u mojoj okolini one devojke koje su imale najveci moguci broj momaka su bile i najvise iskompleksirane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa recimo da ne bih pomisljala na brak![]()

u mojoj okolini one devojke koje su imale najveci moguci broj momaka su bile i najvise iskompleksirane.
aj sad ti isto pitanje...hmmm...u čemu se ti sad razlikuješ od paćenika...samo u 2 stvari...1.iskoristila bi me...al' brak ništa...2. ne bi se ponašala k'o paćenik...![]()

...pošto se postovi (tuđi) ne smeju prepravljati, onda ću dodati...i dobro hebane...![]()

Dobro, i koja ti je sada brojka?...tebi ne...al' evo ja npr...do braka samo 2 žeMske...i to kratko...i vid' čuda, ova moja (supruga) me voli...ko da sam ih im'o 1000...![]()

aj sad ti isto pitanje![]()

...nikad ne bih oženio...
Dobro, i koja ti je sada brojka?
Al, nemoj tu da mi ko zemska odgovoras - ti si mi drugi/treci...![]()

a sta mislite npr. o onima koje su do svoje 18 promenile 20 partnera?говоримо о девојкама које су до своје 25, рецимо, промениле десетак партнера у трагању за оним ко им највише одговара...)
Jeste, ali nigdje nisi naznacio da ti je supruga bila posljednja sa kojom si... hm, opstio......aritmetika je čudo...do braka 2+supruga = 3...![]()

Hm, to je 4-5 godisnje... Znaci, nista strasno...a sta mislite npr. o onima koje su do svoje 18 promenile 20 partnera?
znaci ozbiljno:...kao muško...pokloniću se i početi...
...ne volim nevine...mučenje do bola...bolje je drqanje...100%...ženidba sa takvim...
...mlađahne...neiskusne...samo turi-vadi...i onda "ajkulama" da mogu...yebiga...nisam rođen za Pigmaliona...loš sam pedagog......nikad ne bih oženio...
...iskusne...koje umeju, znaju...uvek bi oženio...bar' one znaju šta je veselje...
...ultra-iskusne...woow...tu se i mašta otvara...a to znači...'di mi je kraj...i njih bi ženio...
a sad ti...![]()
cak i ako zajedno uporedo povecavamo brojke hehehe vidis kako sam tolerantna
Jeste, ali nigdje nisi naznacio da ti je supruga bila posljednja sa kojom si... hm, opstio...![]()

znaci ozbiljno:
bila sam jednom prva,i nisam ni provalila,on je bio talenat,da l za sex ili za mene uglavnom saznala sam posle nekoliko meseci da nije imao ljubavnice pre mene
tako da:bitno je kako se nadjemo,prva ili 71. svejedno mi je,vazno da nije zapatio neku boles',da me ne zove "marina?ovaj,lidija?" i da sam u tom momentu jedna jedina i najnajcak i ako zajedno uporedo povecavamo brojke hehehe vidis kako sam tolerantna
![]()
a sta mislite npr. o onima koje su do svoje 18 promenile 20 partnera?

pa sad,nije mi to bas jedini kriterijum,ali ako se poklapamo-bih...ok...nema bolesti...nema Marina, Lidija...oooppsss,pardon...
...ti si jedna jedina i najnaj...bil' se udala za takvog...(pritom, on je još i virtuoz)...?
pa sad,nije mi to bas jedini kriterijum,ali ako se poklapamo-bih
tu ne vidim nikakav njegov hendikep,cak moze da bude i prednost(ne mora al moze)

hm.
secam se u srednjoj skoli nekih devojcica koje su davale sakom i kapom..ono, ne birajuci..i jednom sam jednu pitala dal bar uziva..i ona mi rece da nikad nije dozivela orgazam.
sex je njoj bio nacin da dobije neciju paznju, pa makar za vece..***.
nije toliko bitno sta covek u zivotu radi, koliko je bitno zasto..

To je poštovanje sebe i svojih osećanja. Biti sa onim koga voliš, a ne tek reda radi. To je onda varanje i sebe i onog drugog. (Ako to spada u ženstvenost, onda jeste.)samo to toliko a onoga koga ne volis zgazi kao crva..jer to je zenstveno zar ne?![]()
hm.
secam se u srednjoj skoli nekih devojcica koje su davale sakom i kapom..ono, ne birajuci..i jednom sam jednu pitala dal bar uziva..i ona mi rece da nikad nije dozivela orgazam.
hm.

Nikakve veze.I, uopšte, koliko kvantitet ima veze sa iskustvom?