- Poruka
- 2.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su ovi pokršteni?
Ti ne kažeš, ti znaš!![]()

ja...ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora do ramena..

Znam.
Da nije bilo tih, ne bi bilo ni strahota.![]()

Ne bi ja nikad.![]()
Где си Нојкићу ???koliko ste spremni da izvrsite agresiju na jedan narod koji je vecinski na kosovu?? ne moze manjina da upravlja vecinom..dobice status nacionalne manjine i sva prava zagarantovana ustavom

koliko ste spremni da izvrsite agresiju na jedan narod koji je vecinski na kosovu?? ne moze manjina da upravlja vecinom..dobice status nacionalne manjine i sva prava zagarantovana ustavom
Da li znas nesrecnice koliko je njih doslo iz Albanije preko Prokletija i naselilo Kosovo. U pravima ima odredba da mozes da tuzis sudu kad ti se neko useli u stan ili kucu za ometanje poseda i takvi sporovi se najbrze resavaju. Prema tome siptari su nekontrolisano i nedozvoljeno naselili Kosovo , ne svi ali jedan ogroman deo .
čudo jedno kako su ti isti Srbi sa KiM..prodavali svoja imanja..stanove..po cijenama s kojima su ladno kupovali stanove po Beogradu..N.Sad-u itd....
..da li si čuo da je neki Srbin u skorije vrijeme kupio stan u BG...od šiptara...??..a ovaj se iselio..??
Bilo je to nekada sada je tamo ostala amo sirotinja koja nema ni sta da proda ni kud da ide. A siptara ima u BG ne brini samo ih niko ne dira i to u dosta velikom broju.
Znam.
Da nije bilo tih, ne bi bilo ni strahota.![]()
čudo jedno kako su ti isti Srbi sa KiM..prodavali svoja imanja..stanove..po cijenama s kojima su ladno kupovali stanove po Beogradu..N.Sad-u itd....
..da li si čuo da je neki Srbin u skorije vrijeme kupio stan u BG...od šiptara...??..a ovaj se iselio..??
ostala je mafija na kosovu, koja sa siptarskom mafijom urnise te nesretnike ..a ovi potonji ih podrzavaju balvanima..hbt koja kombinacija
Da li znas nesrecnice koliko je njih doslo iz Albanije preko Prokletija i naselilo Kosovo. U pravima ima odredba da mozes da tuzis sudu kad ti se neko useli u stan ili kucu za ometanje poseda i takvi sporovi se najbrze resavaju. Prema tome siptari su nekontrolisano i nedozvoljeno naselili Kosovo , ne svi ali jedan ogroman deo .
Rudjer Boskovic i njemu slicni?
Где си Нојкићу ???![]()