Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm.
secam se u srednjoj skoli nekih devojcica koje su davale sakom i kapom..ono, ne birajuci..i jednom sam jednu pitala dal bar uziva..i ona mi rece da nikad nije dozivela orgazam.
sex je njoj bio nacin da dobije neciju paznju, pa makar za vece..***.
nije toliko bitno sta covek u zivotu radi, koliko je bitno zasto..

pa sta je tu cudno, jurile su taj prvi orgazam, otud i tolike cifre zurilo im se da ga ufate :lol:

a sta mislite npr. o onima koje su do svoje 18 promenile 20 partnera?

Њихов живот - њихова ствар, шта ја да мислим о њима?!

У мом посту није било речи о промискуитетним девојкама, него о обичним, нормалним девојкама које су имале неколико партнера до средине двадесетих. рецимо...

Jeste, to je bio samo njihov nacin da dobiju makar mrvice paznje... Posto nisu umjele drugacije, seks su kompenzovale za paznju...
I, iako se svakako do orgazma lakse dolazi ako se vjezba sa jednim partnerom, treba imati u vidu da ima partnera s kojima ti ni sva vjezbanja ovog svijeta nece pomoci da dozivis orgazam... Ja bila u takvoj vezi 5 godina... A prvi orgazam dozivjela s drugim muskarcem, prije nego sto smo uopste stigli da se skinemo... Toliko o vjezbanju... :lol:

Btw. ne moze svo iskustvo da se stekne sa jednom osobom... Razlicite osobe vole razlicite stvari, a samim tim donose i razlicita iskustva...

:)

Naravno.

I sad, pitanje: koliko "iskustvo" ima veze sa umešnošću? I, uopšte, koliko kvantitet ima veze sa iskustvom?
Onome, koji seks tretira kao krevetsku gimnastiku, nikad neće biti dovoljno iskustva ... a svaka "veština" biće samo imitacija umetnosti zvane "vođenje ljubavi".
Od broja partnera, uvek je bitniji motiv. A on mora biti iskren.
Баш то.
Имам једну другарицу која је у младим данима живела управо тако. У ствари, иза свега је стајала очајничка потреба за љубављу, а није знала како да је добије (све то иде из породице)... Променила их је много, а остала је стегнута у кревету, стидљива (ма како то контрадикторно звучало) и укочена.

Први оргазам је доживела тек кад их је променила охохој...и удала се за тог човека. И данас су у срећном браку а она је, ево већ годинама, пример најузорније и најпатријархалније супруге коју знам. :)

Nisam pratila temu od pocetka do kraja pa ne znam zbog cega se vodi diskusija. @tema: zena moze promeniti onoliko partnera koliko joj dusa iste;)
@Hellenin post: to je notorna istina, imam identicno iskustvo. Sve dok sam u sebi nosila emotivni bagaz nisam uspevala da privucem nikoga...i odna KABUM! Onog trenutka kad sam u sebi presekla tu traumu, kad sam se osetila oslobodjenom, ma imam utisak da sam u roku od tri dana bila uparena. Potpuno je tacno da ljudi osecaju i vide kako zracis iznutra, ma kako izgledao.... I jos nesto sto je u neku ruku vezano za temu - seksualno aktivne osobe takodje su privlacnije od seksualno neaktivnih.

E jeste vala, vecu istinu nisi mogla da kazes. Nama ko da na celu pise:), a valjda osetimo odredjene hormone kod drugih koji su proizvod sexualne aktivnosti.

U Americi u jednoj srednjoj skoli koju je moja rodjaka zavrsavala neke devojcice su imale knjige gde su uredno belezile sa kim su "spavale" i na kraju godine bi pobedila ona sa najvise "poena"
Da i bodovani su bili tipovi, nije svako vredeo isti broj poena.

Nije tipično samo za američke devojčurke.
Moj prijatelj je u mladosti imao svoje "čuveno" crno tefterče, u kome je, pored ubeleženih telefonskih brojeva, stajao kratak opis devojke (od silnog broja partnerki nije se sećao svake ponaosob) i ocena njene umešnosti, tj. temperamenta.
Navodno je tragao za kompatibilnom partnerkom.
U suštini - ni u jednu od njih nije bio zaljubljen, privlačile su ga isključivo na prvu loptu, nakon kratkog poznanstva. A iza svega je stajala potreba da se postavi kao vrhunski autoritet, švaler nad švalerima, i - opet - samo usled sopstvenih kompleksa. Na taj način se dokazivao u društvu drugih muškaraca. Adolescentsko igranje tipa: što više devojaka zavedem, to sam bolji dasa.
Zatim se ludo zaljubio u jednu devojku, koju, naravno, nikad nije uvrstio u spisak iz teftera.
Ona je, naime, bila "van konkurencije", "savršena".

Ljudi,devojka ce promeniti onoliko partnera koliko joj je potrebno dok ne pronadje onog pravog...Sta sad ako je imala 10 promasenih veza, ne treba da ima 11-tu jer je prekoracila broj frajera s kojima je spavala do svoje 20-te, 25-te, nebitno...Ovde je samo stvar ko koliko ima srece, i u kom dobu zivota ces naleteti na onog pravog, a do tad nikad ne znas ko ce ti odgovarati, i zato menjas...Druga prica su devojke koje daju svima, koje imaju bezbroj kres kombinacija, ali ovde se ne prica o njima,jel te, nego o broju frajera s kojima devojka "sme" da spava...

:)

Naravno.

I sad, pitanje: koliko "iskustvo" ima veze sa umešnošću? I, uopšte, koliko kvantitet ima veze sa iskustvom?
Onome, koji seks tretira kao krevetsku gimnastiku, nikad neće biti dovoljno iskustva ... a svaka "veština" biće samo imitacija umetnosti zvane "vođenje ljubavi".
Od broja partnera, uvek je bitniji motiv. A on mora biti iskren.

Borka..uvek"ubodes"..istinu...:klap:

Ljudi,devojka ce promeniti onoliko partnera koliko joj je potrebno dok ne pronadje onog pravog...Sta sad ako je imala 10 promasenih veza, ne treba da ima 11-tu jer je prekoracila broj frajera s kojima je spavala do svoje 20-te, 25-te, nebitno...Ovde je samo stvar ko koliko ima srece, i u kom dobu zivota ces naleteti na onog pravog, a do tad nikad ne znas ko ce ti odgovarati, i zato menjas...Druga prica su devojke koje daju svima, koje imaju bezbroj kres kombinacija, ali ovde se ne prica o njima,jel te, nego o broju frajera s kojima devojka "sme" da spava...
pa ako sex predstavlja merilo po kome se odredjuje da li je neko pravi ili nije ..mislim muskarac za zenu..onda sto se mene licno tice zene nisu htele ni da utvrdjuju to putem sexa..
e kad vec pricate o tome kako se neke daju za malo paznje..dajte te brojeve telefona..da bar ne apstiniram dok nadjem onu pravu koja ce me staviti na krevetnu probu i utvrditi da sam joj ja pravi:lol:

cini se da se sve srvti oko opravdanja za promiskuitet..sve se svacim naziva samo ne pravim imenom:think:

a zasto pronalazenje "onoh pravog" podrazumeva menjanje partnera? a sta ako ..kad vec pricamo o hipotetikama nadje cura pravog iz prvog pokusaja? ili ce sad krenuti paljba da se mora menjati prartner da bi se znalo??:think:

sve to o ciframa i opravdavanju menjanja partnera meni zvuci kao promiskuitet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back