- Poruka
- 21.131
kako koji muskarac, nisu svi isti
ali to je ponasanje, a ne razmisljanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako koji muskarac, nisu svi isti
Kako se vi, žene, postavite u braku, prema mužu ili djevojke prema momku da možete reći da je brak/veza uspješna i da ste oboje poprilično zadovoljni što se odnosa tiče?(Svakako da odnos zavisi i od njihovog postavljanja prema nama ...)
Kakav to uzajamni odnos postoji u uspješnim brakovima i vezama?
Postoi li nešto tako kao što je uspješni brak/veza?
generalno zene pojma nemaju o mushkarcima
Pa valjda je uspešan ako su oboje srećni
A ja se nisam nikako postavila - toliko sam se umorila od raznih 'postavljanja' sa još raznijim momcima dok nisam nabasala na svog muža, da uopšte nisam imala snage za neke taktike, ili planiranje... i verovatno sam se prvi put i postavila skroz normalno, jer me je više bolelo uvo za sve...
E, da: ja imam osećaj da poznajem svog muža vrlo dobro, odlično. Nekad mi se čini da ga poznajem bolje nego što on poznaje sebe. Ali činjenica je da ne mogu da predvidim kako će se ponašati, i da me ipak stalno iznenadjuje nečim... Fala bogu![]()
A po kojem principu se zasniva razmišljanje?
Da li bi onda mogli podjeliti muškarce na one koji imaju taj dvostruki pristup i koriste neke žene samo za sex, i one koji to ne bi nikad uradili?
Da li i oni koji to nikad ne bi uradili razmišljaju ipak na isti način - odnosno dijele žene na one za zabavu i one za ozbiljnu vezu, ali klone se onih za koje misle da su samo za zabavu ...
e, da. ja sam kad su muškarci u pitanju kao oni ljudi koji, kada se priča o umetnosti, kažu "ja se ne razumem u umetnost, ali znam šta mi se sviđa"![]()
e, da. ja sam kad su muškarci u pitanju kao oni ljudi koji, kada se priča o umetnosti, kažu "ja se ne razumem u umetnost, ali znam šta mi se sviđa"![]()
generalno zene pojma nemaju o mushkarcima
a svaka ce se zakleti da ih je odavno skapirala i da tu nema bash preterano shta i da se skapira
ili ajde ovako..za zene definisan muskarac izgleda kao JAK ..karakter persona itd itd..
..ne samo za zene vec i za muskarcejer ma koliko govorili da ne cenite karakter nego poslusnost i dobrotu , bez obzira o kom je polu rec niko ne ceni proste ljudi i iako i imaju partnera ili su u braku mogu da ocekuju samo ponizenja . Strast , postovanje , poverenje, .....toga nema
uostalom zato nas i stalno testirate..pa ako muskarac uradi suprotno od onoga sto vi hocete..onda je on sta? jak karakteran bla bla..al ta fora pali..a u stvari nema blage veze sa karakterom ni sa licnoscu..a boga mi ni sa zivotom..
Sta si ovime tacno hteo da kazes , nisam sigurna ajde pojasni
(
Tako nešto.Ukratko, žene uvek znaju šta rade, ali ne znaju sta hoće. Dok muškarci znaju šta hoće ali često ne znaju kako će.![]()
Takođe ruralac!uostalom sta znaa jaa...ja sam samo coban od ovaca sa kopaonika
Stručnjaci kažu:
Kada su u pitanju psihološke osobine, naučna istraživanja su pokazala da su individualne razlike unutar grupa muškaraca i žena daleko veće nego između samih grupa.
Koje se psihološke osobine mogu smatrati tipično muškim ili tipično ženskim više je stvar kulture i vremenske epohe nego stvar biologije.
Koliko vi smatrate da mi, žene, poznajemo svoje momke, muževe, prijatelje..poneko i ljubavnike..dakle muškarce uopšte?
Tema je zamišljena kao žensko ženska rasprava.
Da vidimo povodom čega se mi žene slažemo kada su muškarci u pitanju ili se uopšte i ne slažemo?
Evo recimo negdje sam čitala,a onda i obratila pažnju - Da muškarci dokazuju koliko im je stalo do nas svojim postupcima, dok su žene sklonije dokazivanju riječima; odnosno žena će puno češće izgovoriti Volim te, nego što će to učiniti muškarac, dok će muškarac zapamtiti vaše riječi ili primjetiti da volite recimo pizzu sa baš tog mjesta i kad izađete samo u šetnju odvest će vas baš na to mjesto i kupiti vam pizzu.
Dakle, da li muškarci ređe izgovaraju 'Volim te' od žena?
Da li svoju ljubav dokazuju uglavnom postupcima?
(za početak)