Koliko partnera zena sme promeniti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj cekaj, sad sam u rebusu
one su tebe osudile na apstinenciju i samocu jer su te odbile? :eek:

ijaaooooo
normalno da si u rebusu..
da si dozivljavao sve to sto sam ja dozivljavao ne bi bio u rebusu..ili aj se menjamo evo tebi moj zivot na par dana pa vidi kako je ..

i da..jeste ijaooo..
aj mi ti kad si tolkiko pametan reci a kako ce neko da ne apstinira kad ga zene ne zele kao sexualnog partnera? jenda peta deseta dvadeseta..

a kad kaze aj dajte brojeve telefgona tih lakih cura koje se daju iz pogresnih razloga ..e onda pljuste osude

:dontunderstand: ali vas stvarno ne razumem

opet citam upiranje prsta u mene ..e prolazio si tako zbog necega sto rtad nije ni postojalo..da li vi uopste znate za uzrocno posledicno razmiljanje?
ovo sad ponasanje i stavovi koje imam nisu postojali pre recimo godinu dana..nastali su..i sada su tu..kako je moguce da mene odbijaju pre deset godina zbog stavova koje pre deset godina nisam ni imao vec sam ih steako kao posledicu tih odbijanja.
ja nisam u stanju nista da razumem od onboga sto pisete kad tako pisete..vec mi se prevrne zeludac..ali stvarno

Mozda im pre 10 godina nisi bio zanimljiv kao muskarac, mozda se pored tebe nisu osetile kao zene, u svakom slucaju veruj mi nisi jedini takav tip na ovom svetu koji nije privlacan zenama kao muskarac, vec kao prijatelj.
Opet se svodi na isto to ti je sto ti je. Mozda negde postoji ta neka koje trazi bas takvog kao sto si ti (ali kazem ti s atakvim stavom kakav forsiras ovde na forumu, malo je verovatno), a mozda i ne......

Navar,
meni se cini da mi ovde svi hocemo da ti pomognemo da prestanes da imas tako ruzno misljenje o zenama, odatle polaze svi tvoji problemi.
ali koliko puta trebam da ponovim da ja nisam imao ruzno misljenje o zenama..i sad ga nemam ali sam stekao ruzno misljenje o zenama koje imaju puno partnera..i svojim stavovima na ovoj temi i u vezi mene te i takve zene..ne sve zene..opracdavaju sva ruzna misljnja i cine da imam jos ruzxnije misljenje o njima..kao sto rekoh ja sam njima odbojan one su meni odbojne..

ali koliko puta trebam da ponovim da ja nisam imao ruzno misljenje o zenama..i sad ga nemam ali sam stekao ruzno misljenje o zenama koje imaju puno partnera..i svojim stavovima na ovoj temi i u vezi mene te i takve zene..ne sve zene..opracdavaju sva ruzna misljnja i cine da imam jos ruzxnije misljenje o njima..kao sto rekoh ja sam njima odbojan one su meni odbojne..

ali ti imas ruzno misljenje o zenama sa vecim brojem partnera zato sto su te one odbijale.
Zar ne mislis da su time pokazale svoju moralnost i da ne lezu bas sa svakim kako tvrdis. ;)

Zato sto si isfrustriran, iskompleksiran, pun gnjava i mrznje prema zenama, koje ti u stvari nisu nista krive... Jedini njihov grijeh je taj sto im se nisi dopadao...I to je ujedno i jedini razlog zbog koga ih ti osudjujes...
A znas stA? Niko nije duzan da gaji simpatije prema tebe, da te voli ili spava sa tobom...
To se zasluzuje svojom licnoscu, pojavom, harizmom, intelektom, seksualnoscu, obrazovanoscu, izgledom, novcem, polozajem, ili necim dvadesetim sto privlaci bas tu zenu, svaku ponaosob nevezano za bilo koju drugu...
Nisu one krive sto ti nisi imao ono sto njih privlaci... Ili sto to nisi znao na privlacan nacin da im prezentujes...
Za svoje neuspjehe krivca mozes da nadjes samo na jednom mjestu...
U ogledalu!

Zar je bitno ko je u pravu ako si nesrecan?
Covece, bitno je da si srecan, sta te briga ko je u pravu...........
bas tako..to je bitno:ok:
i ako mogu da biram...biram srecu..ali ne mogu da biram..imam umanjenu mogucnost izbora..uvek cu je imati..neke stvari sebi nikad necu moci da nadoknadim..pa sve i da se cudo desi i sve se odjednom promeni..uvek ce biti tih 10 godina u kojima nije bilo ni ljubavi ni sexa niti bilo cega drugog osim druzenja

cudno je to kako su zene sklone da opravdaju sebe kad odbijaju..a obvamo e ovaj je bio pogresan..pa sreco samas si ga birala..isto tako si mogla i da biras nekog drugog..
ako je recimo tebi neki tip s kojim si bila bio pogresan..sta to znaci? da si naparvila dobar ili los izbor? ali to sto si prihvatila jednog muskarca (koji se ispostavio pogresnim) odbila si nekog drugog ko se mogao ispostaviti pravim..samo sto to nikad neces saznati..malo banalizujem al mislim da sam pogodio poentu

a ima i onog.ako me odbila jedna..po inerciji odbijaju i sve njene drugarice..ako se svidjam jednoj svidjam se i svim njenim drugaricama..

i kad jedna isprica drugaricma da me odbila..hoce li me prihvatiti bilo koja od tih drugarica? ili ce dici nos i nece ni obracati paznju na mene

ili ovako..pogadja vas moje misljenje zar ne?
i mene pogadja kad mi pljusnete samara tipa onog kog mi je lupila gazdarica malocas..
to zaista zaboli coveka..bar je mene itekako zaboleo..al ajd sad..valjda ne sme ni da me zaboli..

da pitam..jer vas zene zaboli kad vam neko saspe neko misljenje kao sto je moje? voleo bih iskren odgovor

ili ovako..pogadja vas moje misljenje zar ne?
i mene pogadja kad mi pljusnete samara tipa onog kog mi je lupila gazdarica malocas..
to zaista zaboli coveka..bar je mene itekako zaboleo..al ajd sad..valjda ne sme ni da me zaboli..

da pitam..jer vas zene zaboli kad vam neko saspe neko misljenje kao sto je moje? voleo bih iskren odgovor

Зато што си ти своје огорчење што се ниси допао НЕКИМ женама (а мораш ли да им се допадаш?) пренео на СВЕ жене!

То су разлике - драст'ћне!

(А шамар и постоји зато да би заболео. ;))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back