mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
Koliko ste u stvari spremni da date (mozda i zrtvujete) da bi onu/onog koju volite usrecili?
Bog te... citam tvoje postovr i imam jedno pitanje za tebe...meda_bica:Samo onoliko koliko je potrebno da misli da mi se svidja.Nikad otvorena.Ili to ili sam 'lazno otvorena'(ma kako ovo zvucalo).Cim vidi da moze da te vrti oko malog prsta...Bolje ja njega nego on mene.A mozda cu promeniti misljenje kada se zaljubim...
Isto koliko i ona mene...mammy:Koliko ste u stvari spremni da date (mozda i zrtvujete) da bi onu/onog koju volite usrecili?
Petar_Pan:Isto koliko i ona mene...
Hehe... sve i to samo meni... bas lepo.... Ja sam tu a gde si ti... u Japanu?geisha:pa, gde si ti pero? hihi, ja bih ti dala sve........ da te usrecim![]()
Petar_Pan:Hehe... sve i to samo meni... bas lepo.... Ja sam tu a gde si ti... u Japanu?Stvaras mi bol u grudima...
Ko? Sto?HeBePoBaTaH_:Nesrećni slučajevi..
Haha, do jaja... ovaj izvinjavam se nisam mogao da odolim...storm cloud:До краја
Evo palim trotinet...geisha:haha, pa da u Japanu sam, moram uciti kako da te zadovoljim maksimalno, i tek onda cu biti tvoja potpuno.......... a ako ti s ovim stvaram bol, onda ti izvoli skokni do Japana i onda ce geisha biti potpuno tvoja
.......... p.s. jedva cekam da dodjes!
jel' ti dajes i ako pocnes da smaras?POP Mare:Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne
Mislite o tome...