Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw..to menjanje partnera zarad sticanja iskustva se moze tumaciti i kao nesposobnost da se nauci..a to je vec problem koji ima ta osoba..
ako stavim moje probleme na jednu stranu i takve probleme na drugu..drazi su mi ovi moji..:think:

a da ne mislis da malo filozofiras preterano. ;)
Partneru se treba prepustiti a ne isitniti ga na sitne rezance :)

pa ako sex predstavlja merilo po kome se odredjuje da li je neko pravi ili nije ..mislim muskarac za zenu..onda sto se mene licno tice zene nisu htele ni da utvrdjuju to putem sexa..
e kad vec pricate o tome kako se neke daju za malo paznje..dajte te brojeve telefona..da bar ne apstiniram dok nadjem onu pravu koja ce me staviti na krevetnu probu i utvrditi da sam joj ja pravi:lol:

cini se da se sve srvti oko opravdanja za promiskuitet..sve se svacim naziva samo ne pravim imenom:think:

А шта је за тебе тај промискуитет?

Колики број партнера треба да има жена да би била ''промискуитетна'', по твом критеријуму?

Мислим - шта? Та моја другарица се удала за свог (лупам) тридесетог фрајера и ено их у срећном браку. Ја сам се удала за трећег (и био је ''онај прави'':)...бар једно време:confused:)...па ето, нисмо имали срећан брак и нисмо успели да га одржимо.
И шта са тим?

Шта значи тај број партнера и шта он гарантује?

btw..to menjanje partnera zarad sticanja iskustva se moze tumaciti i kao nesposobnost da se nauci..a to je vec problem koji ima ta osoba..
ako stavim moje probleme na jednu stranu i takve probleme na drugu..drazi su mi ovi moji..:think:

Znas sta...nije poenta u menjanju partnera i sticanju iskustva..vec u tome..ili si Lav ili nisi..ako nisi ..ne pomaze ti ni ona sa Hefnerove duplerice..ni dve ni tri ni 20..vec sam ti rekla..kada naidjes na zenu koja ce ti odgovarati u svemu..neces se pitati koliko ih je bilo pre tebe..

Ovo je prilicno jadno...
Razmisli o tome!!!
mnogo stvari je jadno..ako je istina vam,a jadna ..onda se valja zapitati:think:
jadno je i kad cura promeni 50 partnera ..ta ni nema pojma sta trazi.
jadno je i bedno kad saspu po meni paljbu..jadno je i bedno kad te odbijaju ..sve je to jadno i bedno..ali ti sve to nisi nasla za shodno da osudis ali svakako si me osudila za ovu izjavu..razmisli ti o tome..koliko si fer i korektna kad sudis i osudjujes..
ja sam na temi otvoreno pricao o svojim problemima..i sta se desilo? dobio sam osudu

mnogo stvari je jadno..ako je istina vam,a jadna ..onda se valja zapitati:think:
jadno je i bedno kad saspu po meni paljbu..jadno je i bedno kad te odbijaju ..sve je to jadno i bedno..ali ti sve to nisi nasla za shodno da osudis ali svakako si me osudila za ovu izjavu..razmisli ti o tome..koliko si fer i korektna kad sudis i osudjujes..
ja sam na temi otvoreno pricao o svojim problemima..i sta se desilo? dobio sam osudu

Jedino sto pametno mogu da ti kazem je da ne ocekujes da ces na forumu dobiti priznanje, to sigurno neces.
Ako nadjes prijatelje, smatraj se srecnikom.
A sto se tice partnera - mislim da je nalazenje pravog duhovna, a ne seksualna sfera, i da onaj pravi osim sto je dobar ljubavnik treba da poseduje mnogo drugih vrlo bitnih osobina. Na kraju krajeva, sex je spontana i prirodna stvar, ne vidim sto od toga pravite umece kao da je u pitanju balet?!:dontunderstand:

istina je da i svi oni koji me osudjuju zbog mojih problema jos su jadniji i bedniji od mene..

Види, нико овде тебе не осуђује због твојих проблема, него због тога што ти осуђујеш друге људе (у овом случају жене које су имале више партнера него ти), што на њих гледаш као на недостојне особе.

Значи, верујем да сви овде имају саосећања за ттвој проблем, да нико неће да се спрда са неким ко отвори душу, али то не значи да твоји ставови (не проблеми, него ставови!) нису подложни критици!

А шта је за тебе тај промискуитет?

Колики број партнера треба да има жена да би била ''промискуитетна'', по твом критеријуму?

Мислим - шта? Та моја другарица се удала за свог (лупам) тридесетог фрајера и ено их у срећном браку. Ја сам се удала за трећег (и био је ''онај прави'':)...бар једно време:confused:)...па ето, нисмо имали срећан брак и нисмо успели да га одржимо.
И шта са тим?

Шта значи тај број партнера и шта он гарантује?
zena moze da dobija taj epitet promiskuitetne a da ne spava ni sa kim..sve zavisi valjda od ponasanja..
postoji i gore zensko ponasanje od promiskuiteta..a to je ono "ocu se ***** al da mi ne udje"..nista ruznije zena ne moze da uradi po mom misljenju od takvog stava i takvog ponasanja..
ili sam ja imao tu nesrecu da nalecem samo na takve koje bi al da im ne udje

A sta sad hoces, da ti za ono sto je jadno ja kazem da je ok, da bi se ti osjecao bolje?!
Prvo osudjujes sve koje su imale vise partnera od tebe, one koje su te odbijale, one kojima se nisi dopadao kao muskarac, etc... a potom bi ti tako sav fin i moralan јеbavao i to radi istresanja one koje iz pogresnih motiva idu s muskarcima u krevet...
Gdje odjednom nestade sva tvoja samoproklamovana moralnost?
Da nije sisla u gace?
Ili je cijela prica koju si na ovom topicu predstavio samo tvoja kuknjava sto su sve te djevojke koje si muvao davale svima, samo tebi ne?!

Da li u tom slucaju zasluzujujes razumijevanje i sazaljenje?
Ne, ni najmanje!

zena moze da dobija taj epitet promiskuitetne a da ne spava ni sa kim..sve zavisi valjda od ponasanja..
postoji i gore zensko ponasanje od promiskuiteta..a to je ono "ocu se ***** al da mi ne udje"..nista ruznije zena ne moze da uradi po mom misljenju od takvog stava i takvog ponasanja..
ili sam ja imao tu nesrecu da nalecem samo na takve koje bi al da im ne udje

Слажем се, али то није одговор на моје питање.

Који број партнера чини жену промискуитетном?

Шта гарантује тај број партнера и у чему је разлика да ли је пре тебе спавала са 5 или 15 момака?

Види, нико овде тебе не осуђује због твојих проблема, него због тога што ти осуђујеш друге људе (у овом случају жене које су имале више партнера него ти), што на њих гледаш као на недостојне особе.

Значи, верујем да сви овде имају саосећања за ттвој проблем, да нико неће да се спрда са неким ко отвори душу, али то не значи да твоји ставови (не проблеми, него ставови!) нису подложни критици!
to vazi i za sve ostale stavove ..podlozni su kritici..
ja svojim stavovima izrazavam svoj revolt prema tome..i ti stavovi su proizvod ..posledica..osudjivanjem stavova osudjete i mene zbog problema..ne moze se osuditi posledica a da se samimi tim ne osudi i uzrok..

za mene licno zene sa velikim brojem partnera su odbojne ..isto tako sam ja takvim zenama odbojan..znaci medjusobno smo odbojni..i sad kako vi od mene ocekujete da ja tu nesto menjam i da li ja tu nesto zapravo i mogu da promenim???

Meni je prilicno jasno zasto nisi ni jednu zenu uspeo da zadrzis kao zenu :roll:
Imas takvo misljenje koje ce uvek odbijati zene, jer svakoj ce biti jasno da sutra moze da napravi neku gresku (ili bolje da se izrazim uradice nesto sto nije u skaldu sa tvojim shvatanjima) zbog koje ces je osuditi.
Hebi ga to je sto je, ne znam da li sam uspela da prenesem ono sto sam osetila iz tvojih postova. I ovo nije napad na tvebe, vec odgovor ili jedan od mogucih odgovora zasto si tako prolazio u zivotu.

A sta sad hoces, da ti za ono sto je jadno ja kazem da je ok, da bi se ti osjecao bolje?!
Prvo osudjujes sve koje su imale vise partnera od tebe, one koje su te odbijale, one kojima se nisi dopadao kao muskarac, etc... a potom bi ti tako sav fin i moralan јеbavao i to radi istresanja one koje iz pogresnih motiva idu s muskarcima u krevet...
Gdje odjednom nestade sva tvoja samoproklamovana moralnost?
Da nije sisla u gace?
Ili je cijela prica koju si na ovom topicu predstavio samo tvoja kuknjava sto su sve te djevojke koje si muvao davale svima, samo tebi ne?!

Da li u tom slucaju zasluzujujes razumijevanje i sazaljenje?
Ne, ni najmanje!
a zasto da ih ne osudjujem? na kraju krajeva i one su osudjivale mene..otkud sad odjednom pravo da mene osudjuju a da pritom ja to isto pravo nemam..

znaci ja zasluzujem samo osudu..hvala

Meni je prilicno jasno zasto nisi ni jednu zenu uspeo da zadrzis kao zenu :roll:
Imas takvo misljenje koje ce uvek odbijati zene, jer svakoj ce biti jasno da sutra moze da napravi neku gresku (ili bolje da se izrazim uradice nesto sto nije u skaldu sa tvojim shvatanjima) zbog koje ces je osuditi.
Hebi ga to je sto je, ne znam da li sam uspela da prenesem ono sto sam osetila iz tvojih postova. I ovo nije napad na tvebe, vec odgovor ili jedan od mogucih odgovora zasto si tako prolazio u zivotu.
opet citam upiranje prsta u mene ..e prolazio si tako zbog necega sto rtad nije ni postojalo..da li vi uopste znate za uzrocno posledicno razmiljanje?
ovo sad ponasanje i stavovi koje imam nisu postojali pre recimo godinu dana..nastali su..i sada su tu..kako je moguce da mene odbijaju pre deset godina zbog stavova koje pre deset godina nisam ni imao vec sam ih steako kao posledicu tih odbijanja.
ja nisam u stanju nista da razumem od onboga sto pisete kad tako pisete..vec mi se prevrne zeludac..ali stvarno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back