Markoni_kv
Primećen član
- Poruka
- 582
mammy:Ne znam da li ima veze sa nezainteresovanoscu ili sa spoznajom da i ako sve das nema garancije da ce uspjeti...
Jes majkumu,vidis o tome nisam razmisljao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mammy:Ne znam da li ima veze sa nezainteresovanoscu ili sa spoznajom da i ako sve das nema garancije da ce uspjeti...
Kad_LupimLupim:Skvo, mislim da se ovde ne radi o davanju i predavanju, nego o otvaranju i predstavljanju sebe onakvim kakav jesi. Znachi here I am, this is me, take it or leave it. Kad bi svi tako kapirali ne bismo morali da se igramo detektiva,
Kad kazesh...reko si i to poshteno
Jbga, lose definisana stavka... Divlja ju je lepo korigovala: davati sebe i ne razmisljati o posledicamaS_K_V_O:...ali sta onda znaci odgovor u anketi dajem sve po cenu sebe da izgubim...
POP Mare:Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne
Mislite o tome...
A ako ja ustajem u 6 hoces ti ustajati sa mnom u 6? Blesavo, nek spava koliko ko hoce... moze...mammy:Sta sam htjela reci je da ako ti volis da spavas do 12 sati a tvoj partner voli da ustane u 8 i ide da seta (lupam izmisljeni primjer) i to s´ tobom hoces li reci boli me q idi setaj, ja spavam do 12 i tacka...ili ces ustati u 8 (i ''izgubiti'' sebe) ili cete napraviti kompromis pa ustati u 9, popiti kafu da se ti razbudis i u 10 ipak ici setati....
Dati onda vise znaci ustupiti....vjerovatno ce neko pametan da nadje bolji izraz....
Primjer je bio za parove koji zive zajedno....a koji ne zive zajedno su valjda dovoljno inteligentni da si docaraju neku drugu situacijuPetar_Pan:A ako ja ustajem u 6 hoces ti ustajati sa mnom u 6? Blesavo, nek spava koliko ko hoce... moze...
Mada ti je to vec advanced pitanje... Uglavnom svi odu svojoj kuci na spavanje... i retko se bude zajedno...