Koliko puta masturbirate?

Koliko?

• 0

glasova: 2 7,4%
  • 1

glasova: 13 48,1%
  • 2

glasova: 6 22,2%
  • 3

glasova: 6 22,2%
  • 4 i vise

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
Cito sam onomad da kad je*es gubis kalorije (sta su kalorije je*em li ga, al kazu da imaju neke veze sa kilazom)... Resijo ja da omrsam al u ovom mom brdu nema nista zensko... Imo sam neku kozu al se ona okozila pa sad kozino dete stalno sisa sisu i ja ne mogu da pridjem... Resijo sam da dr*am... To je valjda isto... Samo sto kad dr*as, u stvari, je*es svoju saku... Ide leto, krompir ce da rodi dobro, sve mi se cini da ce ove godine biti mora... Ako me malo potera sreca icicu u Budvu... Moram malo da omrsam... Izbacijo sam veceru i umesto nje dr*am, a pre i posle dorucka i rucka isto dr*am... To je 5 puta na dan... Kazu to je dozvoljeni maksimum, preko toga pocines da licis na sinnketa :)...

SANDRINAbg:
Pa probaj...ono najzesce cenzurisi... :lol:
Mislim da je svima poznata procedura :lol: samo sto je u pocetku tesko ostati "active" kad svr*s**is prvi put, ali vremenom se popravi... drugi put malo duze traje, ali isplati se... kunem se da vidim zvezde kad "shf56w3t5" drugi put... inace to je dobra vezba, da, kad jednog dana izadjem pred zenku, da vredim za nesto :lol:
A "dnevnica" mi je od 4-7 puta...

slaba je ova anketa....mora da je postavio neko ko je bas konzervativan.imao sam oko 12-13 kad sam gledao neki film i bio je lik koji je 17 puta dnevno drk.o pa sam odlucio da oborim rekord.na kraju se sve stopilo u neku opijajucu nirvanu sa slatkim bolovima.sad dali je bilo 12 puta ili 17 neznam.

different from others...:
slaba je ova anketa....mora da je postavio neko ko je bas konzervativan.imao sam oko 12-13 kad sam gledao neki film i bio je lik koji je 17 puta dnevno drk.o pa sam odlucio da oborim rekord.na kraju se sve stopilo u neku opijajucu nirvanu sa slatkim bolovima.sad dali je bilo 12 puta ili 17 neznam.
haha pa nije to nimalo lose. meni moj brat prica kako on moze 11 puta, mada... da li mu verovati ili ne... pitanje je sad :mrgreen:

Vesela_zena_beogradska:
Ma to je jedan od razloga za drk. Ja drkam i kad mi je bio neki losh dan, pa da ga ulepsham. Ili kad sam iz nekog razloga u negativnom raspolozenju pa da malo otpustim ventil. Ma kakve to ima veze iz kog se razloga drka kad nikome ne smetash, uveselish sebe, bavish se sobom, ispraznish se.
Ti si baš hiperaktivna, svaka čast! "Gde god nađeš zgodno mesto..." tu ga izdrkaj, he, he...

Back