Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sta nije u redu?Ja ih nisam brojala, brojke nisam pominjala, a uticaj ne mora imati veze sa brojkama.Nisam ti ja kriva sto su oni lojalni Hrvatskoj.A ja nisam morala ni da pominjem rodjaku.Ali, cemu onda sve ovo pisanje, da bismo se lagali?To ne menja moj stav o Kosovu i Metohiji.ne blamiraj se, molim te.

Trebalo je da ostanu tamo i budu lojavi Tačiju. Jel da? Hrvati svakako priznaju Tačistan.
A što se tvoje bivše rođake tiče, mislim, mogla si nabaciti nekog kolegu, druga a ne da ode za tamo nekog Šokca (što bi kod mene rekli, mogla si nasočiti:)

Trebalo je da ostanu tamo i budu lojavi Tačiju. Jel da? Hrvati svakako priznaju Tačistan.
A što se tvoje bivše rođake tiče, mislim, mogla si nabaciti nekog kolegu, druga a ne da ode za tamo nekog Šokca (što bi kod mene rekli, mogla si nasočiti:)

Ne spominji, to je velika sekiracija, ali, ostavio je decko,bla, bla, pa bilo sta.Ma bolji je on od nje, nije on trazio da se pokrsti, to se njoj dopalo, srpska posla.

Чим се Србија реши издајника и склопи војни савез са Русијом па да видиш!

evo ga...opet ovaj sa poznatom srBskom bajkom..."Nas Srba i Rusa - 200 miliona" :hahaha:

pa kako ljudi da shvatite da se xe8e i Putinu a kamoli tamo nekom kmetu s Urala il Ingušetije za jednu Srbiju, Kosovo i smešne bajke nekih patriota ovde:roll: dajte se više otreznite od te votke:dash:

a čuj u ovih 6 godina na ovom forumu bio sam štošta od ustaše, jugoslavena, komuniste, albanca, srbijanca-ldpovca, pa do geja, transvestita,...da one ružnije nazive ni ne pominjem...a eto sad u "zbirku" ulazi i ova: "janjevac":rotf:

jao gde vam je kraj :hahaha1: stvarno bujnu maštu imate:lol:

Sve ružne nazive si već nabrojao. Nema vala ništa ružnije od nabrojanog.

a čuj u ovih 6 godina na ovom forumu bio sam štošta od ustaše, jugoslavena, komuniste, albanca, srbijanca-ldpovca, pa do geja, transvestita,...da one ružnije nazive ni ne pominjem...a eto sad u "zbirku" ulazi i ova: "janjevac":rotf:

jao gde vam je kraj :hahaha1: stvarno bujnu maštu imate:lol:

s' ti pijan il drogiran? daj molim te idi lezi pored one tvoje cure ako je imas i mani se krstovanja...

eu-map_thumb_medium499_341.jpg

:per:

Poslednja izmena:

Back