Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Тачно тако! Хрват Тито их је пуштао на Косово да би ослабио Србију..... Постоје снимци из тог времена на којима се види како читаве албанске породице прелазе границу и насељавају се у куће Срба које су комунисти протерали и декретом им забранили да се врате....
70% албанаца на Косову су данас потомци тих илегалних емиграната.....
После уласка NATO 1999. године,опет су из Албаније ушли илегални насељеници, и то око 500 000 њих.... Причало се да из Албаније улазе на Косово да би стекли куће,пошто ништа нису имали.....
Све то треба депортовати натраг....

......I 5 miliona Albanaca sa Kosova u Turskoj su ilegalno usli tamo :mrgreen:

Ja mislim da ni ti sam ne verujes u to sto pises.

Познајем жену која је била живела у Пећи и радила је у болници.... у њену кућу се уселио албанац из Албаније...... Срећом имала је неколико комшија албанаца са којима је остала у контакту,па су они успели да отерају овог из Албаније,било је и потезања пиштоља........ а то није једини случај,српски станови у Приштини су углавном насељени албанцима из албаније...

A zasto tih par stotinu hiljada nije proterao Zlobo kad je napravio APATHEJD na Kosovu i radio je sta je hteo ... Zasto ? I ovih 500.000 koji su na zapadu su rezultat te njegove genocidne politike.

tih par stotina je doslo posle 1999...

a zbog cega su onih 500.000 na zapadu je diskutabilno pitanje...

secam se da su navodne zrtve masovnih grobnica pronalazene zive i zdrave na zapadu...

Vi ne racunate Albance koje ste prinudno iselili genocidalnom politikom sprovodeci razno razne planove. Citiracu samo jedan deo koji je veoma interesantan
Albanci su sve do 1878. godine živeli na području Leskovca, Vranja, u Pešteru blizu Sjenice i u dolini južne Morave.[14] Vasa Čubrilović piše da su oblasti Prokuplja, Kuršumlije i Leskovca, sve do Niša, nazivane "Toplički Arnavutluk".

A od postavljaca teme ni pisma, ni slike...
Kyo je vjerojatno negdje na predbožićnoj fešti. :)

images

:lol::lol::lol:
:mrgreen:

Познајем жену која је била живела у Пећи и радила је у болници.... у њену кућу се уселио албанац из Албаније...... Срећом имала је неколико комшија албанаца са којима је остала у контакту,па су они успели да отерају овог из Албаније,било је и потезања пиштоља........ а то није једини случај,српски станови у Приштини су углавном насељени албанцима из албаније...

A zasto to pitanje niko nije potensirao od vasih politicara. Cak ni od onih PATRIJOTSKIH a ni od onih IZDAJNICKIH nego ti ovde koristis priliku da iz anonimnosti prosipas neke lazi u koje ni sam ne verujes.

Jesu, casna rec.Moja rodjaka, Srpkinja je udata za jednog, presla u katolicku veru.Kad joj se majka nije slogirala..dobro organizovana skupina.Preko njih mozes sve.A Hrvati ih potcenjuju, doci ce im glave, jer su radni i samo cute.

Kome doći glave? Pa njih ni u Janjevu nije bilo više od 5000 tisuća, obični ratari. Zbog te rođake...da znaš da ću sad i tebe drugačije da tretiram. Mislim, nije u redu..

Kome doći glave? Pa njih ni u Janjevu nije bilo više od 5000 tisuća, obični ratari. Zbog te rođake...da znaš da ću sad i tebe drugačije da tretiram. Mislim, nije u redu..

Sta nije u redu?Ja ih nisam brojala, brojke nisam pominjala, a uticaj ne mora imati veze sa brojkama.Nisam ti ja kriva sto su oni lojalni Hrvatskoj.A ja nisam morala ni da pominjem rodjaku.Ali, cemu onda sve ovo pisanje, da bismo se lagali?To ne menja moj stav o Kosovu i Metohiji.ne blamiraj se, molim te.

Back