Koliko se kapiramo online

AntunTun:
mislim shta kao ti preletish a kao 10 puta si detaljnije prochitao nego ja ili neko ko je prochitao 3x...mislim otq ovo?...
To je bilo upuceno Lexi i odnosilo se na njene postove,posto stalno tvrdi da je ne citam pazljivo....a kao sto sam vec reko-kad procitam kritikujem ako se ne slazem.....mozda ti njene postove studioznije pratis od mene,pa sam omasio sustinu poredjenja.

A što bi se, Juliane, odnosilo na tebe? :shock:
Ako je to sad neki veliki trip, eto Vragolasta je izjavila tako nešto na nekoj temi, nedavno, a i Frozen ovde, samo u ublaženom obliku, ali sa istim značenjem, i to mu nije bio prvi put... Mislim nebitno totalno :lol:
Nije da se vređam, ukazujem vam na debilnost takve izjave…
"Ne čitam nekoga, ali mi se ne sviđa šta piše!" :lol: Pa to ni moja luda baba ne bi rekla...
Eto, Antun baš lepo reče, svako ima pravo da čita nekoga ili ne čita, šta više govoriti...
Ja njega, recimo, uvek čitam, čak i kada ima kilometarski post... Dobro, jedino me smori kada postuje uduvan, onda baš bulazni.
Patka nekad čitam, nekada ne, uglavnom mi treba Vujaklija da ga rastumačim, pa biram na šta bih da odgovorim :?
Ustvari, kako se vi to vezujete za ljude? Valjda vas privuče tema? :?
I tako...
Sve u svemu, tu i tamo... Ko razume - shvatiće, ko ne razume lagaće... Endless.....

Zavisi koliko je mentalni sklop ljudi koji pišu i ljudi koji čitaju postove različit. Lično mislim da je malo lakše u RL (nekima) jer je moguće imati i dodatna objašnjenja od strane sagovornika... Ovde je više, ko razume, shvatiće...
K'o što reče Lexa.

Back