- Poruka
- 70.040
Ja sam samo htela da pitam, šta je to seks? Kao da sam čula negde, ali ne mogu da se setim...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То нису моје вредности, то су јако бедне околности..pozdrav za kolegu s pravim vrednostima
tugaТо нису моје вредности, то су јако бедне околности..
udjes, izadjes, udjes, izadjes, i tako u nedogledJa sam samo htela da pitam, šta je to seks? Kao da sam čula negde, ali ne mogu da se setim...
A jel se u temi broji svaki ulazak ili?udjes, izadjes, udjes, izadjes, i tako u nedogled
realno smor
Ne znam, ja sam čist pred Univerzumom. Ne bavim se tim demonizovanim temama!A jel se u temi broji svaki ulazak ili?
Ja se brzo zabrojim kad su veliki brojevi, pa da znam da li da pokušavam ili bolje ne.
Ni ja, pitam za drugaricu ili ako treba možda deci da objašnjavam.Ne znam, ja sam čist pred Univerzumom. Ne bavim se tim demonizovanim temama!
Ma sta kažeš ajdeeeeU poslednjih mesec dana prevrnuo sam vise nego u poslednjih 6 godina.
popricam sa devojkom i posmatram je kako se zaljubljuje iz minuta u minut i ne sklanja pogled sa mene.
N e o d o l j i v S a m
Takoe kakoe sta da se radi...Ma sta kažeš ajdeeee
Bas nas farbas sad
Hipnoza?Glupo pitanje. Kako je moguce znati?
-seru-Imate brojač na kiti i pizzdi?
Ajd ok da neko otvori paglu temu ali da ima i onih koji odgovaraju..
a sta ako imamo?!-seru-
mislila sam na brojacDa imate ne bi visili ovde.
a sta ako su mi kokteli obrisali pamcenjePa šta će '' brojač''. Ako si udata - oženjen to se lako zna računati, pak ako nisi a pritom si normalna a ne neka lujka opet je se lako setiti.