Koliko smo izgubili sati, dana svog zivota na ovom forumu?

Eh samo forum, spucao 35 dana (35x24h) na jednu igricu za 2 godine.
Na drugu oko 700h za godinu dana.

O sedenju za kompom da ne mislim bolje.

Da li sam mogao bolje da ga potrosim? Mozda, mozda sam mogao da budem malo fizicki aktivniji, prosetam, upoznam neke nove ljude, ali ja nisam u tom fazonu.
Radio sam ono sto sam hteo sto me je tada cinilo srecnim.

Da imam nesto pametnije i bolje sada da radim, verovatno bih radio.
Opet, lep dan, mogu da izadjem da prosetam, proteglim noge, mada vise mi se sedi za kompom i gleda serija ili cita nesto.

sedenje za kompom svakako nije zdravo, mozda bi lezanje bila bolja opcija? lap topovi i mobilni uredjaji imaju tako vise smisla.
mozes da se setas po suncu i kucas postove. i tako sudaris i upoznas sa nepoznatim ljudima.
ali ukoliko sam dobro zapazio- na telefonu se ne vide lampice?

mozda sad treba tema razlika izmedju mobilnih i staticnih forumasa

Da li se ikad zapitate? Da li se zapitate da li ste to vreme mogli bolje potrositi? Mnogo vremena smo proveli razglabajuci razne teme, naklapajuci tako nesto bez veze, svadje, omalovazavanje, ubedjivnja.

Zivot je jedan, da li je nas zivot tako bedan i jadan da ga ovde tracimo?

Da li je sve ovo vredelo?

dobra pitanja
naravno, ne radimo sve u životu što vredi pa tako možda i posećivanje foruma i odvajanje ekstra vremena za njega
jednostavno, razvoj tehnologije i interneta je dovelo u tu poziciju da sati i sati utroše na zvrjanje po netu,
a o zaludnom fejsbuku da ne govorim...na sreću, poodavno sam deaktivirao profil, mada kada se sve skupi,
moje posete na fb-u se mere u minutima u to vreme kada rekoh: ajd' da probam i to, bio mesec i kusur pa sam kidnuo

forum dođe više kao navika, verovatno jako loša, ali i to sve prođe

Ja se isto pitam, da li smo mi na ovom forumu sto to zaista volimo ili smo prinudjeni.

Jeste primetili kad vam je zivot ispunjen raznim stavrima da skoro i ne idemo na forume i u taj virtuelni svet.

Uostalom primetio sam da je i ova tema na neki nacin tabu, jer ima preko 180 pregleda a 8 komentara.

Izgleda mnogi ne zele da komentarisu u slucaju ove teme, kao da nece da ceprkaju nesto sto je mozda u sustini bolno. A to je da su nam zivoti tako bedni i jadni da ih arcimo na totalno nebitne stvari samo da bi nam zivot brze prosao.

Da li se ikad zapitate? Da li se zapitate da li ste to vreme mogli bolje potrositi? Mnogo vremena smo proveli razglabajuci razne teme, naklapajuci tako nesto bez veze, svadje, omalovazavanje, ubedjivnja.

A šta da ti kažem kad sve znaš(o.k skoro sve jer život ipak nije jedan),ne treba biti neki veliki psiholog i doći do ovog otkrovenja..svi smo manje ili više u qurcu ali to nije kul da se otvoreno kaže :telefon:

Svi koji imaju probleme sa zavisnoscu od krstarice, a i interneta i mobilnih uredjaja, mogu da se jave Vez Terapeutu,
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=11180
pod svi - mislim na zenski rod, muski zavisnici mogu da se jave Vez terapeutkinji, za sad nepostojecoj partnerki u ovom poslovnom poduhvatu koji ce predstavljati buducnost telesne psihoterapije, (pa ako neka zeli da veze muskarce i napravi neki vez sajt i da nabavi ove fensi kanape, neka mi se javi).
Jasno je mnogima da je izuzetno tesko izleciti se od forumske zavisnosti, narocito krstarice, a i interneta. Lepe reci i samorealizacija stetnosti forumasenja ne pomazu. Te ovo je svojevrsna shok terapija, gde bivate zavezani, iskusavani mamljenjem ekrana na kom je krstarica, ali onemoguceni da kuckate poruke, tako blizu, a tako daleko. Bicete dresirani da samo citate, a uz to i fotografisani u takvoj pozi. Fotografiju drzite pored kompa ili kao desktop wallpaper, prisetite se pritom i para koje ste platili i ulozili za vase lecenje. Sledeci put kad pogledate sebe u tako degradiranoj pozi, nece vam biti svejedno ako upadnete na forum i krenete da trtljate.
Po vasem izboru fotke cu objavljivati u foto albumu, uz anonimnost bez vaseg lica, ili ako ste bas hrabri moze i sa.
Net zavisnici mogu biti vodjeni i napolje vezani, izlagani svetlu sunca, u pocetku reakcije mogu biti kao kad vampir ugleda sunce, ali, dugorocni efekat je da ce vam dnevna svetlost ubuduce podsvesno biti draza od svetla ekrana monitora.

Svi koji imaju probleme sa zavisnoscu od krstarice, a i interneta i mobilnih uredjaja, mogu da se jave Vez Terapeutu,
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=11180
pod svi - mislim na zenski rod, muski zavisnici mogu da se jave Vez terapeutkinji, za sad nepostojecoj partnerki u ovom poslovnom poduhvatu koji ce predstavljati buducnost telesne psihoterapije, (pa ako neka zeli da veze muskarce i napravi neki vez sajt i da nabavi ove fensi kanape, neka mi se javi).
Jasno je mnogima da je izuzetno tesko izleciti se od forumske zavisnosti, narocito krstarice, a i interneta. Lepe reci i samorealizacija stetnosti forumasenja ne pomazu. Te ovo je svojevrsna shok terapija, gde bivate zavezani, iskusavani mamljenjem ekrana na kom je krstarica, ali onemoguceni da kuckate poruke, tako blizu, a tako daleko. Bicete dresirani da samo citate, a uz to i fotografisani u takvoj pozi. Fotografiju drzite pored kompa ili kao desktop wallpaper, prisetite se pritom i para koje ste platili i ulozili za vase lecenje. Sledeci put kad pogledate sebe u tako degradiranoj pozi, nece vam biti svejedno ako upadnete na forum i krenete da trtljate.
Po vasem izboru fotke cu objavljivati u foto albumu, uz anonimnost bez vaseg lica, ili ako ste bas hrabri moze i sa.
Net zavisnici mogu biti vodjeni i napolje vezani, izlagani svetlu sunca, u pocetku reakcije mogu biti kao kad vampir ugleda sunce, ali, dugorocni efekat je da ce vam dnevna svetlost ubuduce podsvesno biti draza od svetla ekrana monitora.

a 'el nece da nas siluju terapeutkinje jer smo vezani? :eek:

vi gori nego oni sa lopatama :hahaha:

Eh samo forum, spucao 35 dana (35x24h) na jednu igricu za 2 godine.
Na drugu oko 700h za godinu dana.

O sedenju za kompom da ne mislim bolje.

Da li sam mogao bolje da ga potrosim? Mozda, mozda sam mogao da budem malo fizicki aktivniji, prosetam, upoznam neke nove ljude, ali ja nisam u tom fazonu.
Radio sam ono sto sam hteo sto me je tada cinilo srecnim.

Da imam nesto pametnije i bolje sada da radim, verovatno bih radio.
Opet, lep dan, mogu da izadjem da prosetam, proteglim noge, mada vise mi se sedi za kompom i gleda serija ili cita nesto.

Upravo.

@tema

Previše - and still counting...

Kako sam mlađani član foruma nisam potrošila previše vremena ovde. Ali primećujem da postoje ljudi koji ostavljaju predugačke poruke, previše se upuštaju u raspravu, silno se trude da ubede sve oko sebe da su u pravu i da su najpametniji. To ne razumem... Nemam ni vremena ni volje za tako nešto. Ni ne čitam ih. I da, nikada se ne svađam, ne vređam, a pogotovo ne omalovažavam. Smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav.
Da li je traćenje vremena? Pa nije, zato što obično u trenutku kad pravim pauzu dođem na forum, tako da mi dođe kao odmor.
Da li vredi? To ćemo videti :)

---------------------------------------------------

moja malenkost mora da preformulise pitanje da bi ono u mom slucaju bilo tacno:

"Koliko smo dobili sati, dana svog zivota na ovom forumu?"
u svemu vidim dobitak.
nisam ni dolazila da gubim no da dobijam a dobitaka ima raznih:))))

jedino mesto gde idem da gubim jeste teretana, u slucaju da sam se udebljala

- - - - - - - - - -

i da, koliko god da ih je bilo, sve je to lepo, minuti, sati i dani na ovom forumu.
da nije trebalo, ne bi ni bilo.
zivi i zdravi da ste!!:)

Back