepili prosto za Kosovom, ma šta ti je breu kojoj ti bajci živiš?
![]()
ma evo svi Rusi odlepili prosto za Kosovom, ma šta ti je breu kojoj ti bajci živiš?
![]()
Trebalo je da ostanu tamo i budu lojavi Tačiju. Jel da? Hrvati svakako priznaju Tačistan.
A što se tvoje bivše rođake tiče, mislim, mogla si nabaciti nekog kolegu, druga a ne da ode za tamo nekog Šokca (što bi kod mene rekli, mogla si nasočiti![]()
Ti si pitao, mi ti odgovaramo.Da li ce ti se dopasti odgovori, pa to je irelevantno.Uostalom, sta ti znas o Kosovu i Metohiji osim dnevno-politickih konvencija?
Možda je Kyo Janjevac? Jasno je da se zanima za Kosovo![]()
Ahahaha, oni su svi plavi, pravi Sloveni, a ja vidim samo Richarda Gerea u avataru.Gazda moze biti i zelen, to se ne zna...
Ti si pitao, mi ti odgovaramo.
Чим се Србија реши издајника и склопи војни савез са Русијом па да видиш!
Možda je Kyo Janjevac? Jasno je da se zanima za Kosovo![]()
Ahahaha, oni su svi plavi, pravi Sloveni, a ja vidim samo Richarda Gerea u avataru.Gazda moze biti i zelen, to se ne zna...
Nije to Richard Gere.
Maksim Mrvica
a čuj u ovih 6 godina na ovom forumu bio sam štošta od ustaše, jugoslavena, komuniste, albanca, srbijanca-ldpovca, pa do geja, transvestita,...da one ružnije nazive ni ne pominjem...a eto sad u "zbirku" ulazi i ova: "janjevac"
jao gde vam je krajstvarno bujnu maštu imate
![]()
a čuj u ovih 6 godina na ovom forumu bio sam štošta od ustaše, jugoslavena, komuniste, albanca, srbijanca-ldpovca, pa do geja, transvestita,...da one ružnije nazive ni ne pominjem...a eto sad u "zbirku" ulazi i ova: "janjevac"
jao gde vam je krajstvarno bujnu maštu imate
![]()
Sve ružne nazive si već nabrojao. Nema vala ništa ružnije od nabrojanog.
Исто колико и Крајину. Кад тад мора да се врати, сви су изгледи да ће бити силом враћени Србима на исти начин како је отето Србима.
Знаш ти итекако која Крајина. Над којом је ватиканска творевина извршила геноцид. И шта има покатоличени да се питају око Косова? Смешно.
kakva te Krajna spopala?jel to nešto za jest, pit?
šta li je to?
![]()
kakva te Krajna spopala?jel to nešto za jest, pit?
šta li je to?
![]()
1. ratom vratiti Kosovo 15..........13,39%
2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti 41...............36,61%
ukupno 112 glasova