Колико сте бустера добили?

...koje ne bi ni znale da imaju Covid da im tako nije rekao, satro, "test" na Koronu...
"Sva 3 puta sam imala blazi oblik Corone, prvi put sam jedino imala temperaturu, druga dva oblika su bili - kijavica, s tim sto sam znala da je Corona jer sam se testirala. Da se nisam testirala ...to bi tako i proslo."

Jos nemaju ovoliko sveze videe na kanalu, pa da vidimo da li ce ih biti za koji dan...
Jos nema gostovanja Doktorke Valentine...

Nula , i vakcina nula, ali samo zato sto sam kad je korona panika trajala bio u ranim tridesetim
A to sto si takav zarazio stotine, a time i ubio desetine... Kako se s tim boris? Kako to podnosis?
prelezao bez problema
Kako znas da si imao Koronu?
nemam nista protiv kovid vakcina
Nisu ni one sve iste? Neke su tradicionalne, mrtav virus, a neke su i genska terapija.
svi oko mene su ih primili i nista im ne fali
Zasto Covid "vakcine" shvatas kao metak? Pa, ako ti odmah nije nista, znaci da ti se nista nece manifestovati ni godinama kasnije?

Sta kazu na ovo?
da li su test subjekti pre primanja genske terapije i kod nas morali da potpisu saglasnost da dobrovoljno primaju terapiju?
Da li su?

Poslednja izmena:
Jesi ikada recimo čuo za SSPE?

Nisi, jel da?
da necete i za to da nas pelcujete?
vec jeste?
ja se nesto ne secam, rodjen sam ranije
1754189767593.png

Poslednja izmena:
Eto, sad si pokazao da ne znaš.
i deci smo prestali da dajemo mmr, a ne ja da sam ga primao dok nije uveden, ajde uhapsi me; ne mozes, sada cemo mi vas da hapsimo

koliko doza je dovoljno doza za vakcinaciju, sada mozda i 100, pa ko je ovde lud? nas antivaksera je sve vise, pa ti vidi sta ste uradili - napravili ste kontraefekat, uprskali ste stvar

i deci smo prestali da dajemo mmr, a ne ja da sam ga primao dok nije uveden, ajde uhapsi me; ne mozes, sada cemo mi vas da hapsimo
Da da, vi ćete da nas hapsite, budale jedne.

koliko doza je dovoljno doza za vakcinaciju, sada mozda i 100, pa ko je ovde lud?
Broj doza zavisi od vakcine, a onaj ko je lud ste vi.

nas antivaksera je sve vise, pa ti vidi sta ste uradili - napravili ste kontraefekat, uprskali ste stvar
Da, inteligencija ljudi u razvijenim zemljama generalno ide nadole.

Nulajedanaestica u imenu se pita da li drugi razmiaslja...

I gle, generalizacija...tako neuobicajeno...

Nulejedanaestica u imenu za nekoga misli da je mentalno poremecen, a GMO koji zamislja da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest, radi kao medicinska sestra, ga podrzava...

Nulajedanaestice u imenu, sta bi sa onim prosekom temperature Planete?
Kako si to izmerio?
Kako kada je na jednoj strani Leto, a ne drugoj Zima?

A to sto si takav zarazio stotine, a time i ubio desetine... Kako se s tim boris? Kako to podnosis?

Kako znas da si imao Koronu?

Nisu ni one sve iste? Neke su tradicionalne, mrtav virus, a neke su i genska terapija.

Zasto Covid "vakcine" shvatas kao metak? Pa, ako ti odmah nije nista, znaci da ti se nista nece manifestovati ni godinama kasnije?

Sta kazu na ovo?

Da li su?
Nisam zarazio stotine jer kako je znanje o toj bolesti a i samim vakcinama napredovalo saznali smo da vakcine ne sprecavaju prenos na druge ljude , znam da sam bio pozitivan zbog pozitivnog testa kroz koji je cela moja porodica prosla.
Ni ne secam se koju su vakcinu primili moji , svi su zivi i zdravi , sto se ne moze reci za mnoge koje znam koji su prosli koronu nevakcinisani.

Nisam zarazio stotine jer kako je znanje o toj bolesti a i samim vakcinama napredovalo saznali smo da vakcine ne sprecavaju prenos na druge ljude
OK.
Onda kako se boris i nosis sa time kada ti kazu da su i vakcinisani mogli da prenesu zarazu drugima?
Onaj koji je primio vakcine je imao mnogo manje šanse..., a i da tu zarazu prenese drugima. Imaš naučne studije koje to potvrđuju, jeste bilo tako.
I da su neke "naucne" studije uradjene i to potvrdile?
Neka studija od par meseci maksimalno....
I zamisli tu "nauku" kada prvo pretpostavis, a onda "studijama" potvrdis svoju pretpostavku...

Ne mogu da ti objasnim
Eh, steta... A bas sam se radovao da cujem kako je to odredjeno...
Nisi dovoljno inteligentan da shvatiš
Svakako, nisam ja ni mislio da razumem i shvatim, htedoh samo da cujem kako je to uradjeno...
umesto da smaraš ljude ovde.
Nulajedanaestica 'oce da vredja i naziva ovde, a naziva smaranjem i smaracem onog ko pita o njegovim uverenjima...

Gle, GMO podrzava i slaze se da nisam dovoljno inteligentan, dok zamislja da osoba sa stanjem cestih padanja u nesvest moze da radi kao medicinska sestra...

I da su neke "naucne" studije uradjene i to potvrdile?
Neka studija od par meseci maksimalno....
I zamisli tu "nauku" kada prvo pretpostavis, a onda "studijama" potvrdis svoju pretpostavku...
Naravno da jesu, mnoge, ali to možeš lako naći guglanjem ili pitaj chat gpt, nije uopšte teško.

Sumnjam da zaista želiš da znaš, antivaks moroni ovakva pitanja postavljaju kao argument protiv vakcina, i sve što im daš odmah odbace kao "plaćeničko smeće".

Izvoli pa se malo potrudi ako zaista želiš da znaš, ja na tebe neću da trošim vreme dok se ovako ponašaš.

Time sto sa ove 4 godine nema nikakvih podataka da jesu
Ajde?!
a ima podataka da su spasile mnogo zivota
Kako su skupljeni ti podaci? Kako je to dokazano?
Nije to pitanje poricanja, vec verovanja, kao religija, ili verujes ili ne, dokaza nema niti ih moze biti u tako kratkom vremenskom roku.
onda se vracamo na teorije zavera
Kakve ja veze imam s njima?

Back