Koliko poznajemo muškarce?

Uvek sam mislila da imam nesto u glavi, ali kad su muskarci u pitanju, potpuno sam nemocna. Retko razumem njihove postupke, iako se stvarno trudim.

Mozda sam konacno shvatila zasto je to tako. Skoro mi je drugarica lekar gledala neke moje nalaze sa redovne kontrole i rekla mi je da sam prepuna estrogena tj. zenskog hormona. E..sad sam mirna..za sve sto radim mogu da okrivim sopstvenu zensku genetiku koja je izuzetno jaka.:)

blago tebi!
:)

a ja imam previse testosterona...i ne znam na sta da se izvadim!

Koliko vi smatrate da mi, žene, poznajemo svoje momke, muževe, prijatelje..poneko i ljubavnike..dakle muškarce uopšte?
Tema je zamišljena kao žensko ženska rasprava.
Da vidimo povodom čega se mi žene slažemo kada su muškarci u pitanju ili se uopšte i ne slažemo?
Evo recimo negdje sam čitala,a onda i obratila pažnju - Da muškarci dokazuju koliko im je stalo do nas svojim postupcima, dok su žene sklonije dokazivanju riječima; odnosno žena će puno češće izgovoriti Volim te, nego što će to učiniti muškarac, dok će muškarac zapamtiti vaše riječi ili primjetiti da volite recimo pizzu sa baš tog mjesta i kad izađete samo u šetnju odvest će vas baš na to mjesto i kupiti vam pizzu.
Dakle, da li muškarci ređe izgovaraju 'Volim te' od žena?
Da li svoju ljubav dokazuju uglavnom postupcima?
(za početak)

slabo (za početak) :mrgreen:

Koliko vi smatrate da mi, žene, poznajemo svoje momke, muževe, prijatelje..poneko i ljubavnike..dakle muškarce uopšte?
Da vidimo povodom čega se mi žene slažemo kada su muškarci u pitanju ili se uopšte i ne slažemo?
Evo recimo negdje sam čitala,a onda i obratila pažnju - Da muškarci dokazuju koliko im je stalo do nas svojim postupcima, dok su žene sklonije dokazivanju riječima; odnosno žena će puno češće izgovoriti Volim te, nego što će to učiniti muškarac, dok će muškarac zapamtiti vaše riječi ili primjetiti da volite recimo pizzu sa baš tog mjesta i kad izađete samo u šetnju odvest će vas baš na to mjesto i kupiti vam pizzu.
(za početak)

Pre sam mislila da bolje poznajemo ljubavnike nego zvanicne partnere.
Sada vise nista ne mislim. Sve je to slicno. Sjase Kurta da uzjase Murta. Kao i medju nama, zenama. Koliko se mi razlikujemo medjusobno, toliko i oni.
Sada mi je subjektivan osecaj presudan. Nisam paranoicna, ne ceprkam, sve manje pitam... Bitno mi je da se dobro osecam uz njega. Dok ima erotske energije i sigurnosti, ne zamaram se. Kada krene nesto da zulja, mene ili njega- vreme je za pozdrav. Nisam neko ko smatra da se za medjuljudske odnose treba boriti, cim postoji razlog da se za nekoga boris to znaci da si deo te osobe izgubi, nepovratno.

Iz tvoje perspektive...:lol: Potpao si pod feminističku otrovnu propagandu...Hvala bogu da ima ih drugih žena sem tih kučkica:p Neki muškarci jesu takvi i to je užas ali ne svi jer je takvo ogovaranje/spletkarenje za većinu koje znam veliko gubljenje vremena dok je za mnoge žene neodvojivi deo njihovog bistvovanja na ovoj planeti...

(za početak)

Zena ce ko rudar da kopa do dna i brzo ce da dodje do srzi svog muskarca, al posto voli da komplikuje zivot onda ce da nastavi da kopa u przno levo il desno i da odmakne od te srzi..I onda ce recimo da napravi neko sranje i rudnik ce da se urusi..
Muskarac ce recimo ko rudar dva da dodje i videce raspadnut rudnik i nece pitati dal ima prezivelih,a zena ce da ocekuje da je spasi bez da se oglasi u cemu je problem i gde se nalazi..:lol:
Elem muskaci jesu jednostavniji al manje sranja prave sa odlukom da se ne zamaraju sitnicama nego koliko zene prave sa odlukom da svaku sitnicu mirkoanaliziraju:lol:

Back