Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.040
Neko sa oko 300 ga banovao zbog ljubomorema nemoguce![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko sa oko 300 ga banovao zbog ljubomorema nemoguce![]()
ko bi to mogao da bude hmNeko sa oko 300 ga banovao zbog ljubomore![]()
Ne, nije taj na kojeg si posumnjala, on je oko 200ko bi to mogao da bude hm![]()
hoces da kazes da se mi na foruma inace ne seksamo?500 puta, to je otprilike 2 godine prosecnog braka, nije losistina zasto je banovan je drugacio, molio je da ga banuju jer mu forum oduIma previse vremena za keks
Ja se nadam da ne, greh i pomisliti na tohoces da kazes da se mi na foruma inace ne seksamo?
Gari, nisi u politickom delu foruma...a te srpkinje koje se kao muve lepe za ta .....od ljudi ,bivaju od istih maltretirane i odbacene u kasnijem periodu veze ili braka,pa ispunjavaju crne hronike dnevnih novina
Izvini nisam razumeo na prvu, sramota da, zene ne smeju da se lepe. Mice, trebaju sve u casne sestre...a te srpkinje koje se kao muve lepe za ta .....od ljudi ,bivaju od istih maltretirane i odbacene u kasnijem periodu veze ili braka,pa ispunjavaju crne hronike dnevnih novina
Ti si sine odavno pogresno skrenuo,pa je svako sledece skretanje,razume se ,pogresno.Morao sam da upozorim ,iako nista doneti nece to moje upozorenjeGari, nisi u politickom delu forumapogresno skretanje
Hoce, samo nisam bas razumeo, izvinjavam se. Ako moze pojasnjeno?Ti si sine odavno pogresno skrenuo,pa je svako sledece skretanje,razume se ,pogresno.Morao sam da upozorim ,iako nista doneti nece to moje upozorenje
trenutno se spremam za put,ali kad se budem vratio ,svakakoHoce, samo nisam bas razumeo, izvinjavam se. Ako moze pojasnjeno?
Otvarao je teme koje nisu dozvoljene i stavljao u njima slike koje nisu dozvoljene. A i klon je trajno banovanog korisnika.ziva nisam,zasto je gospodin banovan?![]()
trajno banovani postoje?nije mit?Otvarao je teme koje nisu dozvoljene i stavljao u njima slike koje nisu dozvoljene. A i klon je trajno banovanog korisnika.
Ali to ne znači da ova tema i dalje ne radi![]()
Hvalatrenutno se spremam za put,ali kad se budem vratio ,svakako
Da sam znao ranije da treba brojati, brojao bihAli tema je vrh... Koliko puta. Kao da smo tek ispileli![]()
pozdrav za kolegu s pravim vrednostima