andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.295
a ti si i dalje kreten!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne glupiraj se, ovde je sve zezanje.draga moja mozda i jesam, verovatno sto nisam u poziciji da glumim retarda koji se odusevljeva trivijalnim glupostima kao mnogi koji ti podilaze
našao si ovde da zaebavaš ljudesamo dvaput ebo i 100 posto ucinak... dve cerke, jedna zvanicna, druga nezvanicna
sad ostrim zivana za trecu srecu da potvrdim prosek.
Mozda za tebe.ne glupiraj se, ovde je sve zezanje.
A sto zaebavam?našao si ovde da zaebavaš ljude
pa nista,zaobiji nas ili stavi na blok sve koje glumatamoMozda za tebe.
Ja uvek iskren. Ako te se ona ne svidja i mozda te boli, zaobidji me, stavi na blok, ili sta vec.
Nisam navikao da glumatam bilo sta kao mnogi od vas.
Decu nimaš to ti niko ne spori ali da si samo dva puta imao sexy u životu to nema šanseA sto zaebavam?
Hoces da kazes da lazem i da nemam decu?
Zaobilazim, ali kad god resgujes na moj post osecam obavezu da ti ukazem na licemerje u nastupupa nista,zaobiji nas ili stavi na blok sve koje glumatamo
lepo je sto si me procitaoZaobilazim, ali kad god resgujes na moj post osecam obavezu da ti ukazem na licemerje u nastupu
Ako ne regujes i ocutis ne poklanjam ti ni mrvicu paznje.
Ona najvrednija kojih se i danas secam. Onih na silu da se ipraznim ne smatram za sex vec ih gledam kao na pijenje vode da ne bi lipso. Sex je za mene culno zadovoljstvo sa svrhom, nikako telesno praznjenje.Decu nimaš to ti niko ne spori ali da si samo dva puta imao sexy u životu to nema šanse
Meni niko nije na bloku, jer dolazim ovde da se smejem tudjim glupostima, posebno na Politici. Ali ako ovako nastavis na Ljisu, mozda se i nasmejem malko viselepo je sto si me procitao
kad su bila?70-ih?Ona najvrednija kojih se i danas secam. Onih na silu da se ipraznim ne smatram za sex vec ih gledam kao na pijenje vode da ne bi lipso. Sex je za mene culno zadovoljstvo sa svrhom, nikako telesno praznjenje.
Mnogo te zanimaju stariji?kad su bila?70-ih?
ne zanimate me uopsteMnogo te zanimaju stariji?
Cak si i kikice uplela. A usta tu imaju karakteristicnu crtu u uglu koja pokazuje da si senzibilna samo na jak podsticaj koji nemas od vrsnjaka
Bato, ne znam te ali da ti skrenem pažnju da je licemerno sa tvoje strane prema ženama koje su sa tobom imale odnose a nisu ti rodile decu. One su bile za pražnjenje ako sam dobro razumeo.Ona najvrednija kojih se i danas secam. Onih na silu da se ipraznim ne smatram za sex vec ih gledam kao na pijenje vode da ne bi lipso. Sex je za mene culno zadovoljstvo sa svrhom, nikako telesno praznjenje.
Otkud ti ideja da su bile zene?Bato, ne znam te ali da ti skrenem pažnju da je licemerno sa tvoje strane prema ženama koje su sa tobom imale odnose a nisu ti rodile decu. One su bile za pražnjenje ako sam dobro razumeo.
A bili su muškarci? Ok, to je valjda danas in, tvoja stvarOtkud ti ideja da su bile zene?
Nisu ni muskarci.A bili su muškarci? Ok, to je valjda danas in, tvoja stvar
I na to se ima odgovorBato, ne znam te
Jok. Domace i strane placenice. Najlaksi nacin za oboje da se ne pomesa hrana sa emocijama.